היום במרחשת במסגרת תכניתנו אסקפיזם

היום במרחשת במסגרת תכניתנו אסקפיזם

חציל בתנור לידו שתי נקטרינות עייפות
איתם דלעת ערמונים גדולה, כמה תפוחי אדמה
משני האחרונים ייוצר פירה, עם מעט שמנת אלפרו ומעט שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס ותועפות בצל מטוגן.
החציל והנקטרינות יהפכו לממחה חצילים בטחינה בחיזוק שום, עלי מרווה, עלי נענע ועלי כוסברה, שום, מלח, פלפל חריף טרי ומעט סילן. זה יוצא נפלא ומרענן.

סלט מאפונה ירוקה עדינה של סנפרוסט שטופה במסננת להפשרה, בצל קצוץ דקדק, קורנית לימונית, חופן חמוציות ברכז תפוחים, ענבים כהים בפרוסות דקות, מיצלימון ומלח ומעט שמן שומשום.

לחמניות נ"ג עם עגבניות מיובשות
לחמניות רגילות קמח מלא וקוואקר

וזהו כרגע

ladybug6

New member
מעניין מאוד הסלט חצילים ונקטרינות..

לא מצליחה לדמיין את הטעם שלו. מעניין.
&nbsp
כאן יש שאריות מהסופ"ש שנאספו מחמותי, ומכילות בעיקר מרק קוסקוס, סלקים וקישואים ממולאים אורז ברוטב פרסי כזה מתקתק חמצמץ צבוע בורוד מהסלק, יש גם אורז, ושעועית צהובה ברוטב אדום שמשום מה לא באה לי טוב בגלל עומס בלימון פרסי אז אני משאירה אותה לבנזוג, שיהנה.

merav999

New member
אצלנו הייתה פיצה

תחתית של פיצה קנויה, שמרי בירה ותוספות מעל (בצל, עגבניה, זיתים, פלפל שיפקה, פלפל קלוי).

elin86

New member
וואו.. נראה מעולה! בלי שום גבינה?

האמת מהניסיון עד כה הגבינה רק הורסת..ראיתי מישהי ששמה טופו מגורר עם שבבי סויה וקצת שמן.. הבנתי שיוצא טעים
סחטיין.

merav999

New member
שמתי אבקת שמרי בירה

אבל אפשר לשים גם רק הרבה תוספות.

אני לפעמים שמה טופו מעוך מעורבב עם שמן זית זעתר ושמרי בירה.

ויש גם את הגבינת קשיו שזו האופציה האהובה עלי לאחרונה

merav999

New member
ופעם עשיתי גם עם גבינת שקדים

שקדיה מעורבבת עם קצת לימון, מים, מלח (נראה לי שזהו) שיצאה גם טעימה (אבל קצת מתקתקה).

merav999

New member
עוגת השוקולד מהבלוג של החיפושית

מישהי מהעבודה ביקשה ממני מתכון לעוגת שוקולד טבעונית להביא לעבודה לכבוד היום הולדת שלה כדי שגם אני אוכל לאכול אז המלצתי לה על העוגה מהבלוג של החיפשית.

העוגה יצאה מדהים ונחלה הצלחה מסחררת כמובן מכולם כולל בקשה למתכון

smaak

New member
העוגה החביבה על יאן

בשבילו אני מחליפה את הקמח המלא לקמח לבן,
ובשבילי עם קמח מלא יותר טעים!

למעלה