היום במעריב לנוער!!!!!!!

סער ג1

New member
היום במעריב לנוער!!!!!!!

אהלן חברים, אז ממש היום התפרסם גיליון חדש, טרי, חגיגי ומהודר של "מעריב לנוער", כשעל השער האחד והיחיד, גיא פינס. בשרשור הזה תוכלו להיחשף לכתבות שהתפרסמו בגיליון. תיהנו!

סער ג1

New member
המלך ערום...בג'קוזי. גיא פינס מראיין את עצמו!

המלך עירום...בג'קוזי לגיא פינס קצת נמאס מהראיונות שבהם שואלים אותו איזה כוכבת יותר לוהטת - בריטני ספירס או פריס הילטון * לרגל העונה ה11- של "ערב טוב עם גיא פינס", החלטנו לתת לאיש שפגש את כל הכוכבים להציג כמה שאלות נוקבות... לעצמו * את התשובות, אגב, הוא ענה לעצמו כשהוא עירום בג'קוזי שלו בבית מאת: גיא פינס בניין מגורים מפואר על חוף תל אביב. לילה גשום של תחילת החורף. המעלית נפתחת היישר אל תוך הדירה הענקית המשקיפה מגובה בטוח על האורות המרוחים של העיר הגדולה. כיאה למעמד שהוא משתדל לטפח כבר שנים, גיא פינס בחר לקיים את הראיון למעריב לנוער כשהוא טובל עד צוואר בג'קוזי מקציף, מפלצתי בגודלו. האמת, הופתענו קצת מהפתיחות שפינס מפגין כלפינו. בואו נודה - אצל נינט זה לא היה קורה. גם לא אצל יודה, שהקפיד עד היום לומר רק מה שסוכם מראש עם הסוכנת שלו. בראיון עם רן דנקר ישבה יחצ"נית צמודה לכל אורך השיחה וסימנה לנו מאחורי הגב מה מותר ומה אסור לשאול. דווקא פינס, המודע כל כך לעצמו, החליט הפעם לשחרר. קבלו ויז'ואל: הוא משיב לכל שאלותינו בחביבות מפתיעה ובסבלנות אינסופית, כשמצדו האחד בקבוק שמפניה צוננת וקערת פירות בשלל צבעים ("ויטמינים ממקור טבעי זה הסוד לחיי נצח", הוא אומר בכל הזדמנות), ומנגד מסך פלזמה ענק מרצד על קיר הזכוכית ועליו, איך לא, תמונתו של המארח שלנו, באחד מהמוני השידורים החוזרים של תוכניתו שרק החלה את עונתה ה11-. העין נעצרת על חלוק קטיפה שממתין תלוי על הקיר שממול. ראשי התיבות ג"פ רקומים עליו, זהב על גבי לבן. האם ייתכן.... שהמלך עירום? אני טיפוס עמוק אז, היי גיא... האמת, לא נמאס לך מהמשפט הזה? "האמת, ממש לא. מה שכן, קצת נמאס לי מזה ששואלים אותי כל הזמן אם לא נמאס לי ואם לא משעמם לי אחרי יותר