היום בלונדון את קירשנבאום

droriko

New member
היום בלונדון את קירשנבאום

רואיין אחד בשם אסף לוי,שהוא מראשי המאבק ברוטשילד . והוא אמר מפורשות שהמטרה האמיתית של המאבק זה שהעם יטול את הכח מהכנסת , כאשר הכנסת אמנם תמשיך להציע חוקים אבל העם הוא זה שיחליט אם החוק יעבור או לא . רעיון הדמוקרטיה הישירה הוא כידוע רעיון שהוגים אנרכיסטים תמיד משתמשים בו . רק כדי שתבינו לאיפה המחאה הזאת הולכת .

rpz79

New member
רעיון שחוק , איך מיישמים ? , ביבי-קרטיה

לראיון הזה יש זקן מתקופת השבטים. בבסיסו הוא הגיוני האזרח מצביע על כל חוק וחוק. אפשר לנסות בפיילוט יישלחו SMS-ים , לקבוצות רייטינג (מכל המגזרים). המדינה שלך אנרכיסטית שהפקירה את הרווחה,הבריאות,השיכון ומה לא חוץ מהביטחון (הפרה הקדושה). ביבי ברק ליברמן וש"ס זו הקואליציה הגרועה ביותר שהייתה למדינת ישראל והעובדה צריך 30 שרים (חצי לעניני כלום ושום דבר) ו-9 סגני שרים בכדי לתחזק אותה. והכי העצוב הוא שרה"מ הוא

rpz79

New member
גם ראש הממשלה גם שר האוצר , גם שר הבריאות

וגם אפקטיבית שר החוץ כי ליברמן הוא פרסונה נונ-גרטה (אישיות לא רצויה) ברוב העולם המערבי והערבי. שר הביטחון עסוק ביום שאחרי הכנסת - הוא בארה"ב , מישהו שמע עליו ? שר שמחזיק בתקציב הגדול ביותר במדינת ישראל ואין לו מה לאמר ? הוא בוחש במקומות שבהם הוא ייתן הרצאות בשביל לבנות עוד דירה באקירוב לנכדים. בוא אני אקצר לך הבעיה היא לא בנימין נתינהו אלא הממשלה שלו - הוא יכול להיות שר חוץ , או שיכון או תמ"ת טוב מאוד. אני לא בעד אי-יציבות שלטונית אבל אין ברירה , המציאות היא שהכנסת הנוכחית לא מייצגת את דעת העם. היום אנשים יותר מפוקחים ויהיו אחוזי הצבעה מאוד גבוהים. זה הזמן

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ועוד פעם

the new L

New member
שר הביטחון בארצות הברית בשביל לנסות להגדיל

את הסיוע הכלכלי שהם נותנים לנו לתקציב הביטחון.... כך שההשמצה לגביו פה מיותרת.

rpz79

New member
אין זמן טוב מזה לבקש סיוע מהאמריקאים

ארה"ב קרובה לחדלות-פרעון לא מעט בגלל הקמפיינים הצבאיים שלה הכוללים בתוכם סיוע לישראל. אני בעד אבל בסוף מישהו צריך לשלם את החשבונית ולאמריקאים נגמר הכסף. חסר עוד קמפיין אחד מול איראן.

אני לא חושבת שזה יעבוד

הרי בתקופת בחירות אתה בקושי מצליח להוציא אנשים מהבית לקלפיות, אז לשלוח אותם להצביע על כל חוק? הרי בסופו של דבר רק קבוצות מסוימות ימשיכו לצאת מהבית ולהצביע לקידום המטרות שלהן.

yellow feather

New member
בעידן הפייסבוק

לא רק שהרעיון אינו אנרכיסטי, הוא אפילו ניתן ליישום. ואם הוא לא ייושם היום, הוא ייושם בעוד 5 שנים.

droriko

New member
בכלל

נשבר הזין מכל מיני פופוליסטים בנאלים כאלה שלא משנה על מה הדיון הם יתחילו את הטיעון ב"תשמע בעידן הפייסבוק" כאילו שהם מארק צוקרברג.

yellow feather

New member
למה נדמה לך

שמארק צוקרברג חשב על ההשלכות החברתיות-כלכליות פוליטיות של הפייסבוק? למה נדמה לך שהפייסבוק הוא הכלי היחיד המשנה את פני העולם? ויקיפדיה עושה עבודה לא רעה בעניין השינויים. גם אתרי בלוגים ופורומים תורמים את חלקם. תרצה או לא תרצה, העולם משתנה. ומהר.

droriko

New member
לי לא נדמה , לך נדמה

או שאני מפריע לך באמצע שיחה עם עצמך ?

thePatish

New member
תלוי באיזה אופן

ניסיון להפוך הצבעה על כל חוק למשאל עם זה טירוף מוחלט, ללא קשר לטכנולוגיה שבה ישתמשו. מה שצריך לעשות הוא לחייב כל מפלגה לפני הבחירות להציג מסמך מצע בפורמט אחיד, כאשר המסמך הזה יהיה מחייב משפטית מבחינת כל מי שייבחר כנציג אותה מפלגה לכל אורך הקדנציה - ז"א ח"כ לא יהיה רשאי להצביע בניגוד למצע הבחירות לפיו נבחר. האיש שינה את דעותיו? לגיטימי - שיתפטר ויתמודד, אם ירצה, בבחירות הבאות מטעם מפלגה אחרת. התוצאה תהיה חיסול שיטת הגועליציה הקשיחה - ובמקומה יצירת שיטה של "קואליציה לפי עניין": ז"א מפלגת שלטון אחת בכל פעם, הנשענת על קואליציה שונה בכל נושא ונושא - מה שיבטיח שמדיניות הממשלה בכל התחומים תייצג את רוב האוכלוסיה, גם אם רוב אחר בכל תחום.

הגיע הזמן שיפסיקו לגבות מע"מ על מוצרים בסיסים

גם דמי הביטוח הלאומי הם שוד לאור יום משלמים להם 45 שנה ומקבלים מהם פרוטות!!! שכיר ממוצע שמרויח 12 ברוטו משלם לביטוח הלאומי יחד עם המעביד 1439 ש"ח לחודש, לשכיר מורידים 719 ש"ח לחודש זו לא גניבה. אז תפסיקו לבקש דירות הגיע הזמן לצרוח כנגד מס הביטוח הלאומי....יש להם במרתפים כמאה מיליארד שקלים שלעולם לא תהנו מהם. אז הגיע הזמן להוריד את המס הזה!!!! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2091623&r=1

למעלה