היום בלילה זה מתחיל

Kobi Guerrero

New member
היום בלילה זה מתחיל

קדימה חבר'ה, כנסו למצב רוח. היום הם חוזרים אלינו ובגדול, במשחק פתיחה מאוד מבטיח - באמת שלא יכולתי לבקש משחק יותר מעניין לפתיחה. ובנימה אישית יותר - Go Pats! אני מחזיק אצבעות לקבוצה שיצליחו לשחזר את הצלחת העונה האחרונה. היום בלילה אני אהיה במיטה שלי, לבוש באחת מהחולצות שלי (לא החלטתי אם ללבוש היום את בריידי או את חולצת קורי דילון החדשה שלי), ואצפה במשחק בהתלהבות. חברים, שתהיה לכולנו עונה נפלאה - אני בטוח שיהיה מעניין.

שאלה - לגבי אביזרי משחק וחולצות NFL

אז איפה בעצם רוכשים פה בארץ אביזרי משחק..? ויותר מזה.. היכן מוצאים בארץ חולצות של שחקנים וקבוצות מהNFL ?? טלפון,כתובת ואתר של החנויות בארץ יעזרו מאוד תודה .

Kobi Guerrero

New member
נראה לי שאין

אני פשוט מבקש מדודים שלי, שגרים בניו ג'רזי, שיקנו לי, והם מביאים לי את זה כשהם באים לארץ. זה יוצא הרבה יותר זול ממשלוח.

JakeTheSnake16

New member
עד כמה שאני יודע...

בארץ אין ממש מקום שמחזיק ממש סטוקים של חולצות וציוד,אבל אפשר למצוא פה ושם בחנויות ספורט גדולות (אני לא אגיד רשתות,לא מגיע להם פירסום) איזו חולצה של שחקן פה ושם. אני ניסיתי להזמין מהאינטרנט לפני כמה שנים מהאתר של הNFL או של הברונקוס,אני כבר לא זוכר, אבל בסופו של דבר זה יצא ממש יקר עם המשלוח והמכס שנפל עלי, ככה שלא הייתי ממליץ על זה אלא אם כן יש לכם הרבה הרבה כסף מיותר. אני פשוט קופץ על כל הזדמנות שמישהו טס לארה"ב וישר מכין רשימה, איזה כיף שלאחותי הקטנה יש בת מצווה ולוקחים אותה לניו יורק עוד שבועיים :) אני בונה על ג'רזי של לינץ' או של שארפ הפעם.

שאלה לי

תגידו, אני מניח שזה כן ככה, אבל האם בכל שנה משחק הפתיחה מתקיים לפני המחזור הראשון? האם הוא תמיד בין שתיים מהפיינליסטיות האיזוריות?

Yo-man

New member
עלית עליהם !!!

כמו כל דבר באמריקה המשודר בטלויזיה, גם ה-NFL מנסים למשוך כמה שיותר צופים, ןלהפוך אירועים לכמה שיותר נוצצים. כל הטקס הזה לדעתי מעט פומפוזי. כל האושר הזה שנפתחת העונה וראה לי מעט מוגזם, אבל רק עם ביונסה, אלטון, לני קרביץ וג'סיקה סימפסון הם יכולים למשוך למשחק הזה כל כך הרבה סיגים שונים של צופים. המשחק הראשון לכן מבודד משאר המשחקים (ויש כמה המתקיימים בו זמנית המתקיימים החל מ-13:00 בצהריים, שעון המזרח), והנהלת הליגה חושבת טוב-טוב איזה משחק יהיה הכי מרתק וימשוך הכי הרבה צופים - רק לא "שידור חוזר של הסופרבול", כי זה כביכול too obvious.

ממש גשש בלש (כמה ש' במשפט אחד?!)

1- ביונסה, אלטון, לני וג'סיקה? מכל קצוות הפופ, הא? 2- 13:00 שעון מזרח, מתי? היום? המחזורים מתקיימים בראשון-שני בדר"כ, לא? 3- ואני חייב לשאול משהו - בכל ליגה 16 קבוצות, נכון? בכל עונה 16 משחקים, נכון? יפה. אבל הם הרי לא משחקים 15 בתוך אותה הליגה, אחד נגד כל קבוצה - אני יודע כי בדקתי בטבלאות וגם כי עד לא מזמן היו פחות מ-16 קבצות (יוסטון חדשים, אני טועה?) בכל ליגה, ועדיין שיחקו 16 משחקים. 4- אז בעצם, מה שאני שואל זה - כמה משחקים משחקת כל קבוצה נגד הבית שלה, האיזור (ליגה) שלה, הליגה השניה - ואיך מחליטים? ואיך קובעים מי בית ומי חוץ? 5- תודה מראש.

בקשר ל-4, אני יכול לנסות לנחש קצת..

