ק ר נ ו ש י
New member
היום בנותי ואני הכנו רולדה
מבצק שקם והנה התוצאות אז הנה המתכון בצק: 2.5 כוסות קמח. אבקת אפיה. חבילת מרגרינה. גביע שמנת / יוגורט. מילוי: חצי חבילת ממרח תמרים. 100 גרם אגוזים טחונים. סוכר. קינמון. לשים את כל החומרים לבצק עד שהוא לא נדבק לידיים. מחלקים ל-3 כדורים. מרדדים כל כדור לעלה מלבני דק. מורחים על כל העלה את ממרח התמרים. מפזרים אגוזים טחונים, כף סוכר וקצת קינמון. מגלגלים לרולדה. אופים בתנור בחום של 180 מעלות, עד שהגלילות חומות (זהירות, לא לשרוף). שהגלילות קרות, חותכים אותן באלכסון לקבלת פרוסות גלילה. בוזקים על הכל אבקת סוכר. בתאבון. אני אישית שמתי מחמאה במקום מרגרינה
מבצק שקם והנה התוצאות אז הנה המתכון בצק: 2.5 כוסות קמח. אבקת אפיה. חבילת מרגרינה. גביע שמנת / יוגורט. מילוי: חצי חבילת ממרח תמרים. 100 גרם אגוזים טחונים. סוכר. קינמון. לשים את כל החומרים לבצק עד שהוא לא נדבק לידיים. מחלקים ל-3 כדורים. מרדדים כל כדור לעלה מלבני דק. מורחים על כל העלה את ממרח התמרים. מפזרים אגוזים טחונים, כף סוכר וקצת קינמון. מגלגלים לרולדה. אופים בתנור בחום של 180 מעלות, עד שהגלילות חומות (זהירות, לא לשרוף). שהגלילות קרות, חותכים אותן באלכסון לקבלת פרוסות גלילה. בוזקים על הכל אבקת סוכר. בתאבון. אני אישית שמתי מחמאה במקום מרגרינה