היום ביקרתי את רחל נשמה

stonefroze

New member
היום ביקרתי את רחל נשמה

ותנחשו מה?(ולא שזה לא היה צפוי..) פגשתי שלושה בני אדם מקסימים-רחל,מאיה ושני(קיפודת ים) דיברנו,צחקנו,סיפרנו סיפורים ובכלל העברנו את הזמן בנעימים. ועכשיו מה היה קורה לו הייתי נשאר בבית? סביר להניח שהייתי מרגיש דיי מדוכדך ומימלא לא הייתי עושה שום דבר מיוחד. מסקנה- אין דבר יותר טוב מאשר לפגוש בני אדם טובים ומקסימים ולדבר איתם פנים אל פנים. עוד מסקנה-הקשר באינטרנט לא חייב ולא צריך להישאר ווירטואלי. קבוצת התמיכה שלנו חייבת להיתבגר ולעבור גם לעולם האמיתי. ומסקנה נוספת-המפגש הזה עשה לי טוב בנשמה. וכל מה שעושה לי טוב בנשמה אני מתכוון להתמיד בו. ותודה מיוחדת לרחל שחשבה עלי והזמינה אותי לבקרה. אהבתי להתבונן ולתקשר עם בני האדם המיוחדים שפגשתי היום ואני מאושר על הכבוד שנפל בחלקי להכירם. ומי שירצה להכיר אותי,יהיה לי הכבוד להכיר אותו. אז מה אתם אומרים? האם לא הגיע הזמן? האם אתם לא רוצים באמת להכיר אחד את השני גם במציאות? האם לא הגיע הזמן לעשות צעד נוסף קדימה ולהתגבר על הפחד? כן,זו התגברות ששכרה יהיה בצידה. אז מה אתם אומרים?

יום חג שמח בלב שלי הקטן...

