היום בערוץ היסטוריה - ראיתי את בוב לזר

זוהרה7

New member
היום בערוץ היסטוריה - ראיתי את בוב לזר

בתוכנית על עבמים וחוצנים. בערוץ היסטוריה משעה 2030 ראיתי את הסיפור על בוב לזר זו תוכנית שראיתי פעם ראשונה. דובר בה על אזור 51 והופיע בוב לזר. מתארת שהותיקים בענף כבר הכירו אותו מה להגיד? זה עוד יותר מבלבל. אולי בכלל ארצות הברית היא האח הגדול שלנו בשיתוף עם החוצנים? זו מחשבה שלי שלא הופיעה בשום מקום. סתם מהראש שלי. לא ידעתי שהאזור מאמצע המאה הקודמת מישהו יודע ממתי אזור 51? האם מלפני רוזוול? אשמח לשמוע מהותיקים והידענים

המאמין יודע להעביר את דעתו בכמה משפטים בודדים

אני בהחלט חושב שיש בדבריו של בוב לאזר משהו חזק. רוב היופולוגים לא יכולים להצביע על אמינותו של האדם. אך רוב הפרטים שצצים עליו לאחר הנושאים האלו, מעידים על כך שישנה בראשו השכלה עליה דיבר. אומנם העלימו את ההוכחות להשכלתו, אך העובדות שהוא עובד במקצועות אותם הזכיר בזמן הפרסום הגדול. והיום, אין כל כוונה שעובד על עב"מים - אלה ה-הייטק. והייטק מושג גדול.

hamamin

New member
בוב לאזר הוא ממציא,מילדות.

יצירתי,חושב מחוץ לקופסא,הרפתקן ומהמר עיסקי. הוא גם ממציא סיפורים ואת עצמו. בכישרון גדול. המקום היחיד שבו ישנה השקה בינו ובין אמת כל שהיא, היתה ,יחד עם ז"ון ליר [טיס בכיר אמיתי ופנטזיור מדהים בפני עצמו]כשפגשו עבם מעל בסיס-51 על פי הודעתו המוקדמת של מר בוב לאזר אחר כך נעצרו על ידי אנשי הבטחון. ארה"ב היא המקום\המדינה היחיד שחוצנים יצרו איתו קשר רציני בגלל הוליבוד,ניו יורק,לוס אלמוס,שיקגו [מובילות התרבות והטכנולוגיה המודרנית]---- העם של האפשרויות הבילתי מוגבלות---- ---העולם החדש. צריך הרבה דימיון, אינטלגנציה ותמימות לקבל את עניין הצוויליזציות החוץ ארציות. ובזה האמריקאים מעולים ומתקדמים ביותר. בוב לאזר רחב אופקים מבחינה טכנולוגית בהיותו אוטו- דידקט [למדן עצמאי,לא מרובע] אולי מישהו חשב,פעם ובטעות, שכדאי לתת לאיש הזה להעיף מבט בעבם כל שהוא--- ואולי לא. התועלת העצומה בפירסום חוויות העבם שלו לעולם---- נפלה למים עכורים,ביצת הבלופים, כשאמינותו התפוגגה. ברור היום שאת המנה העיקרית על נושא העבמים,טכנולוגיות חוצניות,שיתוף בין צוויליזציות, אפילו לא ראינו בתפריט..... לפחות אנחנו יודעים שהמסעדה [ארה"ב] רצינית.

פשוט תיקח את כל מה שכתבת

ותנסח בצורה פשוטה זה מעניין אותי אבל קשה לי להבין שפה גבוהה כול כך

אני עם מלך האסלות

כל הודעה שלכם (המאמין ואפשרות חלופית) היא פרוייקט באוניברסיטה, אי אפשר להבין מילה ממה שאתם אומרים. זה בסה"כ פורום שבא לדבר על תחביב ואין צורך לדבר בשפה גבוהה, דברו בשפה עממית..

חביבי - אני אקח את זה כמחמאה.

מה שבטוח, אוניברסיטה זה ממש לא .. נסה לקרוא בעצמך מאמרים של אוניברסיטה, ותבין שאני רחוק מזה.

hamamin

New member
למלך הפשוטים--[נסיון]

1.בוב לאזר איש חכם וממציא מילדות ולמד בעצמו מדעים וטכנולוגיה. 2.בוב מספר סיפורים יפה. 3.ישנה עדות אחת אמיתית [יש כמה עדים] כשהוא הביא מראש בשעה ותאריך שידועים לו, אנשים לבסיס -51 ,על יד הגדר וראו עבם עולה לשמיים. 4.ארה"ב מדינה מתקדמת מאד טכנולוגית ותרבותית והביאה לעולם את המטוסים והמכוניות לעם והטלפונים והתקליטים ועושה סרטים מעולים---מקום ראשון בהובלת התרבות כיום---זו הסיבה שהחוצנים פנו אליה. 5.בוב סיפר בראיונות שנשלח לחקור עבם מבחינה טכנולוגית וגם ראה אותו טס ---בבסיס -51 6.הסיפור שלו הדהים בזמנו[ההדלפה היחידה מ"בפנים" על עבמים פעילים] את כל מתעניני העבמים בעולם. 7.הוטל ספק רב באמיתות סיפוריו ובעניין שלא הוצגו שום תעודות מבית ספר להנדסה כל שהוא. 8.הטענה שלו היא ששלטונות הביטחון "מחקו" את התעודות ומסמכים מעברו על מנת להטיל בו דופי [ללכלך עליו] 9.אם הוא היה אמיתי הסיפור שלו הוא המדהים בסיפורי העבמים. 10.חבל שלא. ------- כיום הוא בעל חברה מוזרה לחומרים רדיו אקטיבים לתעשיה ולימוד ועוסק בישומים מתקדמים לאנרגיות מתקדמות כל זה לפי דבריו ויש אישור אינטרנטי לקיומה של החברה. תמהוני בכל מקרה.

למעלה