לנחש קצת... 6 משחקים בתוך הבית - 1 חוץ ו-1 בית נגד כל קבוצה, נכון? 4 משחקים נגד הליגה השניה (יש את זה גם בבייסבול? לא נראה לי...) - מול קבוצה אחת מכל בית. 6 משחקים... נותרו עוד שלושה בתים... נגד 2 מכל בית? אז איך מחליטים נגד מי כן ונגד מי לא? ומי בית ומי חוץ!? אההה!!!

Yo-man

New member
יש בדיחה בהיי טק

על מה זה שאלה טובה ומה זה שאלה מצויינת. שאלה טובה זו שאלה שיש לי תשובה עליה. שאלה מצויינת היא זו שיש לי שקף מוכן עליה
בספריית המאמרים של הפורום יש מאמר של reshefgarcia, אחד ממומחי הפורום (ואני חייב לציין שלא רק בפוטבול), על מבנה הליגה, ויש שם סעיף של מי משחק נגד מי ומתי. בראש העמוד יש פס כחול עם קישורים - זה שם. אבל הינה לך לינק. פעם ראשונה זה חינם, עלי. לגבי השאלות האחרות: 1. כן 2. בימי ראשון החל מ-20:00 שעון ישראל יש כמה משחקים מוקדמים, ב-23:15 מתחילים המשחקים המאוחרים יותר (בדר"כ בחוף המערבי) וב-3:00 משחק אחד של Sunday Night. ביום שני יש רק את ה-Monday Night Football שמשודר החל מ-4:00 בבוקר, לפי שעונינו. בקריסמס, Holowin & Thanks giving יש משחקים מיוחדים בימים חמישי, שישי או שבת. ואל תדאג, פה יצאו הודעות מסודרות בעניין
3-4 קרא במאמר 5. בכיף

../images/Emo6.gif

תודה לך על התשובות! ואם יורשה לי לשאול - רשפגרסיה - במה הוא עוד מומחה?... ואגב, כמה זמן אתם קיימים? אתה המנהל מההתחלה?

Yo-man

New member
אנחנו פה כבר.... חודש וקצת ../images/Emo13.gif

הפורום חדש מאוד. הוא נפתח עם פתיחת משחקי טרום העונה, ומאז אני מנהל אותו ביד רמה !!!
רשף מומחה גם ב-NBA, איגרוף, קולנוע, מוזיקה עכשיוית, רקיחת ריבות מפרי-הדר ו-כמובן- האחיות פיק. אני אחכה לרשף שיבחר לענות יותר ברצינות.

אם כך... הרשף הזה הוא ממש שימי

קטן, הא?... (בטח רק אילייה יבין...) רק חודש וקצת? וכבר קהילה של כ-15 אנשים? פייי... כבוד! בוא נקווה שזה רק ילך ויגבר!

אגב, אם אתה מומחה NBA...

אתה יותר ממוזמן לבוא ולשתף אותנו בהגיגיך המהוללים, בפורום כדורסל, ממש כאן בתפוז. פשוט שנה את מספר הפורום בשורת הכתובת ל-113, והופ! אתה אצלנו! בעצם, לא לשנות... כדי שלא תבוא אלינו על-חשבון שהותך המועילה והמהנה כאן. אז תפתח עוד דף אינטרנט, ויאללה - רקוד לך על שתי חתונות!

puppi

New member
זה רק עונה שלישית

שמשחק הפתיחה משוחק קודם (בדומה לבייסבול)

לא. (כמו ש-PUPPY ) כתב.

רק בעונה הראשונה שלאחר ארועי 11.9 (לא יודע אם יש קשר) החליטו להעביר את משחק הפתיחה ליום חמישי. כלומר, רק בעונת 2002 התחילו עם זה. המשחק הראשון שהיה נערך ב- GIANTS STADIUM בשעה שהענקים אירחו את SF. (וכמובן הפסידו). לא זוכר מה SF עשו בשנה שלפני כן (2001) אבל ה-GIANTS אפילו לא הגיעו לפלייאוף. בשנה שלאחר מכן, כלומר בעונה שעברה, במחזור הפתיחה ביום חמישי ארחה וושינגטון את ה-JETS. וושינגטון ניצחו. שוב, אין זה שחזור של איזשהו גמר משנה קודמת כי הם (וושינגטון) לא היו בפליאוף בשנה שלפני כן. השנה זאת הפעם השלישית שהמשחק הראשון שוחק ביום חמישי. לסיכום, עד לפני שנתיים, העונה היתה נפתחת עם סדרת המשחקים הרגילה של 13:00, 16:15 וכמובן משחק הערב של ESPN ו-MONDAY NIGHT של ABC.

אני יודע שזה מה שאמרת

קודם. אפילו ציינתי את זה בכותרת שלי (רק בשגיאת כתיב). בשירשור יצא כאילו אמרתי את זה אני קודם. סליחה.

למעלה