היום בתפוז אנשים- חדשים

היום בתפוז אנשים- חדשים ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 נארח Live את עברי לידר , שיענה לשאלותיכם לגבי סיבוב ההופעות שלו שיחמם לכם את החורף... "האנשים החדשים"... ועוד.
היום באותה שעה, פורום כדורסל מארח את אחד מכוכבי העבר- בועז ינאי, שיענה לשאלות על הכדורסל בעבר ובהווה.
האם אלכס פארקס, ה"נינט" החדשה של בריטניה תצליח להכנס לקופסא? והאם בריטני ומדונה עדיין ישלטו ביד רמה במקום הראשון? אתם תקבעו! כנסו עכשיו למצעד ודרגו את חמשת האהובים עליכם!

el presidente

New member
../images/Emo41.gifעוד חדש בתפוז../images/Emo41.gif ../images/Emo43.gif

ב 21:00 פורום פזגז יארח ניצולי שואה.
פורום לוויתנים יארח את נינט.
פורום פדופילים יארח את ילדי גן "רינה".

M.Z

New member
../images/Emo6.gif אתה מבין שאתה לא אדם נורמלי

נכון?

el presidente

New member
../images/Emo4.gif אני לא נורמלי?

חומד..מיליון ילדות שבורות אגן לא טועות!

Gixxer600®

New member
פחחחחח לא נורמאלי

אם לצאת עם זקנות בנות 10 זה לא נורמאלי, אז תקרא לי לא נורמאלי אם לנסות את הציקלוןB המשופר על המשפחה זה לא נורמאלי, אז תקרא לי לא נורמאלי אם לחפש דייטים בפגיה זה לא נורמאלי, אז תקרא לי לא נורמאלי אם לעזור לזקנות לחצות את הכביש זה לא נורמאלי, אז תקרא לי לא נורמאלי

כRובי

New member
../images/Emo2.gif אתה חתיכת סוטה !

אתה מחפש דייטים בפגיה ?? דביל ! אני יושב ליד פח האשפה של בית החולים, וכל הפ(ר)גיות באות אליי !

scooby4

New member
אני אולי טועה אבל...

זאת לא שרון איילון שאמורה להתארח בפורום לוויתנים?

el presidente

New member
לא לא לא...שרון איילון מתארחת

בפורום עצמים נייחים שגורמים לליקוי חמה

j i m m y

New member
../images/Emo41.gif נצל"ש ביל היקס../images/Emo41.gif חובת כניסה!!

