היום בלילה "כרוניקה של אהבה" ערוץ 4

actress

New member
היום בלילה "כרוניקה של אהבה" ערוץ 4

בשעה 01:35 הוידיאו מכוון

actress

New member
פטל וכל מי שרצה השיר יהיה בהתחלה וב

סוף הסרט ככה סי עידכנה אותי כרגע, אני בכל מקרה מקליטה. ושוב אם מישהו נמצא פה לא לשכוח.

תודה רבה..אבל

התראה קצת קצרה, בעיקר למי שיש לו יס שהורידו את ערוץ 4, ולמי שהמחשב שלו בבית דפוק ולא יכול לקרוא הודעות בלילה... אז...בפעם הבאה. ושוב תודה.

actress

New member
אני אשתדל להקליט לך או לצרוב

גם אני ידעתי ברגע האחרון מזה (17:00 בערך הסתכלתי בעיתון) ואמרתי לסי אז היא אמרה לי מהר מהר להודיע וכמובן העידכון נעשה מאוחר מידי אבל אני הקלטתי את זה אבל משום מה ה voice לא יצא מי יודע מה אני אראה את הקלטת מוידיאו אחר אם תרצי אני אקליט לך גם
איכשהו.

ט י נ ה

New member
למחפשים אחרי השיר של כרוניקה של אהב

הי פטל יקרה חזרתי שוב מאילת עייפה ומאובקת אבל " אנחנו ביחד " ( מתוף עוף גוזל ) את השיר שאת מחפשת אצרוב לך אם תרצי ואם לא אז יש אותו באוסף שירים מהסרטים שאבא שלי הכין ואפשר תמיד לצלצל אליו ולהזמין אצלו הוא חברת תקליטים פרטית תעשו הרשמה דרך מיכל או דרכי ואני אארגן .. אני יודעת שמיהו חיפש בזמנו את " דום לב " מערוץ 1 שאני שרה ואבא שלי מיד אירגן לו את הדיסק. שבת שלום יקירה עוד שובעיים קשים ואחר כך הפוגה ..... לוח הופעות מיד ימסר ..... דרך מיכל

ט י נ ה

New member
את לא צריכה לפנות אליו הוא השיג כבר

מיכלי הבחור הזה פתס יוזמה צלצל לאבי הגיע קנה את הדיסק והוא מבסוט הכל אחלה

chany

New member
מכילוש למה סי לא ניכנסה אלי

לצאט אתמול? מחכה לך היום כרגיל ב 10 בלילה.

ט י נ ה

New member
הי צ´אני חני מתוקתי

הי בובה את לא אמורה לחזור אלינו כבר ? איך מזג האוויר בברלין ? ראית הופעות ? בכל מיקרה לא הצלחתי להיכנס לצאט ממש לא מבינה איך להתשלב בתוך הברדק שהולך שם זה מתיש אות תשלחי לי פרטים איך להיכנס

actress

New member
סיייייי, תגובה אלייך מחני../images/Emo26.gif

היא היתה בארץ זמן כתיבת ההודעה והיא חזרה לחו"ל היום בלילה. היא תחזור שוב לקראת ההופעה בתמונע. ולגבי האיפור יש איתו קצת בעיה נשלח אלייך מסר
נשיקות ממנה וממני.

למעלה