היום בערב אני נוסעת לאימון פתוח בהדר יוסף

Tammie

New member
היום בערב אני נוסעת לאימון פתוח בהדר יוסף

גם אורלוש תהייה שם וחשבתי שמי שיכולה להגיע, זו יכולה להיות הזדמנות נחמדה להיפגש. אורלוש יכולה לתת יותר פרטים, כי היא זאת שאמרה לי אבל בכלליות זה אימון משעה שמונה עד תשע וחצי וכל אחד מוזמן להצטרף.

Xx ofek xX

New member
אה וגם איפה זה? ../images/Emo6.gif

נראה לי שאני יוכל לבוא היום

Tammie

New member
זה באולם בהדר יוסף

אם את רוצה הוראות הגעה יותר מפורטות תשלחי לי בהודעה אישית.... ואין לי שמץ של מושג לאיזה גילאים זה....

Xx ofek xX

New member
הבנתי שזה באולם בהדר יוסף../images/Emo6.gif

איפה זה הדר יוסף?

Tammie

New member
האמת היא ניחשתי שאת לא מכירה את האולם

מה שמביא אותי לשאלה- איך את לא מכירה את האולם? חחחח זה בתל אביב, לא רחוק מהלונה פארק, ליד האצטדיון הלאומי...... אם את מעוניינת להגיע ברכבת אני יכולה לאסוף אותך... שוב- את ממש מוזמנת לשלוח לי הודעה פרטית :)

Xx ofek xX

New member
אה אז אני לא יבוא../images/Emo10.gif

תל אביב זה ממש רחוק לי כי אני גרה בקריות, כנראה בגלל זה לא הכרתי את האולם...
והייתי שולחת לך הודעה פרטית אם הייתי רוצה לשאול אותך אם אני יזהה אותך וכאלה אבל אני לא יבוא

נעממהה

New member
די, דווקא היום אני לא אהיה...

יוצא לי להגיע לשם מדי פעם להתאמן, ודווקא היום אני לא יכולה. אולי ננסה לתאם עוד פעם אחת ביום רביעי? זה בעיקרון אימון פתוח לגדולים, אבל מדי פעם יש שם ילד אחד או שניים. לא נראה לי שיש הגבלת גיל- מי שבא... חייבים לנסות שוב. אולי שגם נועה ואמא לה3 יוכלו לבוא.

Tammie

New member
רעיון ממש טוב

וגם אהבתי את הרעיון של נעה על החלקה אומנותית על הקרח, זה יכול להיות ממש נחמד :)

orelushg

New member
היה ממש כיף באימון ../images/Emo13.gif באסה מי שלא בא ../images/Emo10.gif

אוף זה מבאס אני בצפון כל הפסח אז אין מצב אני יכולה להגיעה להדר יוסף רביעי הבא
אבל רביעי אחרי זה אני באה בע"ה
ונעמה - גם את...

Tammie

New member
אני פגשתי את orelushg

וזה היה הכי חשוב :) היה ממש נחמד, אני עשיתי כמה סלטות לפנים וקפיצות ידיים לבור (שלא הלכו טוב...) ורוב האימון עבדתי על הטרמפולינה על סלטות קדימה וסלטות אחורה. היה ממש נחמד והרגשתי שהסלטה לפנים שלי ממש השתפרה, אני רוצה להתחיל לעבוד על חצי פנייה בקרוב, אשמח להמלצות לתרגילי הכנה :) אני מתכננת להגיע לאימונים בימי רביעי בשבועיים הקרובים, מי שרוצה מוזמנת להצטרף!

למה דווקא ימי רביעי?

אני הייתי הולכת פעם בראשון ושלישי קבוע וממש נהניתי! הייתי כמה פעמים גם ביום רביעי, אבל יותר אהבתי בראשון ושלישי, ויש גם בשני וחמישי

Tammie

New member
אני בכלליות הולכת בראשון ושלישי

ואלו באמת אימונים יותר טובים, יש פחות תור, והאימון יותר מובנה, כל אחד עובד על מה שהוא רוצה אבל יס סדר כרונולוגי לאימון: ריצה, ניתורים, מתיחות, כושר ואקרובטיקה קלה (עד ערביות וקפיצות ידיים) עושים ביחד. אח"כ מתפזרים ועובדים איפה שרוצים על מה שרוצים... בשבועיים הקרובים אני מתכננת להיות באולם כל ראשון, שלישי ורביעי שהם לא חג בין שמונה לתשע וחצי, מי שרוצה להצטרף אליי ממש מוזמנת! בימי ראשון ושלישי (האימונים של הפועל) אי אפשר לארגן אימון פורום כי צריך לשלם ביטוח. האימונים ברביעי הם פתוחים לכל מי שרוצה. וזה עולה 40 ש"ח לאימון...

נעממהה

New member
זאת הסיבה למה ברביעי.

אני לא יודעת מתי אני אוכל לבוא ומתי לא. זה קצת רחוק ודי סיפור להגיע ולכן עדיף לי ברביעי כי זה פתוח ואין התנייה בביטוח קבוע... חוצמזה שאולג ממש נחמד:)

למעלה