היום במרחשת
טוב אז לא בדיוק במרחשת
קדרת חרס מלאה ב-
שכבת תמרים חתוכים דקדק , בצל מטוגן קוביות סלק מוקפצות
מעל זה לוביה ואזוקי ששרו במים
מעל עדשים שחורים ואורז מלא עגול
מעל קוביות תפוחי אדמה ובטטה עם קליפה מוקפצים עם תבלינים צהובים
מעל זה פרוסות דלורית לכדי כיסוי פני השטח.
תיבול- מוסקט מגורר על זסטר, ג'ינג'ר טרי על זסטר, קינמון, כמון, מלח, מעל כל שכבה תערובת התבלינים, הצהובים מתפוחי האדמה גם עשו את שלהם. מילאתי במים עד גובה הדלעת לא מעל. זלפתי סילן , כיסיתי ולתנור. אחרי שעתיים פתחתי והוספתי מים ויצאתי לפייסל.
שעתיים אחר כך הוצאתי.
בני הבית אכלו בתאבון רב כולל קורנבורית הבית
טוב אז לא בדיוק במרחשת
קדרת חרס מלאה ב-
שכבת תמרים חתוכים דקדק , בצל מטוגן קוביות סלק מוקפצות
מעל זה לוביה ואזוקי ששרו במים
מעל עדשים שחורים ואורז מלא עגול
מעל קוביות תפוחי אדמה ובטטה עם קליפה מוקפצים עם תבלינים צהובים
מעל זה פרוסות דלורית לכדי כיסוי פני השטח.
תיבול- מוסקט מגורר על זסטר, ג'ינג'ר טרי על זסטר, קינמון, כמון, מלח, מעל כל שכבה תערובת התבלינים, הצהובים מתפוחי האדמה גם עשו את שלהם. מילאתי במים עד גובה הדלעת לא מעל. זלפתי סילן , כיסיתי ולתנור. אחרי שעתיים פתחתי והוספתי מים ויצאתי לפייסל.
שעתיים אחר כך הוצאתי.
בני הבית אכלו בתאבון רב כולל קורנבורית הבית