היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo101.gif../images/Emo25.gif

סיגל חורי-דואק, קלינאית תקשורת, תתארח הערב ב-21:00 בפורום טיפול בשפה ובדיבור. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
ערב בריאות ורפואה יתקיים ביום ג', 27/01/04 בשעה 20:00 באודיטוריום המרכז הרפואי ת"א (רח' וייצמן 6), והפעם בנושא הרטבות ומומים בדרכי השתן בילדים- שיטות טיפות חדשות. יש להזמין כרטיסים מראש בטלפון: 03-6974708/239 . מחיר כרטיס 15 ש"ח. פרטים נוספים באתר האינטרנט של איכילוב

טומי*

New member
בדיחה לא רעה......./images/Emo26.gif

אישה זקנה וחביבה מגיעה לרופא ואומרת לו: "יש לי בעיה קטנה של גזים"... "אבל היא לא מפריעה לי כ"כ, הפלוצים שלי לא מסריחים ואף-פעם לא משמיעים רעש"... "למעשה", אומרת הזקנה החביבה, "הפלצתי כבר 20 פעם מאז שנכנסתי למשרדך, אבל אתה לא הרגשת, כי הם לא מריחים ולא מרעישים" הרופא אומר לה: "הבנתי." רושם רצפט, נותן לה ואומר: "קחי את הכדורים האלה ותחזרי אלי בעוד שבוע". הזקנה חוזרת כעבור שבוע ואומרת: "דוקטור אני לא יודעת מה נתת לי, אבל הפלוצים שלי, למרות שהם לא מרעישים הם מסריחים לאללה!" אז הרופא אומר לה: "יופי! עכשיו שטיפלנו בבעיית הסינוסיטיס שלך נעבור לטפל בבעיית השמיעה שלך".

ברק 188

New member
ומכיון שמסתכליםהחוצה מהחלון ו...

ונעשה לנו שחור בעינים,משחור העננים,ולפני שאני יוצא לסדר כמה ענינים. קבלו תוספת לבדיחה של טומי ושיפור מצב הרוח. איש אחד מתקשר למגן דוד אדום ומודיע שאישתו הרגע נפתרה,ושישלחו אמבולנס לקחת אותה.איפה אתה גר אדוני?, שאולת המרכזנית "ברחוב טשרניחובסקי", עונה האיש "אתה יכול לאיית לי את זה ?" שאולת המרכזנית. האיש חושב דקה ארוכה ועונה: "אולי עדיף שאגרור אותה עד רחוב הס- ותיקחו אותה משם".

למעלה