היום בידיעות אחרונות
T tiaa1 New member 17/6/07 #5 הי תוכלי לסרוק ולשלוח לי? דוקא השבת לא קניתי עיתון. אם אינך יכולה לסרוק-תמצית הכתוב תספיק....
P PRINCESS GINA New member 16/6/07 #3 ואמת שאחרי שקראתי את הכתבה... זה נשמע שם ממש כאילו רמי וריטה הם אלו שלא בסדר...בעיקר בכל הסיפור הזה עם מכירה הבית שלהם לזוג האנגלי הזה...איזה סיפור זה... לא ברור לי איך הם יצאו מזה! בכל אופן, אני לא מבינה מה פתאום הם החליטו לעבור למושב??? נמאס להם מהעיר?
ואמת שאחרי שקראתי את הכתבה... זה נשמע שם ממש כאילו רמי וריטה הם אלו שלא בסדר...בעיקר בכל הסיפור הזה עם מכירה הבית שלהם לזוג האנגלי הזה...איזה סיפור זה... לא ברור לי איך הם יצאו מזה! בכל אופן, אני לא מבינה מה פתאום הם החליטו לעבור למושב??? נמאס להם מהעיר?
L lilachkerman New member 17/6/07 #4 הכתבה מידיעות אחרונות אם משהו יכול, בבקשה, לשים את הכתבה בפורום לטובת אלו שלא קוראים "ידיעות". תודה מראש.
הכתבה מידיעות אחרונות אם משהו יכול, בבקשה, לשים את הכתבה בפורום לטובת אלו שלא קוראים "ידיעות". תודה מראש.
O ofek777 New member 18/6/07 #7 לא אהבתי את הכתבה בין השורות די "ירדו" על ריטה (רמי) והעלו את הליקון, כאילו הם צדיקים מעונים. מי שקורא את הכתבה (אדם אוביקטיבי) , מצטיירת לו ריטה שונה לגמרי... חבל !
לא אהבתי את הכתבה בין השורות די "ירדו" על ריטה (רמי) והעלו את הליקון, כאילו הם צדיקים מעונים. מי שקורא את הכתבה (אדם אוביקטיבי) , מצטיירת לו ריטה שונה לגמרי... חבל !