היום בתפוז אנשים

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifלהקות חרא?

ממש לא. סוכרזית ממש טובים וגם OutWit. את בארני וביט לא יצא לי לשמוע. הדר, רוצה לבוא? :] יש הסעות :]

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifנראלי 40...

אבל אני ממש מחפשת אנשים שיבואו [שההסעות יהיו יותר זולות
] אז אם את רוצה לבוא דברי איתי ואולי אני אסדר לך כניסה חינם.. :] [אולי!, אני אנסה..]

תגובה למי שהגיב לי...

תפנימו את המשפט הזה: נ-מ-א-ס מלהקות של ילדים בני 17!!!!!!!!!נמאאסססס! וגם אם הם לא בני 17.. אז נמאס ממוזיקה של שלוש וחצי אקורדים וילד עם קול שעוד לא התחלף שחושב שהוא זמר...

איך את יכולה להגיד כזה דבר?!

איך שייגעצ התחילו?! ועוד כמה להקות...אם הם בני 17 אז לא בסדר אבל אם זה להקה של 23+ אז זה בסדר?! הם מבינים...אני בלהקה של בני 17 ואנחנו עושים את זה בשביל הכיף לא בשביל שום סיבה אחרת...הופעות זה מותרות...מוזיקה של בני 17 היא המוזיקה הכי אמיתית שבא מהרגש ולא מהרצון לעשות כסף, המוזיקה הכי טהורה! אז תפסיקי לדבר שטויות...כמעט כל מי שבלהקות הכי גדולות בארץ ובעולם התחילו בלהקה כזאת! אז חלאס לדבר שטויות!

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifבןבן צודק!

אחת הלהקות שתופיע בעיר הנוער הם בני 25+ והם עדיין נחשבים להקה צעירה והם התחרו יפה מאוד מול להקות של בני 17.. מה חשוב הגיל? וזה ממש כן מוזיקה.. זו ה-מוזיקה. [כמובן, תלוי באיזו להקה מדובר]

ס ט י י ק

New member
../images/Emo45.gif

מה ישר מקימים להקה ומוציאים דיסקים והופעות בגיל 25,ההצלחה באה יד? צריך לעבוד עליה

לא בגלל הגיל

בגלל שזה נשמע כמו שירים שאני בעצמי ממציאה!! (כאילו הלהקות שהתחילו בגיל הזה והצליחו, זה לא בגלל שהם התחילו בגיל 17, זה בגלל שהם לא )מעפנים.. הנה דוגמא: D G אליאן אליאאאאןןן C EM למה למההההה D G למהלמהלמהלמה C EM לא-את-לא הגעת איתנו.. ל-מ-ד-ו-ר-ה D G היה לנו כיף C EM אבל את העדפת D G לדבר בפלאאאאפון C EM עם שירהה בספסל!! ואז חוזר על עצמו.."אליאן... אליאאאןןן.." ואז בתכלס צריך לבוא איזה סולו נחמד (ולא יותר) נו באמת יש להקות צעירות, להקות מטאל.. שלפחות שומעים משהו באיכות

חבל

כי אולי רק אחוז מאוד קטן של הלהקות הצעירות ככה...רוב הלהקות שאני מכיר ופוגש ממש ממש לא ככה...אולי איפה ג'וש ככה...

yardenbm

New member
פחח אני שמעתי פה קטילה

איפה ג'וש חמודים והם גם לא בדיוק בני 17 הם יותר לכוון של 14-15 מה אפשר לשיר בגיל הזה?

ס ט י י ק

New member
רוב הלהקות הם לא ככה

את שמעת את אווטיוויט וסוכרזית וביט69 וכל מה שאמרו שמה שאמרת חרא להקות? כי זה ישר הכללה כי הם קטנים...

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifנו, באמת...

לכל להקה יש איזה שיר אחד מפגר..אז אתם נותנים אותו כדוגמא? באמת.. נגיד סוכרזית..שהם דיי פאנק רוק מקפיץ כזה..יש להם שיר בשם "דורון" שהם יורדים על איזה חבר שלהם אז חוץ מזה כל השירים שלהם ממש אחלה.. [למרות שגם הוא טוב אבל הוא כאילו מצחיק כזה] יש להקות כמו DefSound למשל שהם בסביבות 17-18 והם ממש טובים, טקסטים מעולים והכל.. לאיפה ג'וש יש איזה 2 שירים נחמדים אבל זהו [לדעתי].. וזה לא קשור בכלל לגיל..אם כל הכבוד-לא לכל אחד יש כישרון כתיבה..

למעלה