היום בסטאר: all things

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
היום בסטאר: all things

פרק מהורהר ומערער! פרק מיוחד ומאוד יפה, במיוחד למי שאוהב את סקאלי. אבל יש לי שאלה: בסוף הפרק הם היו בדירה של סקאלי, נכון? עכשיו בתחילת הפרק, שהוא מבחינה כרונולוגית הסוף, לדעתי זו עדיין היתה הדירה שלה, שזה גם הכי הגיוני, אבל באתר של מדריך פרקים כתוב שהקטע לפני הפרק הוא בדירה של מולדר. מי יאשר לי שזו הדירה של סקאלי, או יסביר לי למה זו הדירה של מולדר? וחוץ מזה, סקאלי דמיינה את האשה הבלונדינית עם הכובע, נכון?

blagen

New member
ואגב, מישהו מוכן לספר מי זה האיש

הזה שכמעט מת בפרק הזה? לא יודע, הייתי סלקטיבי בפרק הזה.

LoLo16

New member
תשובות

לכל אחד יש פירוש שונה לגבי הפרק הזה, אין מוחלט. בתחילת הפרק (שנכתב ובויים ע"י ג'יליאן עצמה) רואים את סקאלי מתלבשת בדירה של מאלדר ואז יוצאת מחדר השינה שבו רואים את מאלדר- כנראה ערום. ג'יליאן אמרה שהיא התכוונה שזה יפורש כך שמאלדר וסקאלי סופסוף עשו את זה. בסוף רואים את סקאלי נרדמת על הספה של מאלדר, אחרי שהם דיברו על בחירות נכונות ולא נכונות שעושים בחיים. הפירוש שלי אומר שההתחלה של הפרק היא אפשרות אחת של כיוון בחייה של סקאלי, אבל בסוף זה לא קרה במציאות שאנחנו מכירים. הרבה אנשים מפרשים את הסוף כך שזה נגמר כמו שזה התחיל, כלומר- משהו קרה בין מאלדר וסקאלי אחרי שהמסך ההחשיך. לגבי האיש- זה היה פרופסור של סקאלי שהיא ניהלה איתו רומן (איכ, איכ, ושוב- איכ.), אך כשהיא גילתה שהוא נשוי היא גמרה את זה. הוא עזב את משפחתו ואת העיר שלו אם אני לא טועה כדי בכל זאת לחזור אליה, אבל היא לא רצתה. בגלל זה הבת שלו שונאת אותה.

blagen

New member
סקאלי נראית הרבה יותר...

צעירה מהפרופסור הזה, ואפילו יותר צעירה מהבת שלו... לא יכלו למצוא שחקן ושחקנית יותר צעירים? זה לא מסתדר......

פרק גרוע

אני מבין שאהבתם את הפרק אבל בניגוד אליכם אני חושב שהוא ממש ממש גרוע! מי שרוצה לדעת אם בסוף זו הדירה של סקאלי או של מאלדר אפשר להסיק שזו הדירה של מאלדר בגלל שבתוך האקווריום עם הדגים הייתה חללית קטנה (מי האכיל את הדגים כשמאלדר טס לאנגליה?!) חרא פרק, לא היה אקס פייל, לא כלום. צריכים להשאיר את עבודת כתיבת התסריט לכריס קרטר, תמיד שדוקובני או אנדרסון כותבים פרקים הם יוצאים לא מובנים לאללה...

LoLo16

New member
גם אני לא ממש אהבתי

אני שמחתי לראות עוד מימדים של סקאלי, אבל לא ממש אהבתי את מה שראיתי..
למה שסקאלי, שכל כך מחפשת את האישור של ההורים שלה, תצא עם מישהו בגיל של אבא שלה? זה היה פשוט.. מגעיל... למרות זאת אהבתי את הקטעים של מאלדר וסקאלי.

1Shir

New member
אחרי צפייה שנייה בפרק, עניתי לעצמי

שזו היתה הדירה של מולדר ולא של סקאלי. בהתחלה חשבתי שזו אמורה להיות הדירה שלה כי היא כאילו הזמינה אותו אליה בסוף הפרק, אז מסתבר שהם הלכו לבית שלו... איזה עוד פרקים ג'יליאן/דייויד כתבו? וכאמור I strongly dissagree שזה פרק גרוע, לדעתי היה פרק חזק, מאוד מרגש, למרות שלא היה אקס פייל. בסך הכול גם כשהם מנסים לפתור אקס פיילס הם מתעסקים בבעיות של החיים, וגם פרקים כאלה לא תמיד מובנים. הסדרה בדרך כלל משאירה רווחים של מידע.

לא כי לא היה אקס פייל

הפרק לא שיעמם כי לא היה אקס פייל אלא כי העלילה הייתה לא מובנת כמעט עד הסוף ומייגעת. איזה עוד פרקים ג'יליאן כתבה אני לא יודע אבל דייויד כתב את הפרק עם הבייסבול ואת הפרק "ויליאם" והיו לו עוד כמה שאני לא זוכר.