מ1,800- תוכניות. זו שאלה בנאלית מדי. יש ימים טובים ויש ימים רעים, אבל זה מה שאני עושה בחיים מתוך בחירה, ואני מרגיש שיש לי מזל שהעסק עובד כל כך הרבה זמן". יוצא לך לפעמים להציץ בעיתוני נוער, להבין מה הקהל הצעיר שלך אוהב ורוצה לדעת? "במערכת שלנו מתקבלים כל עיתוני הנוער ועובדים אצלנו אנשים מכל מיני גילאים. ברור שזה לא גורם לי להרגיש בטוח שממרחק השנים והניסיון אנחנו לא מפספסים לפעמים את השתנות הדורות. אני בודק את עצמי תמיד בעניין אחד: למבוגרים יש תמיד נטייה להרגיש שפעם היה יותר טוב, שהדור הולך ופוחת, שהכשרון הולך ונשחק, שהאיכות נעלמת. בכל פעם שאני מקטר על דברים כאלה, אני עוצר ושואל את עצמי האם אני לא עושה לאחרים מה שתמיד שנאתי שעשו לי". ומה אתה עונה לעצמך? "שאסור לחיות בתחושה הזאת מצד אחד, כי כל מי שהיום נחשב קלאסיקה מודרנית, הביטלס נגיד, נחשב פעם לזבל מודרני. מצד שני, דווקא בא לי שאנשים צעירים ייחשפו לדברים טובים מכל הדורות. גם אם זה בזכות חידושים של גלגל"צ, או ביצועים של 'כוכב נולד' ללהיטים מפעם, וגם אם זה אומר להכריח אנשים לקרוא ספרים של ז'ול ורן, נניח". אם כבר, ואני מקווה שהעורך לא יפטר אותי על זה, מה אתה חושב על הסיסמה "תקרא תצליח"? "אני חושב שכולנו, וזה כולל אותי לצערי, מבזבזים יותר מדי זמן על קריאת עיתונים, ובעיקר על שיטוט וצ'יטוט באינטרנט, ולא קוראים מספיק. בכל פעם שאני צולל לאיזה ספר, אני חוזר לתחושות שאני זוכר מהילדות של כיף גדול. כילד בלעתי כל ספר שהיה באזור. הלכתי לספרייה שלוש פעמים ביום ומחליף ספרים שוב ושוב עד שהיו מגרשים אותי. לא בטוח שילדים היום חולקים את התחושות האלה אל מול כל הפיתויים שמסביב. אבל (גיא מחייך ומציע לנו קוביות מנגו שמישהו שהגיח מבין הצללים הניח בפנינו, בלי ששמנו לב), הנה אני נסחף בדיוק למקום שלא רציתי להיות בו..." אמרת אינטרנט. איפה אתה גולש? "אתרי חדשות, נענעYnet ,10, לפעמים מציץ לתפוז, קצת אתרי בידור מהעולם כמו האתר של פרז הילטון או האתר המעולה TMZ. הרבה אתרי גאדג'טים מהעולם, ולצערי הגדול לאחרונה נדבקתי גם בפייסבוק". הראיון המלא - רק בגיליון מעריב לנוער שיצא היום!

