האם זו התדירות הראויה למלכת התחבורה הציבורית בגוש דן? צפה בקובץ המצורף 97478
אחר הצהוריים הייתה רקלת כל 6 דקות. בדקת בשעות השפל.
בתחילת מרץ צפויה עוד פעימת העדפה ברמזורים בבת ים, אני מנחש שהיא לא האחרונה כי דיברו על לפחות שנה של פעימות כאלה.האם זו התדירות הראויה למלכת התחבורה הציבורית בגוש דן?
מה זה ה-ramp-UP?הוא אמור להיות מופעל בהמשך במסגרת ה-ramp-UP
הם התחילו בלו"ז חלקי ועם העדפות חלקיות ברמזורים וצריכים לאט לאט לעלות לרמה המלאה המוגדרת במכרז. התהליך הזה (שמוכר מכל העולם) נקרא ramp-upמה זה ה-ramp-UP?
הם התחילו בלו"ז חלקי ועם העדפות חלקיות ברמזורים וצריכים לאט לאט לעלות לרמה המלאה המוגדרת במכרז. התהליך הזה (שמוכר מכל העולם) נקרא ramp-up
שתדעי שזאת התדירות של קווי הרכבת הקלה באמסטרדם.האם זו התדירות הראויה למלכת התחבורה הציבורית בגוש דן? צפה בקובץ המצורף 97478
יש באמסטרדם מטרו?שתדעי שזאת התדירות של קווי הרכבת הקלה באמסטרדם.
יש. הכיסוי שלו מוגבל, ויחסית הוא לא תדיר. יש לאמסטרדם רשת רכבות קלות מאוד מפותחת שנותנת כיסוי יותר רחב מהמטרו.יש באמסטרדם מטרו?
בא נדייק רגע.האם זו התדירות הראויה למלכת התחבורה הציבורית בגוש דן? צפה בקובץ המצורף 97478
מדוע לא לכתוב, בעיר יפו!?!האם זו התדירות הראויה למלכת התחבורה הציבורית בגוש דן? צפה בקובץ המצורף 97478
אבל רשום לך בתגובה גוש דןמדוע לא לכתוב, בעיר יפו!?!
חשבתי, שמדובר. על רחוב יפו בירושלים...
רכבת כזו יכולה לשאת 100 איש ,אולי יותר, מצדיק עומס שנגרם ע"י רמזור קצר.תדירות של 6 דקות לרכבת מפתח תקווה בשעות השיא זה ממש לא מספיק ולא יעביר אנשים מרכב פרטי. מה שכן, התעדוף קצת הורס. אם אני רואה פקק נוראי מהתחנות של הקניון הגדול בנתיב השמאלי ועד יצחק רבין זה בגלל שעברה רכבת אחת אחרי השניה בשני הכיוונים,שאז מתבטלים ומתקצרים שני מופעי רמזור של פניה שמאלה מזבוטינסקי ליצחק רבין. ואם רחוב קרול עמוס מאוד זה מכיוון שעברה רכבת...
6 דקות זה לא וואו, אבל זה סביר בהחלט למערכת הסעת המונים.תדירות של 6 דקות לרכבת מפתח תקווה בשעות השיא זה ממש לא מספיק ולא יעביר אנשים מרכב פרטי. מה שכן, התעדוף קצת הורס. אם אני רואה פקק נוראי מהתחנות של הקניון הגדול בנתיב השמאלי ועד יצחק רבין זה בגלל שעברה רכבת אחת אחרי השניה בשני הכיוונים,שאז מתבטלים ומתקצרים שני מופעי רמזור של פניה שמאלה מזבוטינסקי ליצחק רבין. ואם רחוב קרול עמוס מאוד זה מכיוון שעברה רכבת...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.