היום בר בן 10 חודשים - אז ספירת

דיאנה1

New member
היום בר בן 10 חודשים - אז ספירת

מלאי קטנה. והרי החדשות ועיקרן תחילה: אנחנו אוכלים פתי בר! לאחר הרבה עידוד מאמהות מנוסות החלטתי לתפוס אומץ ולנסות. הגשתי לו את הביסקוויט, כשאני מתרגלת בראש שליפה מהירה מכסא האוכל, היימליך לתינוקות והנשמה. הוא לקח ביס גדול, עשה איתו פעולות לא ברורות בפה (המיס אותו? לעס אותו? ובלע בלי בעיות. נרעשת מהפלא הגשתי לו עוד אחד - וגם איתו הוא הסתדר. איזה כיף! אנחנו מתיישבים לבד! עומדים על שש, מקפלים את הברכיים ומתישבים קצת מהצד. (לא לצחוק עלינו. אני יודעת שיש הרבה שכבר הולכים בגיל הזה, אבל אני מרוצה מההתקדמות שלנו..) ויש לנו שלש שיניים, אחת למטה ושתיים למעלה. שמים פס על סדר צמיחת השיניים כפי שמופיע בספר... זחילה - המממ.... אין שום שינוי. זחילה קדימה על הגחון, כשיש משהו מאד אטרקטיבי (אף פעם לא צעצוע ייעודי לתינוקות. שלט, פלאפון, מצלמה - אלה הדברים שהוא מוכן לזחול קדימה בשבילהם). חוץ מזה - זחילה אחורה נמרצת, כשהוא ממשיך להתקע בין הרהיטים או מתחתם. והוא אומר "מאמא" בצורה מאד משכנעת. נראה לי שהוא מתכוון אלי. או אולי אני מדמיינת? חוץ מהפתי בר אין שינוי גדול בתפריט: מחיות גרבר של תפוחים, אגסים ומשמשים עם כפית שקדיה נאכלים בהנאה. מרק ירקות עם בשר זוכה לפחות הצלחה. כמובן שמצורפת תמונה לכבוד הארוע, של בר עם הכלב המקסים שמקבלים כשקונים 4 חבילות פמפרס - מומלץ ביותר!

יומולדת 10 חודשים שמח ../images/Emo65.gif

ואנחנו חייבות לקבוע להיפגש בשבוע הבא כי זה לא עסק. נורא נורא נורא בא לי. ויש פרפורים בבטן כמובן כרגיל. אז מה את אומרת? מעוניינת עם חברה שלי שכנתך? יהיה כיף! מחכה לשמוע ממך תשובה במייל! ועוד קצת לבר המתוק -
וכמובן
שירלי.

וואו! לא היה לי מושג שעברו כבר

10 חודשים. והוא כבר אוכל פתי-בר, ולא נחנק! כל הכבוד לבר המתוקי! ומזל טוב! וחבל שאני לא משתמשת בפמפרס...הוא כזה פושפושון על הכלבלב. מתי את באה??????? ככה יפה להבטיח ולא לקיים? }{ גדולה לכולכם! ובעניין ספירת המלאי- את יודעת מה אני חושבת על זה. שיעשה מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ויכול.

../images/Emo49.gif לבר ולאמא!

כל הכבוד לבר! זה מדהים איך הם יודעים ויכולים להסתדר עם מוצקים. ובעניין הזחילה - יש המון סוגים של זחילות וזחילה כל עוד היא זחילה (לא גרירת ישבן בישיבה, למשל), זה יופי! וברור שהוא זוחל לשלטים, טלפונים וכאלה, אלה המשחקים שלהם. ואנחנו עוד טורחים להוציא כ"כ הרבה כסף על צעצועים.

_גלית_

New member
כל הכבוד לבר../images/Emo70.gif

יובלל גלית ותומר שולחים לכם
. איזה חמוד
מגיע לו

איזה מתוקי, ../images/Emo102.gif

והוא הספיק די הרבה ב- 10 חודשים. ובהשראתו של בר, גם יותם טעם היום פתיבר בפעם הראשונה.

מזל טוב לברברון!!

וספירת המלאי נשמעת לי מצויין... אבל עכשיו תפסתי אותך, מבטיחה מבטיחה.. סתם, הנה היום אני הברזתי כי החלטתי לסדר את ארון הבגדים וגם לנקות ועוד ביום בו בר היתה צמודה אלי ולציצי...

למעלה