היום בערוץ הסרטים! יש את הסרט "אף פעם לא התנשקה" עם מייקל ורטאן ודרו ברימור.
C Caeser New member 1/8/04 #1 היום בערוץ הסרטים! יש את הסרט "אף פעם לא התנשקה" עם מייקל ורטאן ודרו ברימור.
I inbal145 New member 1/8/04 #2 ../images/Emo45.gifאני רואה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif לשם שינוי אני נמצאת במקום שיש בו כבלים הסרט מתחיל בשעה 22:00 למי שרוצה לדעת
../images/Emo45.gifאני רואה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif לשם שינוי אני נמצאת במקום שיש בו כבלים הסרט מתחיל בשעה 22:00 למי שרוצה לדעת
S SydBristow New member 1/8/04 #3 ראוררררררר *שאגה* מייקלללל.....מממממממממ.... לא נראה לי שאני אוכל לראות לצערי. אבל יש לי את זה בוידאו! הייתה איזה חופשה שהייתי רואה את זה כל יום. אחד הסרטים! ומייקל בהחלט בונוס לא קטן.
ראוררררררר *שאגה* מייקלללל.....מממממממממ.... לא נראה לי שאני אוכל לראות לצערי. אבל יש לי את זה בוידאו! הייתה איזה חופשה שהייתי רואה את זה כל יום. אחד הסרטים! ומייקל בהחלט בונוס לא קטן.
M me myself N MichaL New member 2/8/04 #4 ../images/Emo45.gif ראיתי... בפעם השניה... אני אישית ממש לא אוהבת את דרו ברימור... אבל מייקל... גרררר....
../images/Emo45.gif ראיתי... בפעם השניה... אני אישית ממש לא אוהבת את דרו ברימור... אבל מייקל... גרררר....
V varty New member 2/8/04 #5 למה??? דרו כזאת ממי ומייקל מייקל אמר שהסצנה הסופית היתה איזה ארבע שעות או יותר והוא נהנה לנשק את דרו כל כך. הוא אמר שהוא רצה שהסצנה תהיה מצידו כל היום. בקיצור הוא די נדלק על דרו וגם היא נראית לי חמודית כזאת. הסרט עצמו...חמוד .
למה??? דרו כזאת ממי ומייקל מייקל אמר שהסצנה הסופית היתה איזה ארבע שעות או יותר והוא נהנה לנשק את דרו כל כך. הוא אמר שהוא רצה שהסצנה תהיה מצידו כל היום. בקיצור הוא די נדלק על דרו וגם היא נראית לי חמודית כזאת. הסרט עצמו...חמוד .
G gilmorefreak New member 2/8/04 #6 ../images/Emo99.gif ראיתי..כמובן../images/Emo70.gif אני אוהבת את מייקל ואת אממ...סם קולסון.. חחחחחחח טוב אז אממ..פה התאים לו דווקא להיות מורה.. אוהבת את הסרט..
../images/Emo99.gif ראיתי..כמובן../images/Emo70.gif אני אוהבת את מייקל ואת אממ...סם קולסון.. חחחחחחח טוב אז אממ..פה התאים לו דווקא להיות מורה.. אוהבת את הסרט..