LoLo16

New member
דיוויד ביים את וויליאם, לא כתב.

והוא כתב וביים את "THE UNNATURAL",עם הבייסבול, ואת "HOLLYWOOD AD" שכנראה נראה שבוע הבא. ג'יליאן כתבה וביימה רק את "ALL THINGS".

scoutlavie

New member
זו הדירה של מולדר ב-2 הפעמים

גם בהתחלה וגם בסוף. היא נרדמה שם בלילה וקמה בבוקר. מה שלא הגיוני שם זה שהיא אמרה שהדירה שלה היא זו שקרובה לבי"ח כי הרי היא גרה בג'ורג'טאון, והוא בכלל באלכסנדריה, אבל ניחא... פרק מעולה, נכנס קבוע ל-10 הגדולים אצלי.

LoLo16

New member
"קמה בבוקר"? זה לא מסביר את

העובדה שבהתחלה ראינו אותה שמה חולצה, רוכסת את החצאית ולוקחת את הג'קט שלה מהמיטה של מאלדר.

1Shir

New member
למה זה לא מסביר? לא משנה מה גרם

לה לעשות את הדברים האלה, היא בכל מקרה קמה... הרי ראינו שהיא נרדמה. טוב, לסיטואציה יכולים להיות כל מיני הסברים. אני גם רוצה להדגיש שאמנם נרמז שהיא לובשת חולצה, אבל לא ראו את זה במפורש, מה שראו זה את סקאלי מסדרת את החולצה. אי אפשר להיות בטוחים שהיא התלבשה לגמרי, יכול להיות שהיא רק סידרה את הבגדים. זה קטע שפתוח לפרשנות אישית.

scoutlavie

New member
חדי עין דוקא יבחינו שהיא כן התלבשה

לגמרי . לא שמתי לב לזה בהתחלה , אבל קראתי איפשהוא, ואח"כ גם שמתי לב, שבסוף הפרק יש לה גרביונים, ובהתחלה כשהיא רוכסת את החצאית אין לה... אז היא כן התלבשה . כל השאר זה פירושים שלכם. אני גם אוסיף שאת הסוף של הפרק כתב כריס ולא ג'יליאן , אז זה הסיבה לחוסר השיפיות, לדעתי. אם ג'יליאן הייתה כותבת את הסןף, מה שהיא לא עשתה מחוסר זמן, הכל היה יותר ברור...

1Shir

New member
גם הקטע עם הגרביונים לא בהכרח

אומר שהיא *התלבשה*. יכול להיות שהיא פשוט הורידה אותם כדי שיהיה לה יותר נוח... בכל אופן, אין מצב ש*אני* אבחין אם אין או יש לה גרביונים, זה כנראה הגבול של חדות האבחנה שלי...

עשרת הגדולים??? ממש לא!

אולי כי את שיפית. אבל מצד שני הדעה של השיפים לא נחשבת (סתם סתם).

את האמת?

כיוון שצפיתי בפרקי הסדרה הזאת אלפי פעמים ויש פרקים שראיתי 30 ו 40 פעמים אני מכירה את סט הצילומים כאילו היה ביתי שלי ובפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה זיהיתי כי מדובר בהתחלה בבית של סקאלי ובסוף הפרק הם היו בבית של מאלדר (איך אפשר לא לזהות עם האקווריום והדגה מולי) כמובן שהתבלבלתי ולא הבנתי איך הגיוני אבל ראיתי את הפרק שוב ושוב ושוב ועדיין אני טוענת כי מדובר בבית של סקאלי ולו רק בגלל המיטה הנוחה מאוד שמאלדר נמצא ישן בה הרי כל מעריץ מושבע יודע כי למאלדר אין מיטה (המיטת מים לא נחשבת) מה שמוזר פה זה הייתכן שבהתחלה הם היו אצל מאלדר ואז עברו לסקאלי? איך יכול להיות זה עדיין מבלבל

1Shir

New member
אני בהתחלה בכלל חשבתי הפוך ממך

אבל לדעתי זאת כל הזמן הדירה של מולדר, וזה גם מה שאמרו כאן ובאתרים... בואי נודה שהרבה יותר הגיוני שסקאלי תעזוב את מולדר ישן בבית שלו מאשר בבית שלה.

scoutlavie

New member
ממדריך הפרקים שלי ,

שעלה לי סכום נכבד של כסף, מסכים שזו הדירה של מולדר. הרי לסקאלי יש מיטה בחדר שינה שלה, ולא בסלון. למולדר לעומת זאת יש ספה , ושם הוא ישן. כל הענין שחזרו אחורה בזמן- היא קמה בבוקר , אחרי שהיתה באותו מקום בערב, וזה הדירה של מולדר:) מתי מישהו כבר יקשיב לי???

1Shir

New member
אני כל הזמן מקשיבה לך ../images/Emo13.gif בהודעה

שלי כתבתי שאני גם מסתמכת על מה שאמרתם :)

למעלה