זה התחיל מ 12:00 בערך , באה אלי חברה שלמדה איתי בתיכון בהפתעה עם בנה הקטן בן השנה פלוס....השתוללנו יחד אני ובנה...וכמובן הבריאות כל הזמן אותתה...אבל כל כך היה לי טוב בלב שלא ממש היה אכפת לי שכבר לא יכולה לדבר...חברתי הלכה בשעה 14:30 לערך. קצת מאוחר יותר התקשרה Mאיה המקסימה, הציעה ספונטני לבוא לבקר...ורחל כבר תוך כדי שהיא עונה לשיחה , ומאושרת מהרעיון...זוממת רגע זו הזדמנות להזמין עוד כמה...Mאיה מתארגנת...ואני כבר מתקשרת ל-stonefroze , מעירה אותו מהשינה לקפה של בוקר
, ומציעה לו להגיע ללא זמן לחשוב ולהסס, ישר אמר כן אני בא....., ואופס רחל בעצם נזכרת רגע..מה עם קיפודת ים
אני מתקשרת והיא שמחה להצטרף..אבל מה Mאיה כבר יצאה לדרך.
, ואין לה איך להגיע (בסוף היא הפתיעה והשיגה את Mאיה בסלקום במהלך הנסיעה.
). ואז כבר בזמן שכולם בדרך, עלה לי הרעיון לכתוב בפורום הודעה ספונטני למי שרוצה להצטרף, בערך ב 15:00, וכמה דקות אח"כ הגיעו כולם לביתי. Mאיה ושני, הגיעו ראשונות , שמחתי לראות ששני הצטרפה בסוף. טוב אז כמובן החיבוקים שאי אפשר בלעדיהם, ככה כאלה{{{{{{{ מוחצים }}}}}}} לא באיקונים, עם שני ועם Mאיה, ואז לא עברו דקות וגם stonefroze היה בדלת, טוב מי שאל אותו בכלל הוא קבל נשיקות בלחיים
. ישבנו בבית , צחקנו דיברנו, קישקשנו קצת על המחשב... stonefroze ניסה את כוחו על האורגן שלי ומהר מאוד ויתר...שמנו ברקע מוזיקה שקטה..של כל מיני דיסקים שמידי פעם נדלקים בבית שלי להצדיק את העלות הגבוהה שלהם...
ואז זהו Mאיה ושני נשברות...מהר מאוד הן מתקפלות מקור(למרות שבאמת לא היה קפוא הפעם), ומתכרבלות כמו דב חורף
עם השמיכות, על ספתי שמעוררת את הרצון להתכרבל בשמיכה ולהרדם בה מול הטלויזיה....... הגיע הערב הרגשתי רעבה...והמצאינו ככה ספונטני ארוחה קלה ממה שהיה במקרר, אכלנו יחד במטבח...ואח"כ חזרנו לסלון לצחוק ולדבר(שלא שאיפשרתי למישהו לדבר
) ..עד לערך 19:00 אז Mאיה נפרדה לשלום בחיבוקים...ושני ו- stonefroze נשארו עוד קצת..ואז הפתעה בדלת....חברת ילדות-מהגן,..עם בעלה ושתי בנות.....הגיעו לאמר חג שמח,ושני ו- stonefroze אחרי דקות הלכו ...החברה עם משפחתה נשארו עד 20:00 פלוס...ו והכל נגמר. מה אומר לכם אני מאוד נהניתי מהיום הזה . למרות שאמא שלי נעלבה קשות,שכאשר היא הופיעה אצלי בערב לא הזמנתי אותה לשבת עם כולם ובקשתי שתלך לחדר השני, ושפכה עלי עכשיו ערימת "מחמאות"-אבל על זה פעם אדבר. מה אומר לכם , את שני וMאיה הכרתי כבר במפגשים קודמים, נשמות יקרות שכיף לי אותן כל הזמן מחדש לראות, הפעם Mאיוש היתה קצת בישנית
, אבל בסה"כ הן היו מאוד מקסימות.....stonefroze השתלב יפה מאוד עם כולן, הרחיב את ידיעותינו במחשבים
, לא שמשהו נקלט לי בראש-הראש שלי אטום למחשבים---ואנגלית
, הכרתי בחור מקסים...שהאמת כבר מהשיחות טלפון הלא מעטות ידעתי שהוא מקסים.....היה ממש כיף לא הרגשנו איך עברו השעות יחד... במהלך המפגש היתה לנו הפתעה , כן נטע היקרה הפתיעה התקשרה ורצתה להצטרף, אך פיספסה את ההזדמנות לקבל טרמפ בהלוך...כי כולם כבר הגיעו וחזרה ממש לא היה בעיה להחזיר אותה..אבל לא הסתדר לה בסוף לבוא באופן עצמאי בכיוון אלי..אז בפעם הבאה נקווה שיהיה אחרת..והאמת שכחתי לבקש את הטלפון של נטע..שפעם אחרת אוכל להתקשר אליה להזמין...ואולי יאספו אותה...... אז אני מאוד נהניתי, כולי תקווה שלמפגשים הבאים יצטרפו יותר אנשים מקסימים מסהר.....עד שתהיה קבוצת תמיכה וירטואלית וריאלית. למען הסר ספק-ממש לא היו שיחות עמוקות או אישיות במפגש, היה קליל ונחמד , וברוח צחוק. רחל-נשמה שמיתרי הקול שלה עבדו שעות נוספות היום.