הכל בתרגום חופשי - דברתו של ביל היקס: "וביום השביעי אלוהים הסתכל למטה ואמר ´הנה יצרתי, קדושה ומושלמת בכל אופן, עכשיו אני יכול לנוח... *אנחה*... אני ישמור..
השארתי גראס מזדיין בכל מקום!! למה אני עישנתי את הג´ויינט הזה ביום השלישי?! אם אני אשאיר גראס בכל פינה, האנשים יקבלו רושם שהם אמורים להשתמש בזה! שיט !
עכשיו אני אצטרך לברוא רפובליקנים!!"
"עוד משהו טוב עכשיו שבוש (האבא) הלך, כי בעשרים השנים האחרונות היו לנו נוצרים קיצוניים בבית הלבן, נוצרים קיצוניים שהאמינו שהתורה היא הדיברה המדויקת של אלוהים, כולל על האשת מדנים בסוף ספר ההתגלות (בברית החדשה),
והאנשים האלו היו עם האצבע על הכפתור בתריסר השנים האחרונות. ´אמור לי מתי, אלוקים, אמור לי מתי. אהיה לעבדך, אלוקים!
´ נוצרים קיצונים. האנשים האילו מאמינים שהעולם נוצר לפני 12000 שנה. נשבע באלוהים! על מה זה מבוסס? אני שואל אותם.
´הבכן, אנחנו הסתכלנו בתנ"ך, על כל האנשים, וחיברנו יחד את כולם כולל אדם וחוה - הגילאים שלהם - 12000 שנה.´ כמה מדעי ! לא ידעתי שטרחתם כל כך. טוב, יש לי מילה אחת לומר לכם. שאלה בת מילה אחת. דינוזאורים !
אתם יודעים, העולם בן 12000 שנים, ודינוזאורים היו קיימים בתקופה הזאת, ומן הסתם אתה חושב שהם יאזכרו את הדינוזאורים באיזה שהוא שלב בתנ"ך.
´וילכו ישוע ותלמידיו בדרכם לנצרת, אך השביל נחסם על ידי ברונטוזאורוס ענק עם קוץ בכפו. ויזעקו ויברחו תלמידי ישוע ויאמר אל אלוהים איזה לטאה גדולה ומזדיינת אלוהים; אך ישוע לא ירא, ויקח את הקוץ מכפו של הברונטוזאורוס, והלטאה הגדולה הפכה לחברתו; ויקח ישוע את הלטאה לאגם בסקוטלנד, ותחיה שם שנים רבות; מזמינה אלפי משפחות אמריקאיות, המביאות את המשפחות השמנות והדפוקות שלהם ומבזבזת את הדולרים השמנים שלהם, ותברך סקוטלנד את השם, ברוך השם, ברוך השם.´ בהזדמנות אחרת שאלתי את אחד מהחבר´ה הקיצוניים את השאלה - מאובני דינוזאורים. איך זה משתלב בתאוריות החיים שלכם ? הוא אמר -
´מאובני דינוזאורים? אלוהים שם אותם פה כדי לבחון את אמונתינו.´
אני חושב שאלוהים שם אותך כאן כדי לבחון את האמונה שלי! אתה מאמין בזה - ´אה-הא!!!´
האם זה מפריע לכל אחד מכאן הרעיון שאלוהים במקרה מנסה לשחק במחשבותינו? אני לא אצליח לישון עם מחשבות כאילו ! איזה אלוהים שובב מתעסק וצוחק עלינו לאיד- "הא הא הא הא !! נראה מי יאמין בי עכשיו !! אני אלוהים, מתעסק כל היום במעשי קונדס !! הא הא הא!! אני הורג את עצמי!!" אני מתאר לעצמי איך זה יהיה למות ולהגיע לשערי שמים ... ´האם האמנת בדינוזאורים?´ - ´כן, היו מאובנים בכל מקום...
אאאאאאאא!!!.´ - ´אידיוט גמור! לטאות מעופפות? אתה חתיכת אוויל ! אלוהים סתם צחק עליך!!´ - ´זה נראה כל כך אפשרי ...
אאאאאאאאאאא!!!´ -
´תהנה מאגמי האש, דביל !´ האם אי פעם קלטתם כמה האנשים שמאמינים בבריאתנות נראים לא מפותחים? עיניים ממש קרובות אחת לשניה, גבות מחוברות,
ידיים ורגלים שעירות..
´אני מאמין שאלוהים יצר אותי ביום אחד!´ כן.. נראה כאילו שהוא נחפז לעשות את זה. הם מאמינים שהתנ"ך הוא המילה המדוייקת של אלוהים, ואז - הם משנים את התנ"ך ! די חוצפה לדעתי.
´אני חושב שמה שאלוהים התכוון היה....´
בחיים שלי לא הייתי כל כך מלא ביטחון עצמי." בקטע של טריפ על פטריות שלקח: "אתם יודעים מה קרה כשלקחתי אותם? אני שכבתי בשדה של עשב ירוק, במשך ארבע שעות, אומר ´אלוהים, אני אוהב את הכל´. שערי השמים נפתחו לי ואלוהים הסתכל למטה וזרע גשם מתנות של סליחות והבנה, על הישות שלי, מרפא אותי בכל רמה, פסיכולוגית, פיזית ורגשית, והבנתי שדרכינו האמיתיות הן של הנשמה ולא של הגוף, שאנחנו ישויות נצחיות, ואהבתו של אלוהים היא אהבה ללא תנאים, אין דבר שאנחנו יכולים לעשות בשביל לשנות את זה, זו רק האשליה שלנו שאנחנו נפרדים מאלוהים ושאחנו לבד, למעשה, המציאות היא שאנחנו מאוחדים עם אלוהים, והוא אוהב אותנו.´ ולסיום - "הייתי באוקלוהומה, אשה אחת אמרה לי ´אתה הולך לגיהנום!!!´.. לעזאזל, אני כבר באוקלהומה! מה זה משנה.. חשבתי שהיא תגיד לי משהו שיפחיד אותי, כמו למשל- שהכרטיס חזרה שלי בוטל...
אאאאאאאאההההה !!! נוצרים קיצוניים הם אנשים נורא מוזרים, אני מנסה לגרום להם לדבר איתי, אבל הם לא רוצים.. למה הנוצרים עונדים צלב מסביב לצוואר ? אתם חושבים שכשישו יחזור חזרה הוא ירצה לראות צלבים בכל מקום?? הוא מסתכל מלמעלה, רואה את כל הצלבים האילו וחושב, ´לעזאזל עם כל הצלבים, אין מצב שאני יורד ככה! אם הם יענדו דגים, אני יכול לחשוב על זה..´ זה כמו לבוא לג´קי אונאסיס עם סיכה של אקדח על הג´קט.."

Dracos Love

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif|אבי|

שולט.....~!

למעלה