mor000

New member
"הראש בעננים"

שלחנו את אסף פורמן, ברנש מצחיקול שכזה, לדבר עם מלאכים * לא אלה עם הכנפיים, אלא אלה מארגנטינה * ליתר דיוק, הם "כמעט מלאכים" ויש להם טלנובלה חדשה שמגיעה לערוץ "ניקלודיאון" * היכרות ראשונה עם הכוכבים הבאים מאת: אסף פורמן אני בטוח שמתחילת השבוע הבא כולכם תהיו שותפים להתמכרות החדשה שלי. קוראים לה "כמעט מלאכים", והיא טלנובלה ארגנטינאית במיטב המסורת. אם "המורדים" גרמה לכם לשבת מול המסך, החבורה החדשה תדביק אתכם אליו. הכל התחיל בשיחת טלפון: - הלו? - שלום, אני מדברת עם אסף פורמן? - לא, אבל אני בטוח שהוא יחזיר לך את הפלייסטיישן היום, בסדר? - מדברת מנהלת ערוץ "ניקלודיאון". - אהה... אז הוא פה. רק רגע אני קורא לו. הלו? - פורמן, אני צריכה שתיסע לארגנטינה למשימה חשובה! - תראי, אני טיפה עסוק. תני לי שנייה לבדוק ביומ... אין שום בעיה. - מצוין. יש לך בתיבת הדואר ארבעה פרקים של "כמעט מלאכים". יש לך עשרה ימים, בהצלחה. - רגע, השיחה לא אמורה להשמיד את עצמה תוך חמש שניות? - פורמן, תפסיק לבלבל את המוח! תוך דקה וחצי כבר הייתי ארוז ומוכן להזמין מונית לשדה התעופה, ורק אז קלטתי שהטיסה שלי ממריאה רק למחרת. בלית ברירה הלכתי לצפות בפרק הראשון של הטלנובלה, והרגשתי איך אפשר לוותר על הטיסה הארוכה, מפני שנשאבתי לארגנטינה מהשנייה הראשונה שהיא התחילה. הרגשתי איך אני בחדר של סיילו, מחכה לשחקנית אמיליה אטיאס שמגלמת את דמותה, שתיכנס. החדר ממוקם בעליית הגג של בית היתומים, ממש מאחורי שעון הקיר הענק שמתנוסס על המבנה. בשעה 12:00 בדיוק, ואני מוכן להישבע שזה היה על השנייה (אני זוכר שהתפלאתי כי אפשר להגיד הכל על הארגנטינאים, אבל דייקנים הם לא), אמיליה נכנסה לחדר, ולמרות שהיתה תאורה בחדר, נראה שהוא זרח קצת יותר בזכותה. אולי זה לא קשור, אבל אני חושב שדיברתי אמיליה. כלומר, אני זוכר שישבנו ביחד והייתי אמור לראיין אותה, אבל יכול להיות שרק מילמלתי הברות חסרות פשר, מפני שהיא כל כך יפה, שפשוט לא יכולתי לדבר. הנה אני בא נחתתי בבואנוס איירס, ומשב אוויר טוב ישר הכה בי בפנים. הסבירו לי שזה בעצם פירוש השם: בואנוס זה טוב ואיירס זה אוויר. די הגיוני כשחושבים על זה. מצד שני, כל המסע הזה התחיל בצורה לא הגיונית, אז איך הייתי צריך להבין את זה לבד? לפני שאספר לכם על המפגש שלי עם צוות השחקנים, אולי כדאי שאפרט בכמה מילים על "כמעט מלאכים". מר ברטולומה היא איש עשיר, שכביכול מאמץ ילדים יתומים וחסרי בית ומביא אותם לאחוזתו המפוארת. הצופים קולטים מהר מאוד שהוא לא מהטובים ושיש לו מניעים נסתרים לכל דבר שהוא עושה. האחוזה של ברטו (הפכנו לחברים, לכן הוא מרשה לי לקרוא לו ברטו) היא מקום מרכזי בסדרה כי שם נפגוש את סיילו, שתהפוך למלאכית האמיתית של היתומים ושתוציא מהם את המיטב. יש גם את ניקולאס הארכיאולוג שיתאהב בה וחבורת ילדים שנקרעים בין טוב לרע. נשמה כמו בסיס טוב, לא?! הכתבה המלאה בגיליון מעריב לנוער שיצא היום!!!

mor000

New member
אילו ח"כים מוכנים לעזור באמת?

