מציל לא יכול לעשות כלום!
רק פקח יכול להוציא אותך מהמים. זכור לי פעם שאיזה מציל דפוק נכנס להוציא גולשים, הוא התקרב אלי ועשה תנועה כאילו מתכוון להכניס לי מכה עם המשוט. תפסתי את המשוט, משכתי אותו, הפלתי את המציל למים, זרקתי את המשוט ואמרתי לו: בוא נראה אותך עכשיו גיבור... גולש אחר תפס את המשוט והתחיל לברוח איתו. המציל ראה שאני בחור "בריא" ועמד לזרה על החסקה תוך שהוא מסמן לחבריו המצילים. בהתיים שלחתי חבר החוצה וזה התקשר למשטרה ודיווח כי מציל מתקיף פיזית מתרחצים. כאשר הגיע המשטרה, אז יצאתי. השוטר הודיע למציל שאין לו כל זכות לתקוף אף אזרח, לכל היותר הוא צריך להמתין לפקח וזה ירשום לי דו"ח. החוק אומר שתחום השיפוט של תחנת ההצלה הוא 150 מטר לכל כיוון. נכון שגלשנים מסכנים את המתרחצים, אבל בדגל שחור לא אמורים להיות מתרחצים!!! ואם יש איזו סבתא זקנה שדווקא היום זה הגיע מירושלים כדי "להרטיב את התחת", אין הגולשים צריכים לשלם את המחיר. השג לי הדרך בה ניתן לשלוח מכתב את ראש עריית ראשון ואנסה לשכנע אותו לשנות את ההנחיות כך שלא ייפגע כל ספורט ימי. כמובן שאת תשובתו אפרסם בפורום ואם לא יענה, אז נפנה אל מבקר עריית ראשון ואח"כ גם למשרד הפנים.