היום במרחשת
קוביות קטנות של גזעי ברוקולי ושאריות כרןב ירוק קצוצות, מוקפצות בשמן זית, מעל קוביות טופו רך טבולות בבלילת קמח חומוס,סודה ותבלינים, מעל זרויות קוביות קטנטנות של בטטה.
בקדרה ליד הרבה בצל מקוצץ מתובל בכורכום,צלח ים, פלפל שחור גרוס ופפריקה מתוקה ואחרי שהזהיב כנעה נזרקו פנימה תפוחי אדמה קטנים מקולפים ועורבבו בבצל לכיסוי ותיבול והושארו לאידוי ככה, מעל נפרסה בטטה דקיקות כדי לשמור על הנוזלים.
יאמי
קוביות קטנות של גזעי ברוקולי ושאריות כרןב ירוק קצוצות, מוקפצות בשמן זית, מעל קוביות טופו רך טבולות בבלילת קמח חומוס,סודה ותבלינים, מעל זרויות קוביות קטנטנות של בטטה.
בקדרה ליד הרבה בצל מקוצץ מתובל בכורכום,צלח ים, פלפל שחור גרוס ופפריקה מתוקה ואחרי שהזהיב כנעה נזרקו פנימה תפוחי אדמה קטנים מקולפים ועורבבו בבצל לכיסוי ותיבול והושארו לאידוי ככה, מעל נפרסה בטטה דקיקות כדי לשמור על הנוזלים.
יאמי