היום בשיעור הקונג-פו השני שעברתי,

היום בשיעור הקונג-פו השני שעברתי,

בסוף השיעור, הנחיתי מדיטציה. האנשים נכנסו לתוך הקשב האחר ויצאו מתוך גופם. תחילה טפלו בעצמם, טענו עצמם באנרגיה, רפאו את גופם. לאחר מכן עברו לטפל באלה שיושבים לידם. אחר כך עברו לאן שרצו ברחבי העולם, טפלו בכל מי שהיה זקוק לטיפול. לבסוף חזרו לגופם הפיסי. עשינו כל שיכולנו לעשות. כל אחד מאיתנו הוא גם תודעה חופשית. הניחו לאנרגיה שלכם לפעול, לרפא. הניחו לעצמכם לנוע סביב העולם, מתוך נקודת המוצא של הגוף הפיסי שלכם, במעגלים הולכים וגדלים. רפאו את אלה הזקוקים לריפוי, עזרו לאלה הזקוקים לעזרה. אנחנו כאן, עושים כל מה שאנחנו יכולים. בגלל חשיבות האירוע, אפילו תלמידים מתחילים שעדיין לא מאומנים במדיטציה, הצליחו בקלות לצאת מגופם ולהגיע לאן שהיו צריכים להגיע, לצורך הגשת עזרה. לא כולם הלכו ישירות לארה"ב. היו שטפלו גם בבעיות אחרות, החל מקוף שבוכה, לבדו, במעבדת ניסויים מטורפת וכלה בחמור עזוב ומפוחד. כולנו, כאן, על פני האדמה, זקוקים לעזרה לפעמים, מי יותר ומי פחות. הניחו לעצמכם לעזור. הניחו לנו לעזור לכולנו. אני עדיין מרגיש את הפחד הגדול הזה. האם אתם חשים בו? שלכם באהבה בן

אפשר להגיב בנקודות?

......................... ...... .... ............... .... .... ... . .. .... ...................................... ....................... ............ אוהבת! שני.

Oranus

New member
אני דיי חדש בכל הקטע של מדיטציה

כל מה שאמרת על " בסוף השיעור, הנחיתי מדיטציה. האנשים נכנסו לתוך הקשב האחר ויצאו מתוך גופם. תחילה טפלו בעצמם, טענו עצמם באנרגיה, רפאו את גופם. " וההמשך כל זה ממש מדהים הלוואי והייתי יכול לחוות גם את זה , אני בחודש האחרון רק התחלתי להתעסק במדיטציות , אני משתפר אבל לאט -אבל מה שתיארת ניראה לי שלבד אני לא אגיע לזה, האם יש סיכוי שאוכל לקבל הדרכה כלשהיא? אני דיי נחוש להשתפר ונחוש למצוא כל עזרה אפשרית שתתרום לשיפור, ובכלל תיתן לי שליטה טובה יותר על החיים שלי . לפני כמה שנים למשך תקופה קצרה ביותר (חודשיים) התאמנתי בקונג-פו, וכן היו מדיטציות בתחילת כל אימון ,אך לא קיבלתי שום הסבר, ולא ממש הצלחתי לשמור על מיקוד, ובכלל חושב שבשבוע האחרון למדתי לבד ובעזרת שני חברים שנותנים לי טיפים ושאחד מהם פתח לעיני עולם חדש זה , יותר מאשר החודשיים בקונג פו שהייתי (כי שם לא קיבלתי שום טיפ ולא הבנתי מה כל הקטע ) לסיכום -אשמח עם יוכלו לתת לי טיפים ואולי אפילו הדרכה אישית או קבוצתית כלשהי , רק כדי לעזור לי לכוונן את עצמי . כל טוב ותודה O.

chanda

New member
I was in that shiur Ben wrote about

and I have to say that it was totaly amazing. We realy did all that stuff for real and I was a part of it. It was by far the best meditation I had experienced ever. Before I started with Ben´s Kung Fu I didn´t even know that I was capable of actualy working with energy . I am like you new with meditation and can therefore give you all the hope and confidence and reasure you that you too are capable of doing what we did. behatslacha c. yes I know it wasn´t nice of me to write in english but I am to lazy to write hebrew. I think it is already a heseg that I read it (but don´t worry I love to talk it)

קרוש!!!! הי חמודה!!!! וברוכה הבאה

לפורום "דרך הלוחמים"!!
אני שמח שאת כאן!! באהבה, בן

קרן אור8

New member
ממש זקוקה לעזרה בנושא ../images/Emo41.gif

אני לא מצליחה לעשות זאת וכ"כ רוצה , לצאת מהגוף , אני עושה מדיטציות תקופה ארוכה וזה מעולם לא קרה לי , רק בחלומות כמובן , אשמח לקבל כל עזרה בנושא . חוץ מזה מאוד מעריכה את העבודה שאתה עושה ... ברכות קרן אור

לקרן ולאורנוס!! תודה../images/Emo39.gif+ הדרכה... ../images/Emo42.gif

בעצם, איזו הדרכה??? אתם כבר עושים מדיטציה... המממ... מדיטציה זה דבר שרצוי ללמוד באמצעות מדריך ולא באמצעות טקסט... או-קיי! יש לי רעיון! בקרוב אפתח שרשור חדש של נושא המדיטציה... אני אתחיל בתרגיל פשוט ונשרשר אליו את כל השאלות וההערות שנוגעות אליו... כמובן, זה לא מונע מאחרים לחלוק עלי ו/או לשרשר הדרכות ו/או תשובות מפורטות משלהן ביחס למדיטציה... באהבה, בן

Oranus

New member
מדיטציה אכן אני עושה

אבל מעולם לא הצלחתי גם אני לצאת מן הגוף ,ובכלל שום דבר מהדברים שפירטתת ,ואני מאוד מאוד רוצה לחוות את זה ,גם בשל הרצון לחזק יותר את האמונה שלי ,וגם כדי ללמוד שיטות חדשות. מחכה לשרשור בנושא מדיטציה O.

קרן אור8

New member
בוקר טוב ושבת שלום ../images/Emo42.gif

אני אכן למדתי לעשות מדיטציה מספרים , ורק ממש לאחרונה בקורס תקשור התחלתי לקבל הדרכה בנושא , עדיין קשה לי לבד ואני מרגישה שהמדיטציות שאני עושה לבד כאילו לא ממש טובות , למרות שאני ממשיכה לעשות ונהנית מהן , גם אין לי מדיטציה קבועה , בעיקר נשימות וצ´אקרות ... מחכה לשרשור בנושא , תודה בן . שבת שלום קרן אור

למעלה