היום בשעה 13:00 תיסגר ההצבעה לסיפורים

MonicaF

New member
היום בשעה 13:00 תיסגר ההצבעה לסיפורים

לפני שבוע הועלו 6 סיפורים נפלאים (חוץ משלי, אני לא אובייקטיבית
) בלינק הזה.
היום בשעה 13:00 תיסגר ההצבעה לסיפורים, ולמרות שהתמונה ברורה, אפרסם תחת הודעה זו תוצאות הצבעותיכם.

קחו כמה דקות למחשבה, אם בא לכם להמשיך מכאן.
התחרות נועדה רק למטרת המתח, אבל בגדול - אנחנו מחפשים לשעשע את עצמנו ולהקל על עצמנו את ההמתנה עד שתגיע אלינו בשעה טובה, עונה 8.

אפשרויות הבידוק שלנו הן

* לכתוב סיפור המשך לסיפור הזוכה
* לאייר איור לסיפור הזוכה
* להציע רעיון ליצירותיות הבאה שלנו

MonicaF

New member
אפשרויות הבידור

אפשרויות הבידוק = אפשרויות הבידור

כמובן....

MonicaF

New member
גם אני, אגב לכל מי שכתב:

זה בסדר לפרסם את השמות שלכם כאשר אפרסם את טבלת ההצבעות?
אם כן, שלחו לי מסרים: כותב + מספר סיפור.

MonicaF

New member
אגב ביקורת בונה

אפשר גם ביקורת הורסת?

כמו חתיך הורס חחחח

ailag

New member

(מקום שני תיקו 5 קולות אבל לאמשנה)

אהבתי את הרקע.. regenerations!

[ קונפידנשל על שלי, אשמח לקונפידנשלים של אחרים ]

האמת שחשבתי שדוקא הסיפור השני יצליח יותר, כי הוא יותר יוצא דופן. קצת יצא לי סיפור ילדים (בואו נגיד שלא הייתי רוצה לראות המשך של זה, אבל בתור פרק יחיד..)
כן השתדלתי לעשות סיפור חיות שלא מכוון לילדים קטנים, אבל זה לא ממש עבד.
אגב, זה התחיל בכלל בזה שהדוקטור מתחדש לצורה של קוף (אורנג אוטנג) אבל לא הצלחתי לקדם את זה לשום מקום. ובדיעבד מצאתי איזה טוויט שכתב על דוקטור חתול לא מזמן שכנראה בגללו חשבתי על חתול.

את הסיפור של הפאב, שזכה, כתבתי בשביל לשנות קצת אווירה כדי שהסיפור עם הקוף יזוז לי בראש לאנשהו. רציתי לכתוב בסגנון כזה תל אביבי כי זאת בדיוק ההזדמנות לעשות סיפור שיהיה מקומי, לא רק בריטי בעברית (למרות שבריטי זה נהדר!)
זה התחיל מלעשות שהם יושבים בכלל באיזה מסעדה כזאת ליד הים, אבל זה לא התקדם ממש משם. רציתי לעשות את זה שהמוכר חושב שהדוקטור ברח לו ואחרי זה גם את הדיאלוג מעל לבריון המעולף.

ואז עלה לי (סתם כשחיכיתי לאוטובוס) הרעיון לפתיח של הסיפור השני, זה עם הדלת האחורית לטארדיס, וכל כך הייתי מרוצה ממנו שהייתי חייבת להכניס אותו. ואז הוא נפל לסמטה, ואז נהיה הגיוני הקטע עם החתול.

רק חבל לי שלא הכנסתי חייזרים, כי רציתי, אבל לא היה מקום הגיוני בשבילם.

למעלה