היום בערב.....

היום בערב.....

מסיבת סיום הלימודים של חברה שלי. בתפריט: פסטה ברוטב שמנת עם פטריות אם יש דבר שהוא יותר טוב מסקס, אז זה הפסטה ברוטב שמנת עם פטריות שאני מכין. הייתי מזמין כל אחת מכם לטעימת הפסטה אילולא הייתה לי חברה, אבל אתן את המתכון: פסטה: שמים מעט שמן בסיר, ומוסיפים הרבה הרבה מים. מרתיחים את המים. כאשר המים רותחים ויש בועות מבעבעות דוחפים את הפסטה למים, ושמים מלח (לפי הטעם). מבשלים על אש בינונית-גבוהה ללא מכסה עד שהפסטה מוכנה (תתעלמו מההוראות על הפסטה - הם משקרים). הרוטב: שמים שמן על מחבת. מחכים שהוא יתחמם, ואז שמים בצל קצוץ. מחכים עד שהבצל מתחיל להשחים, ואז מוסיפים פטריות (עדיף פטריות טריות), חתוכות לפי הצורה האהובה. בסיר נוסף שופכים שמנת (לא זוכר את הסוג), אבל 38% אחוז שומן (אני לא חושב שזאת שמנת מתוקה), עם טיפ טיפה חלב. שמים על אש בינונית, עד הרתיחה הראשונית. אז זורקים אל הסיר את מרכיבי הפלא: תיבולית של קנור בטעם שום ופטרוזיליה, ותיבולית נוספת בטעם פטריות. לאחר שהתיבוליות מתמוססות במים, מעבירים את המחבת עם הפטריות והבצל המטוגן אל תוך הסיר עם השמנת למשך 2-3 דקות...... והרוטב מוכן.... ולמה אני מספר לכם את זה? שוב פעם, רק בגלל שפסטה ברוטב שמנת עם פטריות הינה תחליף לסקס! מניסיון !
 

shlomie

New member
קודם כל, מזל טוב...

הולדן חביבי... נכון, ישנם מזונות ומיני טעמים שהם פשוט מסחררי חושים, אבל, נא לא להגזים, אין כזה דבר אוכל שיותר טוב מסקס, אולי כהקדמה לחדר המיטות יכולה להיות עצירה מהנה בחדר האוכל, אבל משם ההמשך ברור... אני גם בטוח שבמידה וחברה שלך תגיש לך ארוחת גורמה כשהיא לבושה כביום היולדה, התאבון שלך יתפתח ל``גבהים חדשים``, ואם לא, אז תנחומיי. ואגב, כטבח מקצועי לשעבר אני יכול לספר לך על סוגי מזונות ומאכלים שונים יותר אקזוטיים ומעוררי תשוקה מפסטה ברוטב אלפרדו (פטריות בשמנת), מבלי לפגוע ביצירתך, כמובן... אז, שתהיה לכם ארוחה מהנה במיוחד, ואחריה, כמובן, סקס פרוע במיוחד... ממני שלומי
 
to shlomie

שלומי מתוקון... שנים שלא ראינו אותך כותב פה.... הגיע הזמן!!!!!!!! אוכל טוב וסקס טוב.... זה ``הדבר`` למרות שגם למדתי על כל מזון ומשקה שקיימים אולי באמת תעניין בתפריט מיוחד לערב ארוטי מהנה חוקרתתתת
 

shlomie

New member
נו טוב... (וזה באמת טוב)...

חוקרת חמודה... לאחר שכנועים קשים ונוקבים מצידך וחלטתי לרשום משהו קטן משלי למען הגשמתו של ערב ארוטי מהנה... זהו בעצם לא מתכון להכנה אלא יותר מתכון אוירתי ויצירתי במיוחד... (לאילו מבינכם שמבינים ענין, אז אני אכתוב מחר שוב בנושא) טוב, אז קדימה לעבודה ולמלאכה: החומרים הדרושים - שוקולד חלב (400 גר`) שקדים גרוסים (100-150 גר`) כוס וחצי חלב חצי קופסא שמנת מתוקה חמאה (25 גר`) פירות (לפי העונה והטעם - מומלץ במיוחד אננס טרי, בננה, קיווי) אופן ההכנה - מניחים את החמאה בסיר קטן עד שהיא נמסה חלקית ואז מוסיפים את החלב והשמנת עד חימום (לא רתיחה), מוסיפים את השוקולד וכשזה נמס מוסיפים את השקדים. מערבבים תוך כדי הרתיחה עד לעיסה אחידה בצבע חום כהה וסמיכה. במהלך הבישול מנקים את הפירות, חותכים אותם לחתיכות בינוניות ושמים בצלחת. כשהרוטב מוכן שופכים אותו לכלי פונדו או כל כלי אחר בבית ובעזרת מזלגות ארוכים או שיפודי עץ מאכילים אחד את השני (שימו לב - האכלת בן/בת הזוג היא הכרחית) לאילו שאוהבים מתוק במיוחד, מומלץ גם לטבול מרשמלו ברוטב... ולנסות. אז שיהיה לכם ערב מענג ומתוק ממני שלומי
 
לשלומי.....

אהבתייייייייי ואני הולכת לנסות את המתכון שלך, ואני גם יעדכן אותך על התוצאות... תודה שלומי ואל תעלם ככה יותר אני רוצה לראות אותך פה לפחות פעם ביום!!!!! נשיקות --->ממני החוקרת
 

shlomie

New member
בשבילך חוקרת ``מתוקה``...

ובכן, כפי ששמת לב, אני משלים את החסר מזמן העדרותי מהפורום, ובגדול... אני מצפה בקוצר רוח לשמוע איך היתה הארוחה שלך, והנה עוד טיפ קטן (לאוירה)... חדר חשוך, רק אור הנר של הפונדו ועוד נר אחד על השולחן מאירים את הסועדים, בקבוק של יין (גרפה דבש) ביחד עם הפונדו מומלץ ביותר... אה, ועוד דבר, חשוב ביותר, תאכלו לאט, לאט... ממני נשיקות שלומי
 
השעה 18:00 ואני עדיין פה

עשית לי תאבון..... ובכלל, לארוחה זוגית נטו, מה אתה חושב כדאי להכין ? (החברה צמחונית, ולא אוכלת דגים....)
 

shlomie

New member
ארוחה זוגית להולדן וחברתו...

טוב, ראשית, שולחן יפה, נרות ריחניים על השולחן (עדיף גבוהים) ובקבוק יין כמובן (לפי טעמכם). וזה רק בשביל האווירה... אתה יכול להתחיל במנה של אנטיפסטי חמה (ירקות כמו תפו``א, בטטה, קישוא ובצל בתנור עם שמן זית) למנה עיקרית אפשרי פסטה בכל מיני טעמים (אלה-אוליו-פסטה עם שמן זית ופלפל חריף / מפולפלת-פסטה ברוטב שמנת עם פלפל שחור) או רביולי ממולא בגבינות שונות או לזניה גבינות וירקות (מומלץ ביותר) ולסיים במנה אחרונה קלה (שפותחת תאבון לדברים אחרים) כמו סורבה פיג`ויה וככה כששניכם מלאים ומאושרים... להמשיך עם שארית היין במיטה... ערב מהנה אחי ממני שלומי
 
יוווווווו......אני רעב!

הארוחה הזאת היא לא להיום......כי כרגע אני שומר מקום לפסטה ברוטב שמנת ופטריות.... אבל בעוד שבוע, זה נראה ממש מצוין.
 
למעלה