היום! בשעה 22:10

J A G 231

New member
היום! בשעה 22:10

א ב ו ל ו צ י ה !! למי שעוד לא ראה.. ( א-נ-י! ) בערוץ 18 במתב הדיגיטלי.

Chens15

New member
סרט מצחיק ומפגר מאוד

איך דיוויד השפיל את עצמו לשפל מדרגה כזאת...למרות שהוא אמר שזה שילוב של קומדיה ומד"ב כי בד"כ אין דבר כזה אבל הקומדיה שפלה מדי סורי

orrrrrrrrr

New member
תראי

הסרט הוא בעיקר פארודיה על נושא "החלל" והמדע בדיוני, הנגיעות ההומורסיטיות נחמדות וקצת באנליות, הומור קליל וזורם. יש כזה דבר קומדיה ומבד"ב- שכן הכל נכלל בתתי הקטגוריות(כמו תחומי המוזיקה השונים) הסרט אומנם לא מתעמק כולכך בנושא "המדע" כך שזה אולי אחת החיסרונות שלו.. סרט לא רע אבל גם לא טוב. שחקנים טובים, משחק לא רע בכלל, העלילה פשוטה וקצת חסרת טקט.. נקודה נוספת לזכותו של הסרט היא ג'וליאן מור
דיוויד לא השפיל את עצמו בכלל!

LoLo16

New member
לא יכלו לבחור מישהי שיותר

דומה לג'יליאן..
הסרט הזה היה כ"כ גרוע מבחינת תזמון לדיוויד.. אני לא מבינה בכלל איך הוא עשה את זה. הוא רצה להרחיק את עצמו טיפה מהדמות של מאלדר, לפתוח בקריירה קולנועית ללא קשר לתיקים באפלה, ומה הוא הלך לעשות? סרט על חייזרים... ולא פחות, עם השחקנית שכנראה הכי דומה לג'יליאן אנדרסון בעולם..
אבל לא ראיתי ממש את הסרט, אז אני לא יכולה להגיד אם הוא טוב

orrrrrrrrr

New member
מור היא שקחנית מדהימה..

החלה את הקרירה של עוד בשולי שנות ה80- התפרסה היטב, שחקנית מעולה. אני מאוד אוהב אותה כשחקנית

LoLo16

New member
היא באמת מדהימה. ../images/Emo45.gif

רק ציינתי שהיא מאוד *מאוד* מזכירה את ג'יליאן.

DarlingAdam

New member
אולי בגלל זה.

אולי הוא רצה להשתתף במין פרודיה על אקס פיילס.

ofir 1233

New member
חחחחח הסרט הרג אותי מצחוק!

סרט אחד המצחיקים!!! ואהבתי תתפקיד של דיוויד חחחחחח עד עכשיו אני צוחק מהקטע של השמפו "אנד אול שולטרס" ומהקטע שהו נכנס לתחת של המפלצת גם כל השחקנים שם הם שחקנים מצליחים בהולוויד קיצר סרט פצצה ומצחיק אבל היו יכולים לעשות אותו יותר טוב

Ice Age

New member
לא יודע מה איתכם,

אבל לי יש אותו ב-DVD ואני נהנה כל פעם מחדש לראות אותו. חוץ מדוקובני, משחק שם גם שון וויליאם סקוט הענק. אני אוהב את הקטע שהם רוקדים באוטו. אף פעם לא ראיתי את דוקובני רוקד ככה.

Chens15

New member
זה מה שעשה לך את זה??

שהם רוקדים באוטו אחרי שהם קצת פיצצו דינוזארים!! המשפט היחידי שחמוד בסרט זה: so what do you want dark meat or llllllllight? ואז הדינאזור התעורר והם ירו בו שוב...

למעלה