היום בשעה 22:05 בערוץ 8 סרט....

iris00

New member
היום בשעה 22:05 בערוץ 8 סרט....

עוד סקס ישראלי. מהי זהות מינית? מהם ההבדלים הביולוגים בין סטרייטים לגייז? מה ההבדל בין פנטזייה לסטייה? הפרק פותח בגבר שנולד כאשה ואישה שנולדה כגבר. עם פסיכואנליטיקאים וחוקרי תרבות המנסים לתת תשובות. נישמע מעניין לא? שידור חוזר בשעה 3:00.וביום ראשון ב22:05 או 3:25 בלילה.

ורק לחדד

"הפרק הראשון מביא בין השאר את סיפורם של שני אנשי צבא לשעבר, שאחד מהם הפך מגבר לאשה והשני מאשה לגבר." [מתוך מוסף "הארץ"] והחידוד בא להבהיר שנושא הסדרה הוא כשמה- 'סקס ישראלי' ומתוך צפייה בעונה הקודמת, אפשר להניח שגם הפעם זה לא יהיה סתם על "מה זה טרנסג'נדר"; "מהם התהליכים" וכו', אלא על איך זה משתלב עם היותם אנשי צבא, עם הישראליות שלהם וכו'. לא שזה לא מעניין, כמובן, אבל חשוב לדעת את ההקשר.

ועכשיו שראיתי את זה.

בא לי להגיד: "וואו!". סופר-מגניב. אני חושב שזו פעם ראשונה שאני רואה את זה ככה, בצורה מקיפה, בעברית. ולא אכפת לי אפילו שקראו לזה "זהות מינית" ולא "זהות מגדרית", ולא אכפת לי מדברים שבדרך כלל מפריעים לי בתוכניות האלו. ולא אכפת לי מכל מיני ניתוחים פסיכואנלטיקניים בגרוש. אני חושב שהתוכנית הזו לא הייתה 'צהובה' מדי ואני ממש רוצה שההורים שלי יראו את זה. זה שימח אותי. הטרנסית הייתה מוסווית, והטרנס היה עדי רונן (כוכב עולה?). [מישהו מוכן לתווך ביננו עם האימיילים?]

וגם

זוכרים את הילדה שהייתי משחק איתה במשחקי ג'נדר (מהשרשור של אבא גאה)? אז נפגשתי איתה היום אחרי שנה וחצי בערך שלא התראינו וסיפרתי לה עליי. עוד וואו.

גם אני ראיתי אתמול ב-ש.ח.

באמת לא רע בכלל. לא מושלם אומנם, אבל לא רע בכלל. אורנה בן דור, יוצרת די מוכשרת לדעתי, השכילה להימנע ולעקוף את הניחוח הצהבהב הסנסציוני והתזזיתי שתוכניות אחרות קודמות על נושאי שינוי-מין/זהות מינית חריגה היו מלאות בו ועשתה תוכנית עיניינית, רגועה, רצינית, מכובדת ומכבדת, שאפשר אפילו ללמוד ממנה משהו אם אתה לא מכיר את הנושא הזה מקרוב. קצת הפריע לי שהטרנסית המרואיינת שם הייתה מוסווית ודיברה חלש, לי אישית זה העביר תחושה של פחד וניכור וחטא, אפילו קצת נכות כי היא כל הזמן ישבה ומישהי אחרת סירקה אותה או משהו. (הטרנסית שהתראיינה שם זו יערה? היא הזכירה לי אותה מאוד). ה"ניתוחים הפסיכואנלטיקניים" דווקא לא הציקו לי. מעניין שנורה לא השתתפה. אבל באופן כללי היה בהחלט מאוד נחמד.
תומס - מה עם רוני קובן? העיתונאי שעשה את הכתבה עם עדי רונן בעיתון? האימייל שלו מצורף ללינק שנתת, אתה יכול לכתוב לו ולבקש ממנו שיתווך אותך עם עדי. אני בטוחה שאתה יכול גם לבקש מאילנה.

ובכן,

תודה על ההצעות, אני מעריך את זה, אבל כאמור, אני לא בקשר עם אילנה, ופשוט חשבתי לעצמי שיש פה כל כך הרבה טרנסים/יות שמכירים אותו שחבל לי להסתבך בתחלופות מיילים מביכות ולקצר את הדרך. נראה.

ליטל ו

New member
תודה :)

מסכימה עם הגישה למרואיינים מוסווים. מאיפה מוכרת לי אורנה בן דור?

אכן תוכנית ששווה צפיה

בניגוד לרוב התוכניות על הנושא שגורמות לי חלחלה צהובה או שיש בהן כל מני פסיכיאטרים אנגלים מתנשאים. רוב המומחים התיחסו לנושא באופן כללי ומתקדם, כנראה אורנה ידעה את מי לבחור (היא הנחתה פעם את מבט נשי). חןץ מזה זה לא חוכמה שהמרואין המרכזי היה עדי המקסים ...

אבא גאה

New member
ואני אתמול במצעד הגאווה

של אוטווה בדיוק ברגע שכנסתי את המצלמה לכיס כי הגלידה של הילד נזלה לו על החולצה, עברו קבוצה די גדולה (כ-12?) של FTM.....מדהימים. עם שלטים ענקיים: SELF MADE MEN לא צילמתי לכם אבל הרעתי ונפנפתי בגאווה.

למעלה