בני הזה../images/Emo4.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif
פרק 13 הלא מובן משהו...
דבר ראשון, ההתנהגות של בני מעצבנת אותי לגמרי... מה אתה רוצה?! ברגע אחד אתה מביא לה זרי פרחים- ברגע השני אתה בוכה לעידית וברגע האחרון בא וחונק את אשתך שבהיריון?!
אני מריח הפלה באוויר... זה לא נראה טוב
וחוץ מזה, ממתי פרק 13 זה שלושה חודשים אחרי פרק 2?!?!
איזה גבר מעצבן, למה היא התחתנה איתו בכלל?!?!
והיא? טוב עשתה שהיא סיפרה לגיא את האמת. מה שכן- נידלק ניצוץ בעיניו שהוא שמע שהוא הולך להיות אבא. לא יודע למה אבל נדמה לי שאם הוא קיבל כזאת אחריות לידיים הוא לא יפיל אותה ויהפוך לרציני. חלום הא?!... מייק הזה... עוד הידרדרות
כל החיים שלו הימורים, כספים, רוצים לחסל אותו עכשיו. הבן אדם הזה עמוק עמוק בבוץ...
מה יש עוד להגיד שלא אמרתי כבר בסיכומים קודמים?! זה פשוט מחלה מה שקורה לו... רק שלא יהרגו אותו. אני מרחם על הבנות שלו אבל מצד שני אולי אחרי מותו(!) האפשרי, עידית תבין כמה טעתה שזרקה אותו מהבית ויכלה בעצם לטפל בו במקום לגעור בו... הרי היא מודעת למצב הנוראי שלו. מעניין למה הבנות שלו לא נוקפות אצבע
מה שכן- הוא איים ברצח על יוני, נכון?!
או שלא שמעתי טוב?!
שרון הזאתי... אוי היא עיצבנה אותי היום
"אבל אתה יודע מה הכי טוב בריב?! ההתפייסות!". אוףףף לכי תעשי התפייסות עם אמא שלך!
הבחור אוהב אותך, הלך מכות בשבילך, נפגע עד עומק נשמתו ואת?! מנשקת אותו ומרוצה מעצמך כאילו לא קרה כלום
גועלית... מזל שהייתה עידית באמצע לספר לדניאל ששרון יצאה... גבר מועיל במצבים מסוכנים, הא?!
דפנה
איזה מלכה
במהרה שחכה את מייק והופ(!) קפצה על יוניל'ה...
רק שהיוני הזה נראה לי מה זה קריר חבל"ז... הוא אלמן נכון?! אז יאללה תתחיל לחגוג... החיים נמשכים
ועוד שיש לידך בחורות כ"כ יפות
גם הרונית הזאת לא חסר לה... נראית לי ממזרתה שחבל"ז...
לאון מצחיק אותי כ"כ
מיותר לציין שהוא אחלה של שחקן...
היה פשוט אחלה של פרק
קצר אמנם, אבל נו מילא
מחכה למחר