לנטע היקרה+ הגירסה שלי

כתבתי לך תגובה אתמול על מה שרשמת, אך המחשב עשה בעיות <או יותר נכון כל תפוז כי אחרי סגירת הפורום יותר לא יכולתי להיכנס אליו שוב או לכל תפוז> ולא נתן לי להעביר את ההודעה. הרגשתי רצון לכתוב לך בפורום והיום במייל. אבל אחרי 4 ניסיונות כושלים, וויתרתי, אבל הנה אני כותבת לך. מה שכתבתי שם, ולא עבר <זה ממש עצבן אותי!!!> זה שאת יכולה להיות את, אל תפחדי לספר לנו על הפחד, כי זה בסדר גמור <בקיצור> לא בטוחה שאת פוחדת מאנשים, אלא יותר מהפגיעה מהם, אפילו אם זה לבוא ולראות שלא טוב לך. תראי. אני אשמח לקבל את הטלפון שלך,אם את לא רוצה שאני אתקשר אלייך, אני לא אתקשר, אבל כן אזמין אותך למפגשים ספונטניים כאלה. אני אישית חזרתי הביתה ב 14:10 מאנשהו, אמרתי לאמי שאני הולכת לישון ב14:30 עצמתי עיניים ולא הספקתי להירדם <והייתי ממש ממש ממש ממש עייפה כי לא ישנתי הרבה בחג הזה ואפילו מעט מאוד, בנוסף לכך שכאב לי הראש מהעייפות הזו> ורחל התקשרה. אז מיד אמרתי לה כן, בטח אני מתקשרת לMאיה . והתקשרתי. פעמיים. והיא לא ענתה לי.. אז חזרתי לרחל עצובה קצת כי לא השגתי אותה ואמרתי לה שאני לא באה, ואין לי דרך להגיע. הייתי בחדרי, ובמקום ללכת לישון, החלטתי ללכת לסלון, להטעין את הפלאפון וכבר להשתרע על הספה. הגעתי עד לספה, לקחתי עיתון, ולא עברה דקה ומאיה התקשרה....... ותודה לMאיה שהביאה אותי עד הדלת. אז מה היה שם........ כל הדברים מסביב, כמובן- אינטרנט, אורגן, אוכל, קולה, דיאט קולה, ביסלי, שמיכה <וכן היה קרררר , רחל:)> ואנשים.. 4 אנשים שבעצם יכלו לעשות הכל בלי צורך לדבר.. אבל דיברנו והרבה, למרות מבוכה שאולי בוודאי הייתה <לא אצלי.. כבר לא.. לא הפעם> ופשוט עשינו מה שנוח לנו, גם אם זה אומר שמאיה דיברה מעט לדעת רחל. הייתה השתלבות.. שני. נ.ב תודה לסטון על ההחזרה הביתה, <ושוב בהלם על כך שהנחתי מיד שתסיע אותי בגלל הראשלציות המשותפת ולא ביקשתי רשותך...לא מנומס מצידי> אז עכשיו מבקשת מראש.. :) קיפודת ים, שכמה פעמים נאלצה להשתמש בשמיכה כדי לכסות עצמה ממבוכה <היו כמה רגעים ..> בגלל שהקוצים הפכו חזרה לשיער

אבל בשיחות טלפון איתי

כל הזמן ביקשת ממני שאארגן מפגש, וגם פה בפורום כל פעם שהצעתי מפגש שמחת על כך, מה קרה? למה אתה נשמע כועס? בגלל שלא הסכמתי למפגש ארבע עיניים? רחל-נשמה

lance-knight

New member
בהחלט לא, רחלי

לא בגלל שלא הסכמת למפגש ארבע עינים. אל תשימי לב- אלה מצבי הרוח שלי. מצטער אם פגעתי בך- את יודעת שזה לא הדרך שלי. מענין איך אפשר להשמע כועס דרך האינטרנט? עוד פעם מבקש סליחה, ואם לא תרצי לדבר איתי אחרי זה- אבין את זה. אז שבת שלום, רחלי.

בטח שאפשר

תשאל את סהרה.....היא מומחית לזהות מתי אני כועסת...וישר מזהירה אותי
, סיגנון כתיבה יכול להראות על כעס..ובצורה שהגבת נראה שאתה כועס. חוץ מזה שיש איקונים לכועס
נפגעתי כן, אבל בכלל לא בגלל התגובה כאן, אלא בגלל משהו אחר, שלא פה המקום לכתוב....אני לא שומרת טינה, ואני לא ברוגז...אין לי את השטויות האלה בחיי...אלא אני פשוט מתרחקת...מסננת קשר ממי שלא מתאים לי להיות בקשר..כי לא טוב לי , מכאיב לי עם זה וכו´...וזו לפעמים בעיה אישית שלי. אבל ממש לא בגלל שאתה מסרב לבוא למפגש.....פה בכלל התפלאתי, פשוט כי אתה עודדת מפגשים....ושמחת..וכנראה התחרטת..ובסדר לגיטימי. רחל-נשמה

lance-knight

New member
רחלי

אני טמבל. שיט, עוד פעם פגעתי בבן- אדם. עוד פעם הרסתי משהו טוב. ואני חושב שהבנתי למה את מתכוונת. ככה אני נשמע? אני קיוויתי שזה לא מה שחשבת עלי. בסוף יצא שזה כן. רחלי, חמודה, הבנתי שאת רוצה לנתק כל קשר איתי. מה אני אגיד... החלטה שלך. אבל בהחלט לא התכוונתי לפגוע. וחבל לי בראש ובראשונה שפגעתי בך. מסכים איתך, אני נבלה. אבל אולי רחלי אפשר לשכוח מזה? טוב, לפחות אם לא תרצי להיות איתי בקשר, תגידי שהענין נשכח ושסלחת לי. או שהכל אבוד? דפוק, איזה דפוק אני. ממש אידיוט.

