היום במרכז. "צילומים לתכנית "10 קטנות" ערוץ 1

היום במרכז. "צילומים לתכנית "10 קטנות" ערוץ 1

היום במרכז תיאטרון בובות. צילומים לתכנית "10 קטנות" של הערוץ הראשון שתוקדש כולה לבובנאות. בין המצולמים: אילן סביר - מנהל המרכז, ליז מסיקה - מנהלת ביה"ס לתיאטרון בובות, מעצבת הבובות מריה גורביץ' (בתמונה, בהכנות לראיון), היוצרת אביטל דבורי ועוד.
רק דודי בן אדרת, שהיה אמור להיות בין רשימת המרואיינים - לא היה.
בכל מקרה דודי - תודה!

בהצלחה! ולדודי בטח יקדישו תכנית נפרדת....

תגובת הנעדר

אכן הייתי ברשימת המרואיינים, נקבעה לי שעה לצילומים ואפילו תואמה לי נסיעה שתיקח אותי מביתי למרכז.
לאחר שכבר נקבעו כל הפרטים ודי סמוך ליום הצילום, הודיעו לי שבשל אילוצי הפקה הצילומים יוקדמו ושבמקום אחה"צ הם מבקשים לראיין אותי לפנה"צ.
מאחר והיתה לי התחייבות קודמת שניסיתי לדחות, רק ערב קודם, שעות ספורות לפני הצילום, הודעתי להפקה באופן סופי שלא אוכל לקחת חלק.
יחד עם זאת, ההפקה פנתה אלי בניסיון לתאם יום צילום לתוכנית בנושא אחר שתצולם באמצע החודש, שבו יוקדשו\ זמן לראיון איתי כהשלמת צילומים לתוכנית שצולמה במרכז.
וגם אם בסופו של דבר, זה לא יצא לפועל בתוכנית הספציפית הזו - לא קרה שום אסון!!!
מה עוד שיש עוד תוכניות באופק...

שמחתי ואני תמיד שמח ואשמח לקשר ולסייע לתוכניות שיתנו עוד חשיפה ובמה לעולם הבובנאות והבובנאים,
כך שלגמרי בכייף אילן!
כך או שמחתי לראות בפייסבוק תמונות שהעבירו את התחושה שהיה יום מהנה ומוצלח וזה גם מה ששמעתי מברכה כששוחחנו בסוף השבוע.

חגית - כפי שהבנת מתשובתי לאילן, ייתכן שתהיה השלמת צילומים וגם החומר שכבר צולם עדיין לא עבר עריכה, זה כנראה ייקח עוד זמן מה!
מאחר ואני בקשר עם ההפקה ברגע שיהיה תאריך לשידור, אעדכן כמובן!
אבישג - צודקת לגמרי
עלי באמת צריך לעשות תוכנית שלמה ואולי אפילו סדרה ( לאו דווקא בנושא בובות...)

למעלה