היום בערב זו פגישה עם האקס

היום בערב זו פגישה עם האקס

לסקס. אבל אני מתחילה לחשוב שאולי זה לא הדבר הנכון - קשר חם ולא מחייב עם האקס. מצד שני, אני לא מבינה בשביל מה אני צריכה קשר מחייב בכלל.

הצעתי לו שנצא לסרט

בד"כ הוא בא אליי או אני באה אליו וזהו. אמרתי לו שנצא לסרט הוא היה בעד והציע אחרי זה ארוחת ערב... לא יודעת, יש לי הרבה מה להפסיד אם אני אומרת לו ביי סופי.

זמשוש

New member
אם יש לך הרבה מה להפסיד

אז אל תנתקי את הקשר . אבל בשביל מה הסקס? תחפשי אחר להסתקס איתו. אל תגידי בינתיים אין אחר אז יש אותו... כי זה מאוד נוח ככה.

magenta73

New member
אפשר לשאול מה את רוצה ממנו?

ולמה את נשארת שם?... האם את מעדיפה קצת מכלום ולכן נשארת? זה לא טוב. כי את נפגעת בסוף, לדעתי. קשר לא מחייב את יכולה "לבנות" עם כל בחור מהארחוב. פה מדובא במשהו שיש לך רגשות אליו. אל תשחקי עם עצמך... תבדקי עם ואת עצמך. למה את שם? באמת?

orrin

New member
אבל

בעצם, כל עוד יש לך אותו אין לך ממש סיבה לחפש משהו אחר. השאלה היחידה היא- האם לא מגיע לך משהו טוב יותר? מישהו שיבחר להיות איתך? האם טוב לך להיות כלום בשבילו? כי הרי כל עוד אתם יזיזים, ולא מעבר, מותר לו ללכת עם כל אחת אחרת. זה הכי טוב שאת רוצה?

לכולם! ../images/Emo140.gif

הבנתי שאני עושה טעות. הבנתי שמגיע לי יותר. הבנתי שאני שווה יותר ושאני רוצה זוגיות בונה. אז הודעתי לו חגיגית שהקשר בנינו הסתיים ואני שמחה ודבקה בהחלטתי. להישאר איתו זו הייתה חולשה שזיהיתי ועשיתי לה סיכול ממוקד. תגידו לי מזל טוב! :)

זמשוש

New member
בהחלט מייזל טוייב!!

orrin

New member
מזל טוף

לסבתא שלי היה משפט מדהים, שרק כשגדלתי הבנתי שהוא מתאים לכל תחום בחיים שלנו, והוא הולך ככה: האויב של ה"טוב" זה לא ה"רע"- כי כשרע לך אתה משנה, אתה מנסה להגיע למקום אחר. האויב של ה"טוב" זה ה"בסדר"...... חיבוק ענק ו

למעלה