היום בעבודה

gnsis

New member
היום בעבודה

שלום לכולם רציתי לשתף אתכם במה שקרה לי היום בעבודה.אני אשמח אם מישהוא ייעץ לי בנושא. אני מאבטח בבית ספר יסודי.בסיום הלימודים היום פרצה קטטה בין 2 תלמידים הפרדתי ביניהם הפליא אותי שאף הורה או מורה לא התערב במטרה למנוע את הקטטה.באותה שעה יצאו כל המורים והתלמידים מבית הספר והורים באו לקחת את ילדיהם.לאחר שהפרדתי בין הניצים אחד מהם תקף תלמיד נוסף והפיל לארץ תלמיד נוסף.אני פניתי אליו במטרה למנוע ממנו את המשך התקפותיו.רצתי אחריו תפסתי אותו על מנת להביאו למנהלת.הוא בניסיון להימלט נפל על הארץ וקיבל מכה.ולאחר מכן נמלט מהמקום.הילד התקשר לאביו וטען שהכאתי אותו. אביו בא לבית הספר עם חבר נוסף בניסיון למצוא את בנו.הוא שאל אותי אם הכאתי את בנו כמובן שלא השבתי לו.הוא נגש למנהלת לשאול היכן בנו. אני הסברתי לו ולמנהלת כי ניסיתי להפריד בין התלמידים על מנת למנוע את הקטטה.אני חושש שאביו יחזור מחר לבית הםפר על מנת לפגוע בי היות והוא למיטב הבנתי טיפוס אלים (התפוח לא נופל הרחק מהעץ או הפוך איך שתרצו) לצערי בבית הספר יש הורים שחבל על הזמן. היה מקרה שהורה קילל ואיים עלי בצורה מזויעה לי בנו..אז מה יעשה הבן ולא יחטא כשהורים כאלה מהווים עבורו מקור להשראה.אנו כחברה ישראלית מאבדים את עצמנו לדעת חיבים למנוע בכול מחיר את המשך ההדרדרות של האלימות אחרת ..ההמשך ידוע. כל חיי אני מנסה להמנע ממריבות ומאלימות אבל כל הזמן זה רודף אותי הדבר מכניס אותי לחרדות ולחוסר ביטחון.אלימות שכנים אלימות בסביבה אלימות ..אלימות..אלימות..עד מתי ?

Diamond Head

New member
עצה קטנה../images/Emo67.gif

כמו שאני מכיר את העבודה בשמירה תמיד ישנן הוראות לגבי מה מותר לעשות ומה לא שעבדתי במוסד חינוכי אני זוכר שאמרו לנו שאם יקרה מיקרה כזה לא להתערב ולקרוא למנהל המוסד הכי טוב שתבדוק עם המפקח שלך מה לעשות במקרים כאלו זה לא תמיד רעיון טוב להגדיל ראש אם מאימים עליך אז תפנה לחברה שלך ותבקש העברה אם לא יעבירו אותך אני מיעץ לך לעזוב כי הבריאות שלך יותר חשובה מהעבודה הדפוקה הזאת

boazt25

New member
עוד עצה

יש לך נשק? אם תותקף תירה באויר או ברגל של האב ה"חביב". תזכור אתה איש בטחון, ואם שוטר שחייו בסכנה מותא לו להשתמש בנשקו אזי גם לך מותר.

מרכזון

New member
שטות גמורה

מאיפה הבאת את זה. תסביר לי בדיוק איך הוא נמצא בסכנת חיים? נתת לו עיצה נהדרת איך להגיע במהירות לבית סוהר!!!

boazt25

New member
נניח ובאמת יבוא האבא עם חבר

והם מתחילים לפוצץ את הבן אדם במכות? מה אתה היית עושה?

Diamond Head

New member
נוהל פתיחה באש../images/Emo129.gif

רק שהנזק שירום לך האדם שתוקף אותך יותר גדול ממה שאתה תעעשה לו אז מותר לך לפתוח באש אם למשל הוא נותן לך מכות אסור לך לירות בו אתה פשוט בורח וקורא למשטרה אפילו לשוטר אסור לירות בבן אדם על מכות אם האב ישלוף אקדח ולא ירה בך ורק יאיים עליך גם אז אסור לך לירות בו רק מתי שהוא יורה בך מותר לך להשיב אש למטרה להגן על חייך ועל חיי האנשים לידך תראה בקלות אפשר לעוף לכלא בארצנו הקטנה אז על תיהיה גיבור עדיף להיות פחדן וחופשי

super shay

New member
בשביל להצדיק פתיחה באש מבחינת החוק

צריכים להתקיים שלושה תנאים.... והם שלמי שאתה יורה עליו צריך להיות אמצעי - כלי נשק כוונה - כוונה ברורה לעשות בו שימוש למטרות טרור ויכולת - יכולת לבצע את מה שהוא מתכנן לעשות... ברגע שיש לך את שלושתם (או לשוטר) הירי יחשב לחוקי מבחינת החוק... כך שבמקרה שלך.. אל תחשבו על זה אפילו.. אתה סתם תדפוק לעצמך את החיים

מרכזון

New member
בטוח...

לא משתמש באקדח! לא קבלת נשק כדי להיות רינגו או ביל קארטר. העיצה שנתן מישהו-לפנות למנהלים, נראת לי עיצה טובה. אולי בכלל לא יתפתח כלום אם המאבטח יסביר לאב מה באמת קרה. אבל לי נראה הטוב ביותר פשוט לבקש העברה לאתר אחר.

למעלה