היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo107.gif

שגיב פרידמן, שמגלם את הכלב הנאמן בתוכנית הסאטירית "הרצועה" בערוץ "ביפ", יתארח בפורום הומור שחור וב-BlogTV הלילה ב-21:00 ויענה לשאלותיכם. צרפו שאלותיכם עכשיו - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=907&msgid=65100195
לתכנית צעירים חדשה בערוץ 2 דרושים אנשים מעניינים בגילאי 15-25: לא משנה הרקע, מקום המגורים, השריטה ומה אבא שלכם עושה - העיקר שתדעו לדבר על החיים שלכם הכי פתוח ותעניינו אותנו! מדובר על השתתפות קבועה ואתר התכנית ישולב בתכנים באתר תפוז אנשים. האודישנים ייתקיימו בימים הקרובים. להשארת הודעה: mailto:[email protected]

kfm

New member
יובל תשמע!

אני מנסה להעלות לפה את התמונות מפריז, לכבודך, כןכן. וזה לא מצליח! יש לך מושג למה?

Yuvalenko

New member
כן יש לי המון מושג למה.

א. קבצי תמונה וכל קובץ אחר שאת רוצה לצרף חייבים להיות מסוגים ספציפיים הרשומים לך בדף הוספת ההודעה כאשר את שמה את הסמן של העכבר במקום המתאים לו. ב. אינך יכולה להעלות קובץ הגדול מ250 קילובייט, וליתר דיוק גם כאלה הקרובים לו בגודלם לא יועלו. ג. אולי את לא יודעת להוסיף קבצים ולהעלות אותם? ד. אולי את לא יודעת מה זה אינטרנט? ה. כל התשובות נכונות.

kfm

New member
זה בהחלט מעניין וגורם לי לתהות..

האם א. כשנולדת הרופא זרק אותך פעמיים באוויר ותפס אותך פעם אחת ב. כשהיית בן 6 אבא לקח אותך ליער אמר לך- "בוא נשחק מחבואים- אתה העומד- תעצום עיניים ותספור עד אלף" ומאז לא ראית אותו.. ג. בשיעור היום הטכניון המורה הדגים עליך פיזית את הניסוי ד. או שפשוט לא הפנמת שאני מסוכנת מאודדדד ואלימה גם, מאוד.

Yuvalenko

New member
אני אסביר לך בשפה מתמטית../images/Emo26.gif

תהי M מתן יחידה ותהי m קטנה הקיבולת השיכלית שלה. נתון כי M = 0, m = 0. נתון כי לכל יחידת מזון בסיסית הנצרכת בגוף M, נפלטות 10 יחידות דיבור סתמי. נסמן יחידת מזון בסיסית בB ויחידת דיבור בD. אזי: M*n/10 = (m+D)*R כאשר R מייצג את קבוע הגזים ממשוואת בויל ומהנחת אבוגדרו. אם לא הבנת, זה מוכיח את הטענה.

kfm

New member
מזה מה קורה כאן!

תפוז נגדי! עכשיו גם שיניתי חתימה וזה לא השתנה לי! אמממ..יובל?

kfm

New member
איי!אח!נו די זה כואב!מזה מה יש כאן!

קיבלתי נשיכה! יובאאאאאאאאאל??..

F10J

New member
במקום להגיב להודעות שלי.

ועכשיו זמן סיפור (זה לא רק לך יובל): כבר שבועיים שאני חוזרת הבייתה מביצפר ובדרך יש שלט "לחתונה של טל ואיל", עם חץ שמאלה. עכשיו, זה לא מעניין? אני יודעת. הו. לילה טוב~

greeneye

New member
הייתי הולכת ל..שמאלה ההוא,

נכנסת לחתונה ודורשת מיד לראות את איל וטל. מעניין מי בינהם ילבש שמלה. [קשה לנחש את זה, הא?] מגניב.

למעלה