ימימה איך משתמשים בלימון הפרסי? (מיובש,נכון?) מה היחוד שלו? יש סוגים שונים?
E ella100 New member 17/10/15 #20 ימימה איך משתמשים בלימון הפרסי? (מיובש,נכון?) מה היחוד שלו? יש סוגים שונים?
י ימימה New member 19/10/15 #23 לימון פרסי כל התשובות כאן http://www.haaretz.co.il/gallery/recipes/limor-laniado-tirosh/1.2471314 וגם כמה מתכונים. את התבשיל אפשר לעשות פשוט בלי הבשר ויוצא מאד טעים. אין לי שורשים פרסיים אבל הטעם החמצמץ באוכל הזה מסתדר לי מצוין...
לימון פרסי כל התשובות כאן http://www.haaretz.co.il/gallery/recipes/limor-laniado-tirosh/1.2471314 וגם כמה מתכונים. את התבשיל אפשר לעשות פשוט בלי הבשר ויוצא מאד טעים. אין לי שורשים פרסיים אבל הטעם החמצמץ באוכל הזה מסתדר לי מצוין...
G gs1234 New member 17/10/15 #22 אצלנו - מקלובה מתכון מקוצר: מסדרים בסיר שכבה של ירקות מטוגנים עם בהרט, מעליה שכבה של פרוסות נקניקיה טבעונית (הבאתי במזוודה מאיטליה), ומעליה שכבה של אורז עם עוד קצת בהרט, ומים. מבשלים עד שזה מוכן והופכים לצלחת הגשה.
אצלנו - מקלובה מתכון מקוצר: מסדרים בסיר שכבה של ירקות מטוגנים עם בהרט, מעליה שכבה של פרוסות נקניקיה טבעונית (הבאתי במזוודה מאיטליה), ומעליה שכבה של אורז עם עוד קצת בהרט, ומים. מבשלים עד שזה מוכן והופכים לצלחת הגשה.