היום בתבור:מפגש בין גלשן למצנח רחיפה

היום בתבור:מפגש בין גלשן למצנח רחיפה

גולש צעיר (ברגר),בסיבוב בטרמיקה פגש והסתבך במיתרים של מצנח רחיפה, כניסה לצלילה ספיראלית כנראה בגובה רב למזלו. סוף טוב, לאחר ניתוק מהמצנח עם נזק בגלשן זריקת מצנח חרום ונחיתה על העצים בתבור ללא פגע. נחכה לדיווח מפורט יותר.

amitceder

New member
פרטים פרטים פרטים!!!

איך הגיעו למצב הזה? מי הבן זוג למפגש (מצנח)? באיזה גובה המפגש, ואיך התנתקו? מה היה הנזק לגלשן באוויר? והכי חשוב - מה קרה לגולש? (אלון ברגר?)

David Gerby

New member
כמה פרטים ראשונים

המפגש בין גלשן למצנח. איך הגיעו לא ברור ומוקדם לקבוע מי אשם, הגובה בסביבות 750 מ'. לגלשן נשברה כנף ככל הנראה באוויר, זרק מצנח ונחת על עץ. המרחף, חניך בקורס תרמיקות, הוציא את המצנח אך ויתר על זריקה כאשר המצנח חזר לטיסה וניגש לנחיתה בשדה. הגולש והמרחף לא נפגעו, למעט שריטות קלות. אני הייתי בשדה הנחיתה כאשר מישהו הסב את תשומת ליבי לגלשן שפתח מצנח, הגלשן נראה צונח לאיטו עד שנעלם מהעיניים. התאונה בתחקור ולכן מי שיש לו מידע נוסף מוזמן לשלוח לי במייל: [email protected]

atzmony

New member
אני חייב לומר משהו

לפי הבנתי הגולש יחסית צעיר ולכן עצם התיפקוד שלו בפתיחת מצנח ראויה לציון לשבח ! בקורס צניחה הסטיסטיקה מראה כי הסיכוי שחניך יפתח מצנח רזרבי בעת הצורך שואף לפחות מאחוז אחד. אז כל הכבוד על הקור רוח וקריאת המצב ותודה ככה"נ לעמירם שהוכיח שבעת הצורך הקיפול שלו תקין.

SurfR

New member
וואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

למעלה