היום בראשון

היום בראשון

9-11 בבוקר גל של 30 מעפן בלי כוח בכלל... מ11 הים עלה והיה כבר התקפות יפות של 40 + עם גל פתוח ובלי גולשים כמעט אחרי זה ב12וחצי הים ירד והתבלגן אבל כשהלכתי ב2 וחצי הים עלה אז יכול להיות שמחר נקבל בבוקר גל מושלם!

R-o-i

New member
איפה בראשון אתם גולשים ?

יוצא לי מידי פעם לרוץ לשם, גם כאשר יש גלים, ואף פעם אני לא רואה גולשים, אני מגיע עד הרשת של הבסיס הצבאי, רועי

זה בסוכה 4 כנס אחי...

כולם גולשים בסוכה 4 ויש שם מציל הכי מציק בארץ מקלל וזה אבל חפיף.. טוב עם בה לך

Amir vehter

New member
רועי הם לא מכירים את המצילים אצלנו

שאם מישהו טובע הם אומרים לאנשים שבמים לעזור לו וכל היום יורדים על אנשים במיוחד המציל המרוקאי העצבני הזה

Raz Lutzka

New member
אשכרה אמיר,הייתי בבת ים אחד טבע

רצו שתי מצילים הגיעו ל10 ס"מ גובה והתחילו לצרוח על כולם להוציא אותו מהמים

מילא זה...

אצלנו הם עושים מה שבא להם בלי קשר אני נכנס מול הסוכה של המציל פעם אחת אז הוא צועק עלי לעבור יותר צפונה עברתי צפונה נכנסתי לתוך זרמים וסחף הרבה יותר מאשר מה שהיה מול הסוכה שלו אבל מה לבן שלו הוא נתן בכיף להיות מול הסוכה בלי צעקות ובלי כלום. ותבינו האנשים האלה אחראים על החיים שלכם!

אין ברירה

הם נכנסים למים ורודפים אחרייך המציל הזה בראשון הביא מכות פעם למישהו שלא יצא מהמים כשהוא ביקש

resh0

New member
מציל לא יכול לעשות כלום!

רק פקח יכול להוציא אותך מהמים. זכור לי פעם שאיזה מציל דפוק נכנס להוציא גולשים, הוא התקרב אלי ועשה תנועה כאילו מתכוון להכניס לי מכה עם המשוט. תפסתי את המשוט, משכתי אותו, הפלתי את המציל למים, זרקתי את המשוט ואמרתי לו: בוא נראה אותך עכשיו גיבור... גולש אחר תפס את המשוט והתחיל לברוח איתו. המציל ראה שאני בחור "בריא" ועמד לזרה על החסקה תוך שהוא מסמן לחבריו המצילים. בהתיים שלחתי חבר החוצה וזה התקשר למשטרה ודיווח כי מציל מתקיף פיזית מתרחצים. כאשר הגיע המשטרה, אז יצאתי. השוטר הודיע למציל שאין לו כל זכות לתקוף אף אזרח, לכל היותר הוא צריך להמתין לפקח וזה ירשום לי דו"ח. החוק אומר שתחום השיפוט של תחנת ההצלה הוא 150 מטר לכל כיוון. נכון שגלשנים מסכנים את המתרחצים, אבל בדגל שחור לא אמורים להיות מתרחצים!!! ואם יש איזו סבתא זקנה שדווקא היום זה הגיע מירושלים כדי "להרטיב את התחת", אין הגולשים צריכים לשלם את המחיר. השג לי הדרך בה ניתן לשלוח מכתב את ראש עריית ראשון ואנסה לשכנע אותו לשנות את ההנחיות כך שלא ייפגע כל ספורט ימי. כמובן שאת תשובתו אפרסם בפורום ואם לא יענה, אז נפנה אל מבקר עריית ראשון ואח"כ גם למשרד הפנים.

חפיף אחי

סך הכל בראשון הם בסדר בקטע של הגלישה יש שם אזור רק לספורט ימי... כאילו שאנשים בלי גלשנים וכאלה לא יכולים להיכנס וחוץ מזה שמאז שהבת ימים ניסו לשרוף לו את הסוכה בפסח של שנה שעברה הוא נרגע אפשר לומר

רוצים נעשה מיפגש כנסו

רוצים לעשות מיפגש מי שגר בראשון??? תגידו שעה וכולם יבוא ל סוכה 4...

כנס אחי...

לדוגמה אני בה לשם עם כמה חברים מה אני יודע מי בפורם אוו לא... אז בוא נעשה מיבגש כזה אפילו עם כולם מקירים את כולם.

למעלה