היום בית הבובות בליגת האלופות?! זה נכון?! וואלה הולך להיווווות מעניייין אם זה נכון
E e2 aka e2 New member 29/9/05 #1 היום בית הבובות בליגת האלופות?! זה נכון?! וואלה הולך להיווווות מעניייין אם זה נכון
H hodayoyo New member 29/9/05 #3 זה מעצבן שזה בכאלה שעות../images/Emo60.gif אני זוכרת שדניאל סלומון היה שם.. גם לא נשארתי ערה. תהנו מי שרואה את זה, אני הלכתי לישון
זה מעצבן שזה בכאלה שעות../images/Emo60.gif אני זוכרת שדניאל סלומון היה שם.. גם לא נשארתי ערה. תהנו מי שרואה את זה, אני הלכתי לישון
E eladi88 New member 29/9/05 #4 בע.....נרדמתי.... והתעוררתי רק לשיר האחרון... מחר מתישהו יש שידור חוזר למי שמעונין...
א אמבלי New member 29/9/05 #5 גמאני נירדמתי כי לא ממש מעניין אותי ליגת האלופות..אבל איך שהתחיל סיגפו התעוררתי בבהלה כזאת חח
E eladi88 New member 29/9/05 #6 אותי ליגת האלופות כן מעניינת אבל פשוט הייתי מת מעייפות...והיה לי כאב ראש מטורף אז לקחתי כדור ונרדמתי... ואז התעוררתי רק לשיר האחרון
אותי ליגת האלופות כן מעניינת אבל פשוט הייתי מת מעייפות...והיה לי כאב ראש מטורף אז לקחתי כדור ונרדמתי... ואז התעוררתי רק לשיר האחרון
ר רומנטיקן מדופלם New member 29/9/05 #14 אחלה הספקתי לשמוע את הסוף של סיגפו ועוד שיר עם המשפט:"לא יכול לישון בלעדיה" או משהו כזה