עליו אני יכולה לומר: כן ירבו! וככל שירבו תתמעטנה התגובות מהסוג שספג.היום ברחוב מישהו צרח לי חרדי מסריח לך לצבא ולעבוד.
"אז אשמח שתשתפו: אני שניאור זלמן גיסר, חבדניק, חרדי, ששירת בצבא, בחטיבת הצנחנים, בגדוד 202, בפלגת חץ, מתחיל השנה, תואר בהנדסת חשמל במרכז האקדמי לב, אחרי שסיימתי השנה מכינה קדם אקדמית בהצטיינות: צפה בקובץ המצורף 99377 .
אנחנו האוייבים של עצמנו,
אני בושה ונכלמת,,,מאין יודעים על משהוא ברחוב מה הוא עושה ועשה בחייו?עליו אני יכולה לומר: כן ירבו! וככל שירבו תתמעטנה התגובות מהסוג שספג.
כן ירבו אוהבי ישראל. כן יתמעטו הרגשות הצורך לצווח על אנשים ברחובות סתם בגלל שהם נראים אחרת או נוהגים אחרת מהצווח.היום ברחוב מישהו צרח לי חרדי מסריח לך לצבא ולעבוד.
"אז אשמח שתשתפו: אני שניאור זלמן גיסר, חבדניק, חרדי, ששירת בצבא, בחטיבת הצנחנים, בגדוד 202, בפלגת חץ, מתחיל השנה, תואר בהנדסת חשמל במרכז האקדמי לב, אחרי שסיימתי השנה מכינה קדם אקדמית בהצטיינות: צפה בקובץ המצורף 99377 .
אנחנו האוייבים של עצמנו,
כן יירבו אוהבי ישראל.כן ירבו אוהבי ישראל. כן יתמעטו הרגשות הצורך לצווח על אנשים ברחובות סתם בגלל שהם נראים אחרת או נוהגים אחרת מהצווח.
הסתה של חורזת,היום ברחוב מישהו צרח לי חרדי מסריח לך לצבא ולעבוד.
אנחנו האוייבים של עצמנו,
לכן המשתמטים הם מחללי השם!היום ברחוב מישהו צרח לי חרדי מסריח לך לצבא ולעבוד.
אנחנו האוייבים של עצמנו,
טעות טקטית ממדרגה ראשונה. חובה לחזק את מי שהחליט לתרום למען המאמץ הלאומי.היום ברחוב מישהו צרח לי חרדי מסריח לך לצבא ולעבוד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.