היום במציצים...במזח

היום במציצים...במזח

באתי ב-7 ורבע בערך ודגתי עם 2 רולרים ובוס.עם הרולרים הוצאתי 5 קרסים 2 מרמירים פרידה ובקיצור היה יום טוב. ברחו לי כמה דגים יפים עם הבוס והבצק,ועם הרולרים דגתי עם שישולי אדמה.היו שם כמה דייגים עם גמברי שלא תפסו כמעט כלום אבל השילשולים הוכיחו את עצמם טוב מאוד. אני לך עוד שבועיים עם יהיה מזג אוויר טוב. בייי

פרידה ?! כנס...

אני חושב שאתה מתבלבל עם דניס (צ´יפורה) היות והצ´יפורה והפרידה הן מאותה משפחה ולעיתים ניתן להתבלבל... הפרידה אדומה בעוד הדניס כסוף. הפרידה היא דג של מים עמוקים ולרוב לא מתקרב לחוף לכן נשמע לי לא הגיוני. אמור לי האם הפרידה שתפסת אדמונית ? אם לא, זהו דניס... אם כן - שיחקת אותה. מה גם שהתכוונת לתולעים. שלשולים הם למים מתוקים.

סרגוס

New member
יכול להיות לך תדע....

גם כרישים מתקרבים לחוף פרידה אפשר לתפוס בעיקר בראש הנקרה והצפון וגם באשדוד , קבל גם רון הוצעי פרידה 2 קילו 40 מטר מהחוף

rondadon

New member
לא, לא...

לא תפסתי את הפרידה 40 מטר מהחוף...אמרתי שאני יכול לזרוק למרחק כזה עם הז´רז´רה...תפסתי אותה אולי 15 מטר מהחוף... כמו כל הטורפים גם הפרידה פעילה בלילה בקירבת החוף ובשעה 5 וחצי מבחינתי עדיין נחשב לזמן פעילות של הדגים האלו...עדיין חושך בחוץ...

אוקיי, טעות, טעיתי, טועים. ../images/Emo13.gif

מצטער אם הטעיתי מישהו וברכות על התפיסות. שיהיה שבוע טוב לכולנו.

פרידה לבנה

קרוב לאזורי הסלעים.. גודל באזורינו ל20 עד 45 ס"מ זו התקופה שלהם המשיכות שלהם על הקרס חזקות ומשתוללות.. פרידות אדומות ... במים עמוקים יותר

למעלה