היום בכרמל

alonaski

New member
ועוד:

אותה אחת...

alonaski

New member
וגדי בעירום!!!!! (סנסציה!! פרסום

ראשוני!! מאת כתבים זרים...
)

alonaski

New member
מיקה מציגה בגאווה את האופנים

החדשים ברכיבה הראשונה שלהם אתמול!!!
ומאחוריה איילה!

alonaski

New member
אז מה היה לנו שם?... ../images/Emo13.gif

מסלול בכרמל, סינגלים בצל, מעין אחד, עם בריכה, עם פירות קרים: מישמשים, אפרסקים וכו' (ראו בתמונה) שטלטק טרח והביא ונשא על הגב כל הרכיבה!!!... (-נכון שהוא מתוק?!!
), מגבת אחת שגדי הביא, שלושה מקרי עירום (!!!)
, 2 דוסים מהסביבה עם באנג וקפה שחור, 8 זוגות אופנים = 4 רוכבים זכרים, 4 רוכבות יעלות-חן ו... הרבה אופטימיות!!!
זולה לתפארת!!!!!
!!!!

alonaski

New member
חידה לילדים בחופש הגדול:

מצאו את גדי הצלם. ילדים חביבים - מי שמצליח לאתר בתמונה את מיודענו - גדי הצלם המסריטן - צבעו אותו בצהוב זוהר ושלחו אלינו! בין הפותרים נכונה יוגרל זקן שחור-לבן!!

alonaski

New member
לקראת סוף המסלול...

רכיבה בינות להרדופים... "לא נפרח כבר פעמיים, והרוח על המיים, תנשב דממה צוננת על פנינו החיוורות. שמה בין איבי הנחל בשעה אחת נשכחת, זכרונות אזוב שלנו מתרפקים על הקירות."

alonaski

New member
והסוף: ...

בעלי הכושר, האמביציה, היכולת והתותחים בינינו עלו ברכיבה על הכביש מחניון האגם לבית אורן כדי להוריד לנו את הרכבים...
ונשארנו בצל - מיקה ואני ממתינות לרכבים...

איתי נ

New member
בכביש ?

אם עולים מעין אלון לכוון חוות הסוסים יש שביל רחב, נוח, מוצל. אל תתנו ל100 מטרים ראשונים של עליה תלולה להפחיד אתכם. הדרך השניה מחניון האגם לתוך הקיבוץ רובה בלי צל, יש קטע קצר בעליה עם דרדרת אבל הנוף משגע.

איתי נ

New member
בינות להרדופים...

מסתובבות לקרת רדת הערב חיות טרף פראיות ! (אותו מקום שבועיים קודם)

udrt

New member
אם תמונות כאלו צריך להגביל את

הכניסה לפורום למעל גיל 18 ולהזהיר נשים בהריון ובעלי לב חלש

לא מודה באשמה

אני יודע שיש כמה שהיו מתות להוריד את העץ המסתיר - אבל כל מה שהן יכולות לעשות זה לשאול את מיקה מה מסתתר מאחור...

רֶשֶף

New member
דבר אחד אני לא מבין

הרי המים האלו קפו-אים. איך אתם לא חוטפים שם וואחד התכווצות שרירים של החיים? ועוד אחרי רכיבה מאומצת (נניח). אני, גם אחרי חצי שעה של נסיונות לא הצלחתי להביא את עצמי מעבר לשכשוך של כפות הרגליים, שלא לדבר על טבילה מלאה קומפלט (ועוד בעירום?!) "הגברים של היום... רגישים, מפונקים, קטנוניים..."

hindeer

New member
סגולות בגדי הרכיבה...

כנראה שהם גם נושמים וגם מבודדים קור ומונעים התכווצות שרירים,רשף. את השאלה אתה צריך להפנות למתערטלים...

אני פיתחתי שיטה

מהירה נתלים בידים על קורת העץ - נזהרים מהמסמרים - והולכים לאמצע הבריכה שם בדרך כלל נגמר הכח - ואז נופלים למים. וזהו...

הנה ההוכחה ../images/Emo26.gif../images/Emo47.gif

שהשיטה עובדת - תמונה מהוידאו של רגע העזיבה

רֶשֶף

New member
וזו גם ההוכחה

שלא "עירום מלא" ולא נעליים עם קליטים. גדי, לָגִיד'ךָ ת'אמת... התאכזבתי
(ותאר לך איך נשות הפורום התאכזבו)

חשיפה מלאה לא ../images/Emo9.gif

בבית ספרנו. ואני גם מתאר לעצמי ש "נשות הפורום " תצטרכנה להספק באובייקטים יותר צעירים וחטובים.

JacobLevin

New member
מסלולי האיזור עבור GPS

למעונינים המסלולים של בית אורן והר שוקף עבור GPS באתר רכסים

למעלה