היום בני בא הביתה עם חברו כדי שאני

• פותח הנושא ebni
  • פורסם בתאריך

ebni

New member
היום בני בא הביתה עם חברו כדי שאני

יכיר אותו.אוי כמה זה היה מוזר לי תמיד דמניתי שהוא יביא איזה חתיכה כדי שגם אבא יוכל לישתוף את הענים מעט מה יש לאבא אסור,אז הוא בא עם חתיך.נו טוף.החבר שלו נתן לי נשיקה ואני כימעט התעלפתי.חחחחחחחחח ..עוד מעט דימניתי לי בליבי הוא יגיד שהוא מכיר אותי...... נו צוחקים אבל באמת חבר משהו חמוד חתיך ואדיב.שיהיה.זה היה מעט מביך מה לומר וכו.כאילו מה אני צריך גם להכיר את ההורים שלו.גם בני היה נבוך אבל אני כמו גבר נתתי להם הרגשה שכל חיי רק חיכיתי שהבן שלי יכיר לי את חברו לחיים.ואני רק יודע כמה ימים שהבן שלי הומו.אני שאלתי מתוך נימוס את חברו במה אבא שלו עוסק ואז הם פרצו בצחוק.ואמרו לי אל תדאג אנחנו לא מיתחתנים מחר.אולי בעתיד נחיה ביחד.האמת כימעט התעלפתי בפעם ה2 בערב הזה.ואטז החבר שלו התישב לידי ואמר לי שהוא מאוד מעריך שאני מקבל את הבן שלי וגם אבא שלו כך.נורא התרגשתי ורציתי להחזיק לו את היד אבל פחדתי.הוא מאוד התקרב אלי ואז ממש השעין את הראש עלי כאילו שהוא גם הבן שלי.מיותר לומר לכם שכימעט והתעלפתי שוב.טוף לאחר כחצי שעה הם הלכו לחדר של בני.ואני הלכתי לישון.או יותר נכון רציתי לישון.האמת לא נירדמתי.אבל אני בהחלט שמח שלבן שלי טוב.ואני אני מיתגבר.אז להיתראות לכם.

המממ

לא יודעת איך לומר את זה בדיוק... אבל ebni (או abni כפי שקרא לעצמו בתחילה) נראה לי טרול... (אמנם טרול חביב ואפילו חיובי, אבל בכל זאת טרול... מארץ הטרולים) מה אתם אומרים?

שמנתולה

New member
המממ

לא יודעת איך להגיד לך את זה... אבל כשבא מישהו לא מוכר והדבר הראשון שהוא כותב זה שמישהו אחר טרול... זה איך לומר... לא ממש אמין. לא שאני מפקפקת בדבריך, אבל מבחינתי אתה וebni באותה סירה.

שמנתולה

New member
כל אחד והסטיות שלו ../images/Emo3.gif

הסיפור שלך עורר פה דיון חשוב שמעבר לערכו האישי (עבורך) יש לו ערך מוסף לכל קוראי הפורום. העיסוק בזהות הכותבים (אמיתי? מתחזה? "משלנו"? וכו') הוא מיותר כל עוד הנושא רלוונטי לפורום, אין פה ראיונות קבלה בכניסה וכל אחד רשאי לכתוב באיזה שם שבא לו. ברוך הבא כבר אמרתי?

abni

New member
שמנתולה ברוכים הנמצאים.יתכן שההודעה

שלי שהיא ללא ספק אמיתית לכל דבר ניכתבה מעט ברוח של עליזות ולכן מעוררת רושם מוטעה.בכל מיקרה אני בהחלט ימשיף לשתף כאן לפי הענין.גכי הפורום הזה עזר לי מאוד.

abni

New member
אני בן 39.ולהיות הורה חד הורי זה

בהחלט לא קל.למזלי אני אוהב לבשל.וגם צעיר בנפש.אבל ברור שהמחויבות שלי היא קודם כל לבני.אני גרוש ובני בחר לגור איתי.במבחנה כלכלית אין לי בעיה מיוחדת ואני מבין שזה בהחלט מקל על החיים.כמו כביסות במכבסה הזמנה של אוכל מוכן וכו.ושוב ההודעה שלי בהחלט אמיתית כך הרגשתי שבני הביא את חברו הביתה.כמובן שזה ניכתב עם מצב רוח קרבי משהו מתופל בחוש הומור השייך רק לי.שנה טובה ומבורכת לכולם.

G o z a l

New member
בהחלט טרול../images/Emo8.gif

האמת שההודעה הראשונה נשמעה נורמלית לחלוטין אבל ההודעה הזו כולל השם נראת אחרת לגמרי.הניסוח והשתלשלות הענינים מוזרים ביותר?!?!

../images/Emo6.gif לא טרול !

