היום בעבודה התבקשתי לדבר

avielss

New member
היום בעבודה התבקשתי לדבר ../images/Emo5.gif

ספרדית עם מסעדה ספרדית בקשר לחשבון וכו זה היה נורא כלומר היא הבינה אותי ואני אותה אבל המילים המעצבנות שחסרות לפעמים קבלה חבתי כרספסיון-רסשפן ומסתבר כפקטורה-תעודה אולי נתחיל לעשות הסבה? אל דיו סבה

avielss

New member
ועוד משהו

מה אומר המשפט " לה בוליסה ספטטה" יש שיר כזה " לה בוליסה ספטטה מרוגו קסלמטה לקלוינה אן לה קסבה ירום ירום ירום את החלק השני אני מבין

RORGAD

New member
לה בוליסה ספטטה

בוקר טוב ארמוזיקו מיו, הפרוש של לה בוליסה זה הגברת ספטטה יש האומרים על נעליים ספאטוס, וכנראה שהפרוש של השיר זה הגברת נעליים שזה כנראה הגברת הפשוטה, בגובה השטיח, כלום בקיצור השיר מדבר על זה שהיא ביקשה..... ואחר כך כדי לא להביך אף אחד, המשך להניח את הציפורן על ראשה, היא לא בדיוק ביקשה ציפורן. שיהיה לך יום נעים.

רותי ב.

New member
אני לא עושה

הסבות ... אוהבת את הספניולית, גדלתי עליה, מתרפקת עליה, ושום שפה לא ´תתנגן´ לי אותו הדבר.

RORGAD

New member
רותילה זה מבוסתן ספרדי

אינני יודעת אם ראית את בוסתן ספרדי, אך ההקשר היה שהבחורה שהעלילו עליה שהיא לא בתולה, ביקשה מאחד הגברים שיבעל אותה, ולכן שרים לה בוליסה ספטטה מארוגו קה סה לה מתה... ואז יש את הקטע שאחד מסתכל על השני (מן כזאת שתיקה) ואז שרים לה קלאבינה אן לה קבסה ירום ירום ירום. גם אני מתה על השפה הזו, שלדעתי עשירה מאוד וקלילה, עובדה שחצי עולם מדבר ספרדית, למרות שזה לא אותו הדבר, אך אם את בעצמך כותבת במאמר שתירגמת שהקסטיליאנית היא פועל יוצא של הלאדינו אז יש בזה משהו תודי נכון?

רותי ב.

New member
מרימה ידיים ומודה, מודה.... ../images/Emo6.gif

מה שעושה את הלדינו למה שהיא זה התבלינים ששמו בשפה מכל הגלויות, זה הטעם המיוחד, נדמה לי. והבסיס של הקסטיליאנית, הוא הבסיס הכי טוב שאפשר, אבל עדיין, בלי התבלינים תפל.
ראיתי את הורסיה המוקדמת יותר של בוסתן ספרדי, לא את זו שרצה בשנים האחרונות.

רותי ב.

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo20.gif די אוי Lcapone

אז מנהל פורום . בינדיצ´ה-לוּ טודוס

רותי ב.

New member
וגם ../images/Emo50.gif וגם סטו-פינסאנדו

קומו-די-לונסה סו קי נו-מיטי אסטי מסג´ו קומו הודעה ראשית, אי אגורה נו-סה סי-טודוס לה-וואנה-וור.

Lcapone

New member
ואני רואה את עצמי כמשרת פורום...

ואעשה כל שביכולתי לקדם את הנושא- בעזרתכם קרידיקוס, זה יצליח והסבתות שלנו תחייכנה בשמיים בסיפוק !

אלמה

New member
מזל טוב ../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

Lcapone

New member
מקווה שאוכיח עצמי כראוי לברכות../images/Emo51.gif

צרור תודות ענק על הברכות שלכם- אתם מקסימים !

gingit1

New member
קפונה מי קרידו../images/Emo39.gif

מונצ´וס בזוס
אי אברסוס
די מי ב ה צ ל ח ה והצלחה גדולה לכולנו ולפורום הנהדר הזה, יו טיינו סקריניו די טודוס, קואנדו וומוס אינקונטרר אוטרונה ווס, אגור טיינמוס אוטרון מנהל, כרמוס וור לו.

Lcapone

New member
מי וס איודר מי?

ושוב תודה על הברכות- נכון שתעזרי לי? גם היום חומוס עם בשר? מה עם איזה גיבצ´יקו טוב? או קיפטיקס דה פרסה? יהיה טוב!

gingit1

New member
יה טי וו איודר, דה קה נו

לא כל יום פורים, אתמול היו לנו אורחים שאהבים לאכול במסעדות המזרחיות פה בכפרים באזור, היום נאלץ להסתפק באוכל התעשייתי של חדר האוכל. גיבץ´ באמת נתת לי רעיון מזמן לא עשיתי, קיפטיקס של פרסה זה התחום של אמא שלי

Lcapone

New member
גיבץ´

אני צמחוני אז גיבץ´ זה אחד המאכלים הפופולריים אצלי הגרסה האהובה עלי היא זו בה אופים את הגיבץ´ בתנור, לאחר שבושל בסיר, ונותנים לו "א פפיאר" יש המוסיפים ביצה טרופה למעלה. תעשי קרידה, זה קלי קלות, בעיקר אם תתני לבעלך לקלף את הירקות ולחתוך אותם...

רותי ב.

New member
יא-אי קיפטיאיקס די פראסה

קון קארנה אין לוס רצפטוס. אי-מונצ´אס וזיס לאס איזי, סאליירון מוי בואנו.

gingit1

New member
יו סה, יו לו די, אל מתכון

אמה יו נו לו אזי, סולו מי מדרה.

למעלה