היום בערוץ 9 הערוץ של הרוסים בערך ב11 נדמה לי הסרט אדון המשאלות 4
ד דויד בן משה New member 12/3/04 #4 השני כבר היה מזעזע אז אני פוחד לדעת איך הרביעי הולך להיות. אבל תודה !
T TiNkErBeL69 New member 12/3/04 #5 ../images/Emo28.gif לא רק השני מזעזע ....../images/Emo4.gif לפני שעתי כולם אבל אניוואי, יש תירגום בערוץ 9 לעיברית
../images/Emo28.gif לא רק השני מזעזע ....../images/Emo4.gif לפני שעתי כולם אבל אניוואי, יש תירגום בערוץ 9 לעיברית
A austin1 New member 13/3/04 #7 ולפי דעתי הראשון והשני הם בן סרטי האימה הטובים ביותר שראיתי אני פשוט חולה על השחקן הראשי שמשחק את הג'ני ,
ולפי דעתי הראשון והשני הם בן סרטי האימה הטובים ביותר שראיתי אני פשוט חולה על השחקן הראשי שמשחק את הג'ני ,
T TrancE MaN New member 13/3/04 #9 הסרט נשמע לי מאוד מוכר ויכול להיות שזה מה שאני מחפש כבר שנים למישהו יש תמונה של אחד הסרטים? זה באמת חשוב לי תודה
הסרט נשמע לי מאוד מוכר ויכול להיות שזה מה שאני מחפש כבר שנים למישהו יש תמונה של אחד הסרטים? זה באמת חשוב לי תודה
T TrancE MaN New member 14/3/04 #14 יואווווו זה זההההה כמה חיפשתי את הסרט הזה ולא היה לי מושג מה השם שלוו ראיתי את שני הראשונים לפני שנים.. אחלה סרט תודה רבה!
יואווווו זה זההההה כמה חיפשתי את הסרט הזה ולא היה לי מושג מה השם שלוו ראיתי את שני הראשונים לפני שנים.. אחלה סרט תודה רבה!