יום האדריכל
בעקרון היה מאד מענין ואני שמחה שהלכתי... בתחילת היום היה סיור במדיטק מבנה חדש יפהפה מבנה שהפרטים בו מושקעים ויש התייחסות לכל... אבל בנושא הנגישות לא פטור עד הסוף... הנה כמה נקודות בדלת הכניסה למבנה קפיץ - מי שאין לו כוח לא יוכל לפתוח באופן עצמאי את הדלת... לא ראיתי התייחסות לבעלי מוגבלויות חושיות- לא בצבעוניות, לא בשילוט, לא במיכשור הכתב בסיפריה- לבן על פרספקס- מי יכול לראות את זה... כל השולחנות בספריה באותו גובהה- לא מאפשר ליושב על כ"ג שימוש יעיל... מי שהאורינטציה שלו לא מדהימה ילך לאיבוד.. האד' חימוביץ התלונן שהמאחז בשירותים נופל ולא נשאר כלפי מעלה כאשר יש בכך צורך... מקומות ישיבה באולם לאנשים עם אביזרי עזר לניידות (הליכון, כ"ג וכו) - אין בקיצור יש לי עוד הערות על נגישות המבנה אך יש להודות עדין תקנות נגישות השרות לא יצאו לתוקף... האדריכלים עמדו כפי הנראה במה שהחוק מחייב שוב זה מדגיש לי שמי שאין לו הבנה והכרות עם מוגבלות יתקשה לתת פתרון הפתרון הסברה...חשיפה... אני אנסה לבקש מהאדריכלים תגובה כאן בפורום ו- כל הכבוד לחבר כנסת לשעבר שאול יהלום על דבריו על ההדגשים והמודעות!!! כל הכבוד לאד' שמואל חמוביץ ממונה נגישות ארצית על דבריו... לאד' דני כהנא ולמרצים בכנס