היום בשעה 19:00 בערוץ

היום בשעה 19:00 בערוץ

BBC1 גארי ורובי ישתתפו בתוכנית רוקדים עם כוכבים הבריטית.. עוד תוכנית שאנחנו לא יכולות לראות אצלנו....

Tehi5

New member
משדרים את התוכנית גם אצלנו

בערוץ BBC entertainment - ערוץ 32 ביס ( לא ידוע לי איזה מספר זה בהוט), משדרים את זה בימי שבת ב-19:55, אז עדיין יש תקווה.

orlyshka1

New member
עשית לי את היום

תודה!

Hadar07

New member
סורי לאכזב אתכן

אבל בדקתי והעונה שמשדרים אצלנו זאת עונה 5 והם בעונה 8 אז אל תטרחו לראות. בטח יעלו את זה ליוטיוב מהר מאוד אני מאמינה

Hadar07

New member
../images/Emo99.gif

הם נראים מעולה עם החליפות. עדיין לא הבנתי את כל הבלאגן שההופעה עשתה, בכלל לא ראיתי שום רמיזות כאן חחח זה ממש דבילי הבלאגן שנגרם מזה, אבל אתם יודעים מה אומרים כל פרסום הוא טוב חח

riktal

New member
לא יכולה לחכות

אני בעבודה ואין לי פה גישה ליוטיוב, אבל ברגע שאני אגיע הביתה אני אראה את זה. איזה כיף שהם חזרו לעבוד ביחד!
אבל אני חייבת לציין שבאמת כל הכבוד לרובי שהסכים לסלוח לגרי אחרי כל הזמן הזה (אחרי הכל הוא לא היה חייב לו כלום).

orlyshka1

New member
קודם כל זה גארי

דבר שני, סליחה, אני בנאדם נחמד בד"כ, אבל.... מה זאת אומרת שרובי סלח לגארי?@? את שמעת איך רובי התבטא כלפי גארי בכל מדיה אפשרית?? איך הוא חיקה אותו, בז לו, קילל אותו? היה לשניהם על מה לסלוח אחד לשני, וכל הכבוד להם שהם עשו את זה. סליחה, באמת שאני בנאדם נחמד, רק שקשה לי עם חוסר צדק.

riktal

New member
בקשר לשם - מכיוון שזה מתורגם אז זה לא משנה

איך כותבים אותו
. שתיים - גם אני חשבתי פעם שרובי הוא המניאק בסיפור הזה, אבל אחרי שקראתי וראיתי את הסיפור האמיתי - אז תסלחי לי - עם כל האהבה לגרי (ויש לי המון אהבה אליו!), הוא האיש הרע פה ואיך שרובי התייחס אליו - הגיע לו! במקום לעמוד לצד החבר שלו, הוא מיהר לזרוק אותו מהלהקה. אני לא אומרת שרובי לא היה מתוסבך באותה התקופה - אבל ככה לא מתנהגים! כשהחבר שלך בצרה - אתה (אמור) להיות שם לצידו! אבל בלי שום קשר - כל הכבוד לשניהם והעיקר שהכל מאחורינו.

orlyshka1

New member
לא מסכימה איתך,

אבל זה לא משנה כרגע, כי זה מאחורינו. ואני בכלל אוהבת את שניהם

אבל רויטל אף אחד לא היה שם בשביל רובי

אני לא יודעת מה קראת ואיפה. אבל רובנו הגדול קרא את הספרים של שניהם. ושמענו ראיונות איתם שבהם שניהם מודים בפה מלא שהם היו חראות. כן גארי מודע לזה שהוא הסתובב עם אגו יותר גדול ממנו שלא נתן לו לעזור לרובי. הוא היה עסוק בלהיות הדבר הכי גדול של ברטניה . וגם רובי בעצמו אמר ועשה דברים מגעילים מאוד. הוא המשיץ את גארי בכל מקום. אני זוכרת שאפילו היה סיפור עם זה שהוא הלך לחנות דיסקים קנה את הדיסק של גארי וחזר יום אחרי לבקש החזר בטענה שזה לא דיסק ושזה זבל של מוזיקה. וזה על קצה המזלג. שניהם "חגגו" אחד על חשבון השני. וחוץ מגארי ורובי גם הווארד ג'ייסון ואפילו מארק!!לא היו שם בשביל רובי. בקיצור מה שאני אומרת זה,שאין פה צד בסדר ואין פה צד צודק או מנצח. למזלנו הרב הם הבינו את זה ולמדו לבקש סליחה אמיתית אחד מהשני. אנחנו רק יוצאים יותר מורווחים מזה

בקיצור,

שניהם התנהגו כמו ילדים קטנים... אבל העיקר שהם התבגרו וממש הגיעו ימות המשיח- אם התוצאה היא שנוכל לראות את חמשתם על במה אחת- זה היה שווה את הכל
אוי, הכנסתי לעצמי כזה אימג' למוח... חמשתם... על במה אחת... שרים, נהנים, חופנים אחד לשני ישבנים... אולי גם קצת ליקוקים
חחחחח לאן לקחתי את זה.. ואני גם נהנית מעצמי.....

orlyshka1

New member
וסליחה אם אני נשמעת תוקפנית

אני באמת לא מתכוונת להיות כזאת....

riktal

New member
אל תדאגי

זה בסדר להיות תוקפני כדי להגן על מישהו אהוב - היית צריכה לראות אותי שבוע שעבר כאשר מישהו כתב דברים רעים על ג'יימס - כמעט חנקתי אותו (עם עזרה מאנשי, כמובן).

למעלה