היום ביס ..

היום ביס ..

ביס 2: 23:47- דרקולה 2000 01:28- בית כברות לחיות. תהנו

xander55

New member
אז תגידי את זה להם ../images/Emo129.gif

יס עשו חודש ספילברג, ובדיוק באותו זמן שהם עשו, עדין עושים, סינמה החליטו לעשות שבוע ספילברג, אז אנא... אני אפילו לא אתחיל לספר לכם על עוד מקרים, כמו מהיר ועצבני וכדומה...

europe1990

New member
רוצה דוגמה מדויקת יותר :

YES ותבל שידרו באותו זמן באותו שעה את הסרט חנביעל, את מומנטו ועוד מלא סרטים!!! תבל העלו ראשונים את הרעיון של "סוכות עם שפילברג". ואז YES אמרו לעצמם, אם הם עושים שבוע, אנחנו נעשה חודש!(בלי קשר לסוכות) בתכלס- תבל זה חרא, כמו שקרין הייתה אומרת "הם מתעסקים בקקי". יס- זה הכי טוב שיש!!!! ואני מדבר בתור אחד שאין לו יס, אבל מקליט אצל חברים, כמעט את כול הסרטים היפים שיש ביס (אממעמנואלאממ) חחח

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif או קיי, אני אביא לך דוגמא:

שלחתי פעם מכתב לתבל דיגיטל, והתלוננתי על הסרטים הגרועים וכל זה...בקיצור אני אעתיק לכם {מהאימייל שלי- שמור לי עדיין} את השיחה שלנו: שלום רב כל סרט שהיה בהומ סינמה עבר לערוץ 4 במשך הזמן אין אחד שלא שידרנו! בסינמה יש סרטים אחרים יום נעים {יהודית לוי} או קיי, נראה לי שאני ידעת לאן את רוצה להוביל את השיחה! בכל אופן, אני יכולה להביא לך רשימות על גבי רשימות של סרטים שלא שידרתם בערוץ הסרטים או בערוצי סינמה!!! רוצה? {אני} אל תכתבי לי מה לא שידרו בהומ סינמה אלא מה לא שידרנו בערוץ 4 וכן שודר בהומ סינמה! תודה קרינה {יהודית לוי} -הבאתי לה רשימה של סרטים {תאמינו לי, לא קצת...}- סליחה ביקשתי שתכתבי לי סרטים שהיו בהומ סינמה ולא היו בערוץ 4 קחי בחשבון שלקוח עד שנה מהומ סינמה עד לערוץ 4 יש גם סרטיןם ש"יס" רכשו ואנו לא יכולים לשדרם עד שהזכויות שלהם פוקעות וכמובן שיש לנו סרטים שהם לא יכולים לשדר עד שהזכויות פוקעות אצלינו {יהודית לוי} או קיי, סליחה? מה עם ערוצי סינמה 1,2,3 למה את ישר קופצת לערוץ 4? {אני} את כתבת שיש סרטים שהיו בהומ סינמה שלא הגיעו לערוץ 4 וכתבתי לך שאין דבר כזה! סינמה זה דבר אחר לכל חברה יש את האולפנים שממנה היא קונה שהסברתי לך במייל קודם בואי נגמור את הויכוח ונאחל לנו סוף שבוע נעים {יהודית לוי} או קיי, שאלה אחרונה- הסרטים שציינתי יגיעו מ-ת-י-ש-ה-ו לערוצי ס-י-נ-מ-ה? סוף שבוע נעים! {אני} כל הסרטים של הומ סינמה מגיעים לערוץ 4 הסרטים שהזכרת מרביתם נרכשו לצפיה על ידי " יס" {יהודית לוי} כשיו הבנתם

למעלה