היום ביס ג'יפרס קריפרס 23:30 היד שמנענעת את העריסה (אין לי מושג מתי) ביס-2
T Thestral New member 7/1/04 #1 היום ביס../images/Emo44.gif../images/Emo108.gif ג'יפרס קריפרס 23:30 היד שמנענעת את העריסה (אין לי מושג מתי ) ביס-2
היום ביס../images/Emo44.gif../images/Emo108.gif ג'יפרס קריפרס 23:30 היד שמנענעת את העריסה (אין לי מושג מתי ) ביס-2
T Thestral New member 8/1/04 #5 ../images/Emo5.gif../images/Emo108.gif היה גם את הכלה של צ'אקי יותר מגעיל ממפחיד ודי משעמם משחקי ילדים היה כל-כך הרבה יותר טוב
../images/Emo5.gif../images/Emo108.gif היה גם את הכלה של צ'אקי יותר מגעיל ממפחיד ודי משעמם משחקי ילדים היה כל-כך הרבה יותר טוב
ד דויד בן משה New member 9/1/04 #8 הכלה של צ'אקי סרט מצויין ! הוא באמת לא מפחיד, אבל משעמם זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו!!
ד דויד בן משה New member 10/1/04 #12 אממ, זה שהוא לא לוקח את עצמו ברצינות זה היופי של הסרט. מעבר לזה הדמות של טיפני גאונית!, ואני ממש אוהב את ג'ניפר טילי
אממ, זה שהוא לא לוקח את עצמו ברצינות זה היופי של הסרט. מעבר לזה הדמות של טיפני גאונית!, ואני ממש אוהב את ג'ניפר טילי
T Thestral New member 8/1/04 #6 ג'יפרס קריפרס פשוט../images/Emo108.gif טוב למרות שלהרוג עוג בנ-אדם או שתיים לא היה מזיק אבל היצור בהחלט מתוק^^ סרט טוב השני יהיה בטוח יותר טוב
ג'יפרס קריפרס פשוט../images/Emo108.gif טוב למרות שלהרוג עוג בנ-אדם או שתיים לא היה מזיק אבל היצור בהחלט מתוק^^ סרט טוב השני יהיה בטוח יותר טוב
M miss i New member 9/1/04 #9 אני מתה כבר לראות את השני, אבל דווקא חשבתי שהראשון לא משהו. מבחינה בידורית הוא מדהים, אבל אני הייתי עושה לו סוף שונה.
אני מתה כבר לראות את השני, אבל דווקא חשבתי שהראשון לא משהו. מבחינה בידורית הוא מדהים, אבל אני הייתי עושה לו סוף שונה.