ללאנס ../images/Emo13.gif

כאלה החיים לפעמים שמחים לפעמים עצובים וגם אם פגענו העיקר שמודעים ונרה לי שיש לך את המודעות הזו שלך חנה גונן

אבל בשיחות טלפון איתי

כל הזמן ביקשת ממני שאארגן מפגש, וגם פה בפורום כל פעם שהצעתי מפגש שמחת על כך, מה קרה? למה אתה נשמע כועס? בגלל שלא הסכמתי למפגש ארבע עיניים? רחל-נשמה

stonefroze

New member
אביר החרב-שלחתי לך e-mail

וכן,דעתך,כמו דעותיהם של כל שאר האנשים בפורום הזה מעניינת אותי מאוד. אני מקווה שה e-mail ששלחתי לך יבהיר את המצב יותר. ומקווה שלא נפגעת מדבר שכתבתי בעבר. כל טוב.

lance-knight

New member
stonefroze

קודם כל- לא אביר החרב, אלא הרומח. וזה סתם שם של חייל רומחאי מימי הבינים, שפירושו באותם ימים היה גם שכיר-חרב. וגם לא קבלתי שום אי מייל ולא הבנתי ממה יש להפגע.

stonefroze

New member
לאביר הרומח.

אני בהחלט מכבד את רצונך שלא להשתתף בפגישות עתידיות. לא עלה בדעתי חס וחלילה לומר שפגישות של כל הפורום הוא דבר מחוייב המציאות בכל מקרה. רק אמרתי ששמחתי על המפגש הספונטני שנערך אצל רחל והייתי שמח לו היו נפגשים יותר אנשים,כי כל האנשים בפורום הזה הם בני אדם מדהימים בעיני, כל אחד וסיפורו הוא ולכן הייתי שמח להכיר את כולם. ובאשר ל e-mail .שלחתי לך דרך תיבת הדואר שלי ב walla ל e-mail שהופיע בכרטיס האישי שלך. אם לא קיבלת זה כנראה בגלל בעיות רגילות בדואר הזה. סך הכל אני יודע שיש כאן אנשים בפורום המעוניינים להיפגש וכל אחד יוכל להחליט בהתאם לרגשותיו אם זה מתאים לו בזמן נתון או לא. כך וגם כך אני מקווה שמיצינו את הנושא. ושוב,ידידי הטוב(בכל אדם הכותב כאן אני רואה ידיד פוטנציאלי) גם אם לא ניפגש מעולם(אז לפחות נוכל להיות ידידים וירטואלית,לא?) כל הדברים שלי נאמרים ברוח טובה,תמיד ודעתך,אני אומר זאת שנית,חשובה לי מאוד. (דרך אגב,גם אני אוהב לשמוע באך...) כל טוב.

lance-knight

New member
stone

סליחה שלא כתבתי את כינוי המלא- לא היתה לי סבלנות. אם אני אגיע למפגש- אתם לא תשמחו איתי. כי עם כל הכשרונות שלי- כישרונות חברתיים אין לי, ואני סתם משעמם כשמכירים אותי מקרוב, אף על כל הידע הנרחב שלי. (קצת משוויץ, מה?). מצטער.

stonefroze

New member
לאביר הרומח

האמן לי,בעולם "האמיתי" יש לא מעט אנשים הסבורים שגם לי אין ממש כישורים חברתיים וגם אני לא ממש מרגיש בנוח לפגוש אנשים שאינני מכיר, אולם כאן,בפורום הזה,אני מרגיש כאילו אני מכיר את כולכם,אני מבין על מה אתם מדברים, המצוקה שאתם מתארים ,הבדידות,מוכרים לי בגוף ראשון-אני. אף אחד במקום הזה לעולם לא ישפוט אותך. נקבל אותך כפי שהנך.ואתה אדם טוב עם חסרונות ויתרונות כמו כולנו. אינני מאמין שאתה אדם משעמם.ואני בטוח שלי ולך יהיו נושאים משותפים רבים לדבר עליהם. אל תתבייש בידע שלך.אשמח ללמוד ממך, וכך גם כל האחרים. יחד עם זאת,בהחלט אבין אם תרצה לשקול את הדברים זמן רב יותר. כך וגם כך,מעריכים אותך כפי שהנך. (וזכותך המלאה להשוויץ,ידידי הטוב.זאת לא בושה.) שיהיה לך כל טוב ומצטער על כל הלחץ שיצרתי עם ההודעה שלי ואי הנעימות.

למעלה