היום בנחל יתר ורכס נפחה

BikingViking

New member
חזרתי ../images/Emo122.gif

ובאופן מפתיע - בחתיכה אחת. 6:10 יציאה מהבית לכיוון מצפה רמון.חזרתי עכשיו. באמצע - 45 ק"מ של מדבר והמון המון כיף. אבל למה להכביר במילים ? עופר בטח תיכף יגיע הביתה ויתחיל להפציץ בתמונות. אין כמו המדבר בחורף !!!
ותודה לעופר הבלתי נלאה שהוביל וניווט ...

davidho

New member
היום בנחל יתר ורכס נפחה ../images/Emo186.gif ../images/Emo186.gif

התחלנו 11 (נועזים? טפשים?) לרכוב ב-8:30 בבוקר (איזה קור!!!) - עופר, יוסי, יגאל, עירן, שלמה, יורם, אורי, דייויד2X, אודי, עירא. יצאנו מבי"ס שדה הר הנגב, משם דרך "סוכה במדבר" לנחל יתר עד לפניה להר נפחה. משם חזרה דרך הר אריכה ובה"ד 1 ומצפה רמון למכוניות ב-15:30 - סה"כ 45 ק"מ. היה יפה מאד, וגם די מעייף! ותודה לכולם! ובמיוחד ליוסי צלם הוידאו הבלתי נלאה!

davidho

New member
וכמובן תודה לעופר שתכנן את המסלול,

אירגן את כולם, וגם ניווט. אבל.... הוא אמנם הביא מקל קינמון ותפוחים להכנת התה הנהדר שכה חיכינו לו בגלל הקור - אבל הוא שכח את הפינג'אן!!! לא נשכח ולא נסלח!!!

BikingViking

New member
עכשיו רק ../images/Emo28.gif

מחכים לראות מה יצא מהוידאו... יוסי - תן לנו בתקצירים...

eOfer

New member
בינתיים עד לוידאו, קבל מקבץ חוויות

סטילס מצולמות נוסף

eOfer

New member
ואחרונה לסיום ../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

... מקווה שלא פיספסתי אף אחד

davidho

New member
ותודה ליורם שהכין לנו קפה ותה ../images/Emo42.gif

(בתמונה - עומד מימין), והצלחנו קצת להפשיר את עצמינו.

eOfer

New member
../images/Emo45.gif אז סחבת גזיה ובקבוק מים ספּר../images/Emo6.gif

Big Deal, זה כלום לעומת הספק כח למצלמת 'צינור', מצלמת צינור, מצלמת וידאו דיגיטאלית, תיק עזרה ראשונה לפצועים קל, תיק עזרה ראשונה לפצועים קשה, שקית מים רזרוית, Tool Kit ראשי, Tool Kit משני וצמיגי Kenda 2.35. סתם מתלונן

davidho

New member
פעם אחרונה שאני שם תמונה של

אופניים שלך בפורום!!! (דווקא יצאו טוב בתמונה למעלה...)

davidho

New member
אין ספק שיוסי מתעלה על עצמו ../images/Emo47.gif

השאלה היא איך נוכל לפגוש אותו מחר בעבודה אחרי שהבכנו אותו במחמאות שלנו והוא כולו מסמיק (והוא עוד ג'ינג'י)?

davidho

New member
ועוד תמונה כדי להעלות את

הידיעה לחלק העליון של הפורום!

davidho

New member
העליה לא היתה קלה!

ותראה את הנוף מאחוריך!!! וחוץ מזה - אתה באמת תותח! (ותודה לצלם - אני). אגב, מקריאה חוזרת של מה כתבתי, נשמע כאילו שלא נהניתי! וזה בכלל לא נכון! היה ממש כיף וטוב (וקר), והחבר'ה היה ממש נהדרים!

eOfer

New member
אהלן חבר'ה ../images/Emo24.gif חזרתי עכשיו...

מ'שר הטבעות - שובו של המלך', תאמינו לי: לא היה קל...Anyway, התאוששתי גם אני מה"מסע" של אתמול. מחצית ראשונה של הטיול עברה מהר ובדר"כ גם חלק (כ 18 ק"מ אתגריים בנחל יתר). הפסקת אמצע טיול נהדרת עם תה, קפה ובוטנים מצויינים - הכל מבית מדרשו של יורם (ההונגרי) Kesenem Sipen
. הטיפוס המצויין אח"כ להר נפחה וההפתעה בצורת נוף מטרף שחיכה לנו למעלה
. הירידה הטכנית במורד ההר ודרכי העפר לאורך נחל אריכה שהחזירו אותנו הבייתה התארכו מעט, אבל סגרו טיול מדברי מתוק נוסף עם אנשים מתוקים עוד יותר
. במיוחד, תודה ע-נ-ק-י-ת ליוסי שזה לו כבר הסרט השלישי באורך מלא והפעם גם ממעוף הציפור (
)...להתראות בטיול הבא ובקרוב נחל יתר 2 - ה ס ר ט.

davidho

New member
לסיכום - היה מצוין!

ואני בטוח שהשרירים התפוסים ישתחרר בקורב ואוכל שוב לחייך למצלמה...

למעלה