היום בכרמל../images/Emo26.gif
לאחר כל מיני התלבטויות על המסלול, נפגשנו על הבוקר בבית אורן, נועם תדהר, שחר ואני ויצאנו להסתובב בכרמל- רעבים לטיול טכני... התחממנו על האדום היורד לנחל כלח וטיפסנו לאוניברסיטה דרך סינגלים בצד הצפוני של כביש האוניברסיטה. ירדנו את השחור של הר טללים וטיפסנו בדרך 4X4 חזרה לחניון. ניכנסנו לכביש הפנימי של החי בר ושייטנו עד לכניסה לחי בר, שם ניסינו לכבוש דרופ בכיוון ההפוך ורק נועם נתן לו בראש
. המשכנו בשחור היוצא מהחי בר שהוא הולך ומשתפר ככל שמתקדמים בו ובקטעים האחרונים הוא סינגל מדליק, עד לחיבור עם האדום העולה מנחל כלח. ושם, לשם הגיוון רכבנו את האדום הפוך (מעניין מאוד...) עד לבית אורן חזרה. בחניון בבית אורן פגשנו את המשמרת השניה- אלונה, אור גולן, איתי ואלעד שעמדו בדיוק לצאת לסיבוב דומה, מה אני אגיד לכם, האדום הזה שיורד מחוות הסוסים לא נח לרגע ...
לאחר כל מיני התלבטויות על המסלול, נפגשנו על הבוקר בבית אורן, נועם תדהר, שחר ואני ויצאנו להסתובב בכרמל- רעבים לטיול טכני... התחממנו על האדום היורד לנחל כלח וטיפסנו לאוניברסיטה דרך סינגלים בצד הצפוני של כביש האוניברסיטה. ירדנו את השחור של הר טללים וטיפסנו בדרך 4X4 חזרה לחניון. ניכנסנו לכביש הפנימי של החי בר ושייטנו עד לכניסה לחי בר, שם ניסינו לכבוש דרופ בכיוון ההפוך ורק נועם נתן לו בראש