היום בערב גלי תגיש פרס בטכס עמי

מליון שידורים חוזרים

עוד היום בלילה יהיה שידור חוזר ראשון, ישר אחרי הטקס, ישודר שוב השטיח האדום ומ- 23:30 עד 1:30 שידור חוזר של הטקס עצמו. חוץ מזה בשלישי ורביעי גם שידור חוזר של הטקס מ-23:00-1:00

שרית7

New member
ואללה קצרים... כמעט שכחתי...

אני מניחה שיהיה שידור חוזר לטכס אני גם מניחה שגלי תופיע בין האחרונים...

טוב אני מחכה לזה

עד עכשיו בכלל לא ראיתי אותה...
אולי תגיש את "זמר השנה" או "אלבום השנה"? אלו הקטגוריות היחידות שנשארו... אגב, שמתם לב שבקטגורית "זמרת השנה" הראו רק 5 מועמדות? היו שם דיי קצת...כלומר גלי היתה בין ה-5 הסופיות

ממש לא

הפעם היחידה שהראו אותה היתה בסוף שהגישה את הפרס עד אז יכולתי לחשוב בכלל שהיא לא הגיעה

בבקשה../images/Emo27.gif

שיר השנה: מי אוהב אותך יותר ממני - ארקדי דוכין קליפ השנה: הדג נחש - שירת הסטיקר זמר השנה: אהוד בנאי זמרת השנה: מאיה בוסקילה פריצת השנה: מאיה בוסקילה הרכב השנה: הדג נחש מלחין השנה: ארכדי דוחין תמלילן השנה: אהוד בנאי אלבום השנה: אהוד בנאי במאי קליפים: ליאור מולכו הופיעו סאבלימינל והצל, בטי, שרית חדד, ארקדי דוכין, אהוד בנאי

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

שיר השנה: מי אוהב אותך יותר ממני - ארקדי דוכין
קליפ השנה: הדג נחש - שירת הסטיקר
זמר השנה: אהוד בנאי
, אני לא רוצה להישמע כמו עוד מעריצה של גבסו, עזבו את זה שהוא התחיל מכוכב נולד, הדיסק הראשון שלו ממש טוב, הוא כתב והלחין את רוב השירים ועשה המון השנה
זמרת השנה: מאיה בוסקילה
אני לא חושב שגלי צריכה לזכות, אבל גם לא מאיה, בעע איזה בן אדם מגעיל! פריצת השנה: מאיה בוסקילה, לא אוהב אותה אבל כן, היא בהחלט היתה פריצה. הרכב השנה: הדג נחש
מלחין השנה: ארכדי דוכין
תמלילן השנה: אהוד בנאי
אלבום השנה: אהוד בנאי, לא יודע, לא שמעתי את האלבום:-}

hilali1

New member
אני ניגשת לראות.. אולי אני אפילו

לא אירדם באמצע? אה מה אתם אומרים...

למעלה