היום בני בן השלוש אירח בביתו

היום בני בן השלוש אירח בביתו

את שתי חברותיו (שתיים כן,ככה הוא לא מסתפק באחת) התאומות. אמם הביאה אותן לביתנו,עם שינוי קטן בתספורת שלה (של האמא). כנראה שבני לא אהב כל כך את מה שהוא ראה ולקח את אחת הבנות הצידה ואמר בלחישה (מאוד חזקה) ``את יודעת אמא שלך ג`ינג`ית מכוערת``. מה אני יגיד לכם לא ידעתי איפה לקבור את עצמי באותן השניות. טוב שזו הייתה חברה,שעשתה מזה צחוק ולא נפגעה. ורק בדרך אגב היא ממש לא ג`ינג`ית מכוערת. (חבל שהיא לא גולשת ולא יכולה לראות את זה). מה אני יאמר לכם,אני לא יודעת מאיפה הקטנטנים שלנו לומרים לדבר יותר מדי זה פשוט נעשה גרוע יותר מדור לדור. אבל בכל זאת הוא הילד הכי מקסים בעולם. וגם לפעמים שהוא רוצה להקניט אותי או שסתם לא בא לו עליי הוא אומר לי ``אמא את מכוערת``. אבל... שהוא ברגעים של אהבה הוא אומר לי גם ``אמא את יפה``. ככה זה ילדים. הם יודעים איך לקנות אותנו.

אצבעונית הייתי חייבת להגיב

ליאל שלי בן שניים וחצי ויש לו פה חבל על עזמן.(כמו אמא שלו מה לעשות משפחה לא בוחרים). קראתי את מה שאת כתבת ישבתי וצחקתי כמו שלא צחקתי הרבה זמן. בינינו זה מצחיק לא?. יש לי שכנה והיא כל כך ענקית אני גם לא חסר לי אבל היא ענקית. גודל של משאית. ישבנו לשתות קפה יחד ופתאום ליאל אומר לה אוי איזה שמנה את, מה זה? את גדולה כמו הבית שלי. לא דעתי מה לעשות רצתי למטבח וצחקתי. לא ידעתי מה להגיד. ואז היא אמרה לי ככה את מלמדת את הבן שלך? כל הכבוד לך. והלכה. דיברתי איתו הסברתי לו אבל באמת מה ילד בגיל כזה יכול להבין? כמה? אמרתי לו לך לבקש ממנה סליחה כי זה לא יפה. אז הוא אמר לי טוב.הלכנו והוא הקיש על הדלת היא פתחה ואני אמרתי לה ליאל רוצה להגיד לך משהו ואז היא אמרה לו מה אתה רוצה להגיד לי? ופתאום זה לא הוא זה הלשון שלו אמרה את שמנה כמו בית. ואני כמובן לא ידעתי איפה לקבור את הראש. לקחתי אותו הביתה וכעסתי אליו. והוא אמר לי אמא היא שמנה כמו הבית שלנו נכון? ומה אני צריכה לענות לילד כזה קטן? יש למישהו תשובה? ממני טלי מהקריות.

לורה..

New member
אחחחח ילדים (-:

צחקתי לי ילדים הם ילדים....אין מה לעשות... אומרים הכל בלי לחשוב,כל מה שיש להם אומרים,....ילדים !!!! זה הזמן לא? אם לא עכשיו,אימתי? שיהיו בני 30-20 ואז יגידו לבוס כל מה שהם חושבים..? לא לא לא.... ע-כ-ש-י-ו גיל שנתיים-שלש ,גיל מקסים,גיל של מרדנות,....שיגידו כל מה שהם רוצים....אח``כ הם כבר לא יוכלו... קראתי וחייכתי. שלך לורה...

הגעתי למסקנה כל עוד הם קטנים

אז אני פשוט צוחקת,מה זה צוחקת. אבל שאני רואה שזה מוגזם אז אני מעירה,אני שמה גבול. חוץ מזה,תקראי את התגובה של לורה שאהבתי שהיא אמרה שזה הזמן שלהם להגיד את האמת בפנים.

מיה30

New member
יקירתי...

בנים, בנים, בנים..... כבר מגיל קטן הם יודעים להיות כאילה חלקלקים ויודעים בדיוק בדיוק את הנקודות הרגישות שלנו {אוהבות המחמאות} טוב, ייתכן שזה באמת גנטי אם לא אז איך אפשר להסביר את התופעה??? מיה30

למעלה