ח"כים נכבדים, מי יעזור לנער במצוקה? 120 חברי כנסת קיבלו בקשה לסיוע מכתב שהתחזה לתלמיד והתחנן לעזרה בבגרויות. רובם התעלמו, רק 48 הציעו לסייע. רוב המשיבים ציינו: לא יכולים לעזור חברי כנסת רבים התראיינו לעיתונות בזמן שביתת התיכונים וציינו עד כמה חשוב להם לדאוג לבני הנוער ועד כמה הם מחויבים למצוקותיהם. אך מבדיקה שערך לאחרונה מעריב לנוער עולה תמונה אחרת לחלוטין: לרוב חברי הכנסת אין עניין בסיוע לנערים במצוקה, רובם מעדיפים להתעלם. במסגרת ניסוי שערך העיתון, נשלחו 120 מכתבים לחברי הכנסת ובהם תחינתו של נער בן 17 העומד לפני מבחני הבגרות ומתקשה לממן את ספרי הלימוד ומבקש סיוע. הנער ביקש מהם עזרה כלשהי, כספית או אחרת, וציין כי ישמח אם יחזרו אליו בהקדם כדי שיוכל לשקוד על לימודיו. 62 חברי כנסת חזרו עם תשובות, אך רק 48 מהם הציעו עזרה. רבים מהח"כים אף פנו למשרד החינוך ולעיריית תל-אביב, שם לכאורה מתגורר התלמיד, על מנת שאלה יקחו אחריות ויעזרו לו. בראש רשימת הנדבנים ניתן למצוא את יו"ר תנועת ש"ס אלי ישי, שלמכתב האישי ממנו צורף "שי צנוע מארנקי האישי": שטר של 200 שקל. גם שרת החוץ ציפי לבני מיהרה לסייע, ועל אף שהיתה עסוקה באותה עת בוועידת אנאפוליס, הורתה לעוזריה לשלוח לנער המסכן את ספרי הלימוד של בניה שסיימו כבר את התיכון. דווקא במרצ התעלמו בחלוקה למפלגות מובילה במידת ההיענות האיחוד הלאומי-המפד"ל: 67 אחוז מחברי הכנסת של המפלגה חזרו למערכת העיתון עם בקשת עזרה. עוד במפלגות המתעניינות: ישראל ביתנו (55 אחוז), עבודה-מימד (53 אחוז) וקדימה (48 אחוז). דווקא ממפלגת מרצ, שחרתה על דגלה את הטיפול בשכבות החלשות, לא נרשמה שום פנייה לעזרה או תגובה מיו"ר התנועה יוסי ביילין. לשכת תמיר: לא קיבלנו ומי לא טרח אפילו לענות? בראש ובראשונה ניצבת שרת החינוך יולי תמיר, שאליה זרמו פניות גם מחברי כנסת אחרים. לאחר שהזדהינו כעיתונאים מסרה לשכתה בתגובה כי באופן מפתיע השרה לא קיבלה את המכתב מהנער - אף שהוא נשלח יחד עם כל שאר המעטפות שהגיעו לכל שאר חברי הכנסת. גם מלשכת ראש הממשלה כלל לא התייחסו למכתב ורק מסרו כי "הנושא בבדיקה". יו"ר האופוזיציה בנימין נתניהו לא טרח אף הוא להשיב לתחינה ומלשכתו לא נמסרה תגובה. מלשכתה של שרת החינוך לשבר לימור לבנת דווקא התקשרו ואף התעניינו לגבי מספר האחים בבית והאם ההורים עובדים. כשקיבלו תשובות לפיהן יש במשפחה שש נפשות התפלאו והדובר אף שאל: "אז איך זה שאין כסף לספרים?". בסיום השיחה טענו בלשכה כי יחזרו אל הנער, אך עד לרגע סיום הפרויקט לא התקבלה תשובה. לבנת: "פשוט לא הספקנו לטפל בנושא". הכתבה המלאה בגיליון מעריב לנוער שיצא היום!!!

mor000

New member
"FAME"

