היום, בפעם הראשונה... אני....

LostInTheSky

New member
היום, בפעם הראשונה... אני....

מרגישה קצת גאה בעצמי... היום כשהגעתי הביתה, ציפתה לי הפתעה נחמדה... שני הילדים המקסימים ש"אימצתי" לפני הגיוס באו לבקר אותי... איזה כיף היה לראות אותם! אין לכם מושג! לפני הגיוס היו לי שמונה חודשים להיות בבית... שזה המון המון זמן והרגשתי שאני לא מנצלת אותו כמו שצריך! התחלתי לעבוד ועדיין היתה לי את ההרגשה שהזמן שלי לא מנוצל... ואז החלטתי שאני רוצה להתנדב איפשהו! פניתי לעו"ס ילדים בלשכת רווחה (שם גם עבדתי) והיא הכירה לי ילד מדהים ומקסים, שובב מאוד אבל נורא ביישן ( בן 12)... ובהמשך גם את אחיו ... (בן 9) שהוא הרבה יותר שובב.... וחנכתי אותם (יותר נכון אימצתי אותם, הייתי אחותם הגדולה) במשך חצי שנה... עד הגיוס והיה לי נורא כיף... וגם הם נהנו מאוד ... לפי מה שהם מספרים ולפי מה שאמם סיפרה לי... העו"ס הגדירה את המשפחה כ"משפחת מצוקה" ואת הילד בן ה -12 כסובל מפיגור קל, אבל אני רוצה לומר לכם שברגע שמתייחסים לילד בחום ואהבה... בכלל לא שמים לב וזה נשמע סתם כהגדרה...מיותרת! אז מה שרציתי לומר הוא, בהקשר לשאלת הסקר של נועה, אתמול הרגשתי ממש אנוכית על כך שחשבתי רק על עצמי, והיום.... אני מבינה, שאני לא צריכה שק של כסף ולא שק של זמן כדי להגשים חלומות לילדים! כי בטיפה של זמן פנוי, המון אהבה וסבלנות... הגשמתי חלום ל - 2 ילדים מתוקים מאוד! בטיפה של זמן... אפשר לתת המון של אושר....
LOST IN THE SKY

noa128

New member
יפה אמרת יקרה ../images/Emo13.gif

וברשותך, אשרשר את הודעה הזו לעץ החלומות. נראית לי מתאימה - מה דעתך?

כל פעם מגלה עוד נפלאות עליך

- שאת מביטה על עצמך במשקפת, בוחנת ומחפשת "תיקון". - שהבנת ש-ים של כסף- לא ממלא את כל החיים. - שלא מפספסת דבר טוב שקרה היום. אה! תענוג איתך! תלתל

Dragon Flame182

New member
את באמת צריכה להיות גאה בעצמך

את עזרת לשני ילדים לעבור את החיים הקשים האלו. את עזרת להם לחיות כמו ילדים נורמלים. את צריכה להיות יותר מגאה, את צריכה להיות מאושרת מלאת גאווה. את צריכה לקבל פרס על עבודתך.. רק אם לכולם היו חיים שמחים כמו לשלך, ואם כולם היו עוזרים לאנשים אחרים כמוך אז העולם היה באמת מושלם. אנשים צריכים לקחת השראה ממך.

LostInTheSky

New member
תודה... אבל...

אני לא צריכה לקבל פרס.. כי עשיתי את זה בהמון אהבה... והחיים שלי רחוקים מלהיות מאושרים... אבל אני משתדלת לתת כמה שאני יכולה לאחרים... תודה לך דרקון...
LOST IN THE SKY

old soul

New member
התרשמתי

כתבתי לך שאני קורא ואמשיך לקרוא לפני זמן קצר (אבל משם אחר, שכבר הפך ללא רלוונטי והוחלף...) רק רציתי להגיד שמאוד התרשמתי אז ועוד יותר עכשיו. אולי אני קצת אביך אותך, אז סליחה מראש (ומקווה שלא), אבל אין הרבה אנשים עם האנרגיה, החום והנתינה שאת מקרינה ומשדרת. מקווה שאת יודעת את זה (גם אם עמוק בפנים)... עברת תקופות קשות, וגם אם יהיו עוד, חשוב שתמשיכי כמו שאת ותגלי שכל הרע נעלם ויהיה לך רק טוב הרבה אנשים שאני מכיר "חיפשו את עצמם" חיים שלמים רק לגלות דברים שלדעתי אצלך הם אינטואיטיביים

LostInTheSky

New member
../images/Emo9.gif

אין לך מושג כמה טוב עשית לי עכשיו.... תודה לך! אין לי מילים... חוץ מלומר תודה. תודה שאתה קורא ותודה שאתה מגיב... זה מאוד חשוב לי ... אז שוב... תודה רבה...
LOST IN THE SKY

skito

New member
ההרגשה הזו של גאווה עצמית במה

שעשית זהו הגמול למעשייך הטובים, ("מרגישה קצת גאה בעצמי...") יש לי סיפור דומה לשלך, אני עד היום מאמץ נער (עם שיתוק ילדים ומוגבל מאוד) אני לא ארחיב כעת אבל ת'אמת אני מקדיש לו מזמני המועט וכל הזמן אני מרגיש שהוא, הוא המעניק לי יותר. תודה ששתפת אותי\אותנו אין לך מושג כמה שאת אצילה ומאחל לך על מעשייך אלו את כל הברכות שבעולם

למעלה