יש לי חבר נהדר, שאני מאד אוהבת. כשהיינו בני 16 כולם חשבו שהוא שקרן... הוא כבר אז הסביר לי, שהוא לא משקר, אלא חי ב"מציאויות מקבילות". מאז אני גם למדתי כמה דברים בחיים, וההגדרה שלו נעשתה מקובלת עליי: מה זה משנה אם הסיפור קיים ב"מציאות" המוגבלת האחת הנראית לעיין, זו שאנחנו יכולים לאמת מול השכנים, או שזו מציאות רוחנית הקיימת בליבה של הכותבת - בלבד?

odedee

New member
נו ודאי, זה טרול עם קבלות.

כנסו לפורום גאווה (או שזה עובר עם ההורות?), חפשו בחיפוש המתקדם את ההודעות של ebni ותקראו משהו אחר לגמרי. אני כבר לא מדבר על ההחלפה בין ebni ל-abni. ניק אחד כבר לא מספיק כדי להיות טרול? אני תוהה איזה צרכים נפשיים ממלאת התחזות כזו. זה שהתחזות זו עבירה שניתן להתלונן עליה במשטרה, כבר הזכרנו? עודד

אבא גאה

New member
מלבד העובדה שזה גובה מאיתנו

הרבה כוח נפשי כשכולם כאן נרתמים בכדי לעזור למישהו שנדמה שהוא בצרה ואז מגלים שאת כל האנרגיה הטובה הזו ביזבזנו על טרול... מלבד זה זה נראה לי לא כ"כ מזיק, כל עוד זה לא מזיק....כל עוד אף אחד לא מתחזה בכדי להוציא משהו ממישהו אז זה לא נורא.... וערבה בטח תגיד שמכל דבר לומדים.....

מכל דבר לומדים ../images/Emo8.gif

ואם תקראו את כל ההודעות שכתבנו לו (לה?) - נראה לי שזה משהו שאפשר לקבץ למאמר קטן : "מכתב להורה שבנו הומו". לגזור ולשמור !

abni

New member
אני לא טרול.ואני יסביר.כל מה שכתבתי

בפורומים בנושא הזה אלו דברים נכונים לחלוטין,סיפרתי אותם כל פעם מזוית שונה.הדבר היחידי שלא צוין כאן אלו הזמנים הנכונים של המיקרים.את כל הדברים עברתי.ומאוד רציתי להבין אותם בעזרתכם.הסיבה היחידה שהם ניכתבו הם הצורך שלי להבין ולדעת.ולא שום צורך נפשי אחר.סיפרתי דברים נכונים שקרו לי בחיים.ואני חושב שהפורום הוא מקום הכי מתאים שנותן לי אפשרות גם להיות אנונימי וגם לא תמיד חשובה הסיבה.אלא האמת שיש בדברים.כפי שנאמר לא עושים כאן מיבחני קבלה.אני כותב את זה כדי שמי שהגיב יבין שהוא לא בזבז אנרגיה אלא איפשר לי להבין דברים שקרו לי.תודה ושנה טובה לכולכם.

colourful

New member
אוקיי, אז

אם לא קשה לך, תסביר את הסוגייה הזאת: הכיצד ייתכן שאותו אדם בדיוק (אתה לצורך העניין) פעם אחת הוא הומו המתחבט כיצד לבשר לילדיו את הבשורה, ולפתע, כעבור מספר חודשים הגלגל מתהפך ב180 מעלות והוא הופך להיות סטרייט מבוהל שבנו הודיע לו שהוא הומו ועולמו חרב עליו, וההתפתחות היותר מרתקת היא שכבמטה קסם, (ובעזרתם האדיבה של חברי הפורום) מתאושש, מבין, והופך להיות האב המושלם. תסביר. אני חייבת להבין. (הדיון שהתפתח בעקבות הודעתך הוא דיון חשוב, וכל השירשור היה נעים ומרגש, אבל התחושה של "לא היו הדברים מעולם" קצת מקלקלת... אפשר להעלות דיונים כאלה, אבל פשוט להודיע שמדובר בתאוריה בלבד)

abni

New member
אני בהחלט יסביר לך מעולם לא העזתי

לספר לאבא שאני הומו מעולם.ואני מאוד כואב את זה.לכן כפי שאמרתי לך ניסיתי ליראות איך ואם יגיבו כדי שאוכל לתת סיטואציה שבה כאילו בני מספר לי.ואני זרמתי עם התגובות והם בהחלט חיזקו אותי.ועזרו לי להבין שצריך לספר.אני חושב שהמהות הנכונה היא החשובה.כתבתי הודעות בפורום כדי להעזר בהם ללמוד ולהבין דברים שבחיים לא יכולתי לשתף.וכאן זה כאילו טיפול והשתחררות ממצוקה וכאב על דברים שקרו.

abni

New member
בכל מיקרה אני הומו מאוד מתוסבך

עם הרבה קונפלקיטים.שתקף את הנושא בפורומים בכל הזויות כדי להתחזק ולהבין דברים שלא היה לי את מי לשתף.ולכן המסרים כפי שקרו לי בחיים הובאו לכאן בצורה כפי שבאה לידי ביטוי בהודעות.רק כדי להבין רק כדי לדעת יותר.רק כדי לקבל תמיכה כל שהיא למצוקה האמיתית שלי.שהיא חוסר שלמות בזהות המינית שלי.

למעלה