היום בפרק 13 (זהירות:תקציר)

way 2 b strong

New member
היום בפרק 13 (זהירות:תקציר)

בני מתפייס עם טלי ומסכים לגדל את התינוק למרות שהו של גיא. דניאל ואלי רבים בפתח ביתה של שרון.. והשאר לא ממש מעניין

chiquitito15

New member
../images/Emo58.gifמעליי להיום../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

אם כבר אתה(?) נותן תקציר, אז למה לא את כולו?!
אולי אותך זה לא מעניין אבל אחרים כן

chiquitito15

New member
אה... מה אתה אומר../images/Emo3.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

שיהיה לך לבריאות...

chiquitito15

New member
בני הזה../images/Emo4.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

פרק 13 הלא מובן משהו...
דבר ראשון, ההתנהגות של בני מעצבנת אותי לגמרי... מה אתה רוצה?! ברגע אחד אתה מביא לה זרי פרחים- ברגע השני אתה בוכה לעידית וברגע האחרון בא וחונק את אשתך שבהיריון?!
אני מריח הפלה באוויר... זה לא נראה טוב
וחוץ מזה, ממתי פרק 13 זה שלושה חודשים אחרי פרק 2?!?!
איזה גבר מעצבן, למה היא התחתנה איתו בכלל?!?!
והיא? טוב עשתה שהיא סיפרה לגיא את האמת. מה שכן- נידלק ניצוץ בעיניו שהוא שמע שהוא הולך להיות אבא. לא יודע למה אבל נדמה לי שאם הוא קיבל כזאת אחריות לידיים הוא לא יפיל אותה ויהפוך לרציני. חלום הא?!... מייק הזה... עוד הידרדרות
כל החיים שלו הימורים, כספים, רוצים לחסל אותו עכשיו. הבן אדם הזה עמוק עמוק בבוץ...
מה יש עוד להגיד שלא אמרתי כבר בסיכומים קודמים?! זה פשוט מחלה מה שקורה לו... רק שלא יהרגו אותו. אני מרחם על הבנות שלו אבל מצד שני אולי אחרי מותו(!) האפשרי, עידית תבין כמה טעתה שזרקה אותו מהבית ויכלה בעצם לטפל בו במקום לגעור בו... הרי היא מודעת למצב הנוראי שלו. מעניין למה הבנות שלו לא נוקפות אצבע
מה שכן- הוא איים ברצח על יוני, נכון?!
או שלא שמעתי טוב?!
שרון הזאתי... אוי היא עיצבנה אותי היום
"אבל אתה יודע מה הכי טוב בריב?! ההתפייסות!". אוףףף לכי תעשי התפייסות עם אמא שלך!
הבחור אוהב אותך, הלך מכות בשבילך, נפגע עד עומק נשמתו ואת?! מנשקת אותו ומרוצה מעצמך כאילו לא קרה כלום
גועלית... מזל שהייתה עידית באמצע לספר לדניאל ששרון יצאה... גבר מועיל במצבים מסוכנים, הא?!
דפנה
איזה מלכה
במהרה שחכה את מייק והופ(!) קפצה על יוניל'ה...
רק שהיוני הזה נראה לי מה זה קריר חבל"ז... הוא אלמן נכון?! אז יאללה תתחיל לחגוג... החיים נמשכים
ועוד שיש לידך בחורות כ"כ יפות
גם הרונית הזאת לא חסר לה... נראית לי ממזרתה שחבל"ז...
לאון מצחיק אותי כ"כ
מיותר לציין שהוא אחלה של שחקן...
היה פשוט אחלה של פרק
קצר אמנם, אבל נו מילא
מחכה למחר

שמעו...

בני פסיכי
חח מזה הדבר הזה!?רגע אחד הוא מספר לעידית הכול רגע שני מתחנף לטלי רגע שלישי חונק אותה...וואט דה פאק!? בנאדם לא שפוי!!!
מסכנה טלי....מה זה אשמתה!?? מייק מוזר...חחחח מזה פתטום משום מקום מתפרץ כמו אני לא יודעת מה ובוכה..חח טיפול דחוףף
!! אוי ודניאללללל
ח-מ-ו-ד!!גרגר...חח

chiquitito15

New member
מסכים אתך../images/Emo2.gif../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

הוא לא שפוי הבן אדם, כאילו, ת-ח-ל-י-ט(
)
ואני מסכים איתך גם לגבי מייק... הבן אדם חייב טיפול דחוף לפני שלפנים שלו החבר'ה האלה יעשו טיפול

mary lou

New member
חחח איזה מבצי רוח יש לבני../images/Emo35.gif

יש מצב שגם הוא בהריון

mary lou

New member
בעע כמה שגיאות בחצי משפט ../images/Emo122.gif

איזה מצבי רוח יש לבני
יש מצב שגם הוא בהריון

The Castaway

New member
מה קרה לבני ומייק?

האישיות שלהם השתנתה בקצה לקצה בלי שום סיבה. חשוד מאוד...

M u u

New member
רק עכשיו ראיתי..

לשרון לא מגיע את דניאל.
מייק מטורף לגמריי.. ובני פסיכופט..

פרק 13../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

קארינייייייייייייייייייייייייייייייי למה עזבת??!?!!?!? ל-מ-ה ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! היא נורא חסרה לי
למה היא עזבה אותנו?! ובמקומה בשיר פתיחה שמו את הרונית [עוד מכשפה
]
שרון ודניאל רבים, ממש לא יפה להם לריב
אם הם לא משלימים עד הפרק הבא, אני אתבע את הסדרה הזו!!! גם גורמים לקארין לעזוב[עד שאני אשכח להם את זה
] וגם גורמים לשרון ודניאל לריב
אני נשבע שאני לא יודע מה אני אעשה להם!!! איזו חוצפה
דפנה- איזו מכשפה מהממת
אבל עכשיו היא רוצה להתעלק על יוני. מה היא מוצאת בו
וגם רונית, נראה לי מעוניינת לפתח איתו משהו. ודרך אגב, רונית לא מוצאת חן בעיניי
למה לעזאזל בני סיפר לעידית שטלי בהיריון מגיא?! למה לעזאזל טלי סיפרה לגיא שהיא בהיריון ממנו?! למה לעזאזל גיא סיפר לבני שהוא יודע שטלי בהיריון ממנו?! ולמה לעזאזל בני חונק את טלי
המשך יבוא...

../images/Emo183.gifזו הסדרה הכי מוזרה

שראיתי אי פעם
בפרק אחד טלי ובני מסכימים שהם לא יגלו את ההריון לאף אחד, ופרק אחרי זה כמעט כולם כבר יודעים. תוך 13 פרקים עברו כבר 4 חודשים. בשני פרקים שרון שוכבת עם דין, מגלה שהיא בהריון, ועושה הפלה. כל הבנים מאוהבים בשרון/דפנה/החדשה ששכחתי איך קוראים לה, וכל הבנות מאוהבות בגיא. ב-13 פרקים חצי קאסט עזב, וחצי קאסט הצטרף. אז אפשר להגיד שהסידרה הזו ממש לא נמרחת?

M u u

New member
עדיףףף לא נמרחת..

בניגוד למשל לתשוקות שיכול לעבור פה שנה והם יהיו תקועים באותו יום!

למעלה