נבחרת "נולד לרקוד 3" חושפים הכל * לידיעת אונה, מיכל, דוד ועידו החמוד אלכס סקקון, בן 17 וחצי מאשדוד פז"ם ריקוד: "שבע שנים. אמא שלחה אותי לחוג לריקודים סלוניים, אבל הפסקתי והתחלתי ללמוד ריקוד מסוג אחר" * פדיחה: "באודישן לתוכנית הייתי עם גרביים, וכשהרמתי רגל החלקתי" * רקדן מהעונות הקודמות שהרשים אותי: "רונה לי, כי היא מדהימה ומעירה דברים ברכות" * שופט אהוב: "עידו, כי הוא כל הזמן מחמיא ומעודד" * שופט מפחיד: "מיכל, כי היא אומרת דברים קשים, למרות שהיא יודעת גם להחמיא". המדהימה נטליה שטנדלר, בת 28 מראשון לציון פז"ם ריקוד: "אני רוקדת מגיל שלוש. הייתי ספורטאית, אבל בגלל פציעה ברגל עברתי לריקוד" * פדיחה: "תמיד התלבושות נופלות ממני באמצע הריקוד" * רקדן מהעונות הקודמות שהרשים אותי: "אני מעדיפה לא להגיד" * שופט אהוב: "אני לא רוצה לדבר על השופטים" * שופט מפחיד: "אני לא מפחדת מהם. אם לא רקדתי טוב אז אני אדע את זה בעצמי". המורדת מאיה מכלל, בת 24 מירושלים פז"ם ריקוד: "מכיתה ד'. אמא שלחה אותי ואת אחותי לשיעור בלט ולא אהבתי את זה. אחרי כמה שנים שוב ניסיתי והתאהבתי" * פדיחה: "החלקתי באחת ההופעות יחד עם כל הרקדנים, כי היה קצף על הבמה". * רקדן מהעונות הקודמות שהרשים אותי: "כולם מוכשרים בעיניי". * שופט אהוב: "אני לא ממש מכירה אותם, אבל מקווה לקבל הערות בונות לעתיד". * שופט מפחיד: "מיכל, כי מעבר לרמה הטכנית היא מחפשת את העניין הנשי הסקסי, ואני לא יודעת אם אני שייכת לקריטריון הזה". הברבי ליסה אוברמן, בת 21 מתל אביב פז"ם ריקוד: "מגיל חמש. הייתי בבר מצווה, שם כולם ראו אותי רוקדת ואמרו שיש לי עתיד" * פדיחה: "בגיל שש השתתפתי בתחרות ריקוד, ובאחד השלבים שכחתי את הצעדים. הילדה לידי היתה צריכה לרמוז לי מה צריך לעשות" * רקדן מהעונות הקודמות שהרשים אותי: "אנטון, הכרתי אותו לפני התחרות ולראות אותו בטלוויזיה היה מדהים". * שופט אהוב: "דויד, כי הוא באמת מבין בטכניקה, וגם ההערות שלו נוגעות לזה". * שופט מפחיד: "עידו, לא יודעת למה. באודישנים כולם אמרו שאני מוכשרת, ורק עידו אמר אבל...'". הכדורסלן אור דנון, בן 18 וחצי מירושלים פז"ם ריקוד: "שבע שנים. למרות ששיחקתי כדורסל, אמא שלי שלחה אותי לאודישן ללהקת מחול. הלכתי והתקבלתי, כי זה תמיד קרץ לי" * פדיחה: "הופעתי בסין מול עשרת אלפים איש. באמצע ההופעה היה לי בלק אאוט ופשוט יצאתי מהבמה באמצע הריקוד" * רקדן מהעונות הקודמות שהרשים אותי: "אור כחלון, כי הוא מוכשר בטירוף. הוא הדהים אותי עם הביצועים שלו" * שופט אהוב: "אונה ועידו, הם תמיד ימצאו את הדבר הטוב להגיד". * שופט מפחיד: "דוד דביר, כי זה דוד דביר". הכתבה המלאה בגיליון מעריב לנוער שיצא היום!!!

mor000

New member
לא רק שמותר...

אלא גם שאנחנו מקבלים את העידכונים האלה מדי יום ראשון ורביעי מעורכי מעריב לנוער. והכל בשבילכם...רואים איך מעריב לנוער משקיע בכם? וכל זה עוד בלי לצאת מהבית

SpongBobit

New member
חחח D: , אבל ככה אנשים יכולים לקרוא פה את

הכתבות, במקום לקנות את העיתון .. ואגב !!! חיפשתי בעיתון כתבות שלך השבוע, ולא מצאתי. אבל מצאתי של סער בעיתונים ישנים, ואתה כותב ממש יפה 3>

mor000

New member
ובגלל זה הכתבות לא באורכן המלא...

ברור שלא מצאת.. כי לא היה [= הכתבה האחרונה שהתפרסמה שלי הייתה על התכנית החדשה שעלתה בניקולדאון "הופעת בכורה"... בזמן האחרון היו גם הכתבות על "פרו אנה", "מרחק נגיעה" על הזוגות של דתיים וחילונים ואניה בוקשטיין.

SpongBobit

New member
אתם יכולים לשים את התמונה

שבפוסטר של בריטני בבקשה ? תודה רבה.

mor000

New member
בבקשה- נלקח מאתר המעריצים של בריטני ספירס...

את הפוסטר עצמו אני מאמינה שכבר יש לך [= http://img91.imageshack.us/img91/7678/heybritneycomuu3.jpg

למעלה