היום בתפוז אנשים

Perfect sense

New member
חבל שהקולטורה הוא מועדון משעמם

כל פעם שאני יוצא מהופעה בבארבי אני לא שוכח ללכת מעבר לפינה להגיד שלום לשממה שבקולטורה

אוקי-

"ש בשמלה אדומה חוזרת" את ממש ילדה מגעילה שלא יודעת לפרגן וגם אם את לא אוהבת אותנו זה לא סיבה להוריד ככה את הביטחון העצמי! ותדעי לך שההקלטות ששמעת הם ממזמן והתחלף לי הקול מאז ועכשיו יש לנו שירים קצת יותר ברמה ומי שלא אהב את זה שיסתום את הפה בשקט במקום להוריד את הביטחון ואז בכלל לא יהיו להקות צעירות אם תמשיכו עם ההתנהגות הזאת ! שייגעצ התחילו בדיוק אותו דבר! ויובל מנדלסון ראה הופעה שלנו בבארבי ועלה לשיר איתנו "דני מכור לבמבה"!!! פשוט נקטלת קשות עכשיו ותודי! הוא עלה לשיר איתנו ואמר במיקרופון שאנחנו הלהקה הכי טובה בארץ וזה לא שקר לכי תשאלי אותו בהופעה הבאה! הוא אוהב אותנו...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קודם כל, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק ודבר שני, אתה ממש ל-א אמור להפגע ממני... במיוחד שאני לא מכירה אותך ובמיוחד שאני מאיזה פורום מהאינטרנט (ובא לי לחפור במוח קצת:) וזה שזה מוריד לך את הביטחון זה לא הבעיה שלי, כי אתה בוחר אם להפגע מזה.. וזה שיובל מנדלסון הרקוב הזה (אמנם הוא מוכשר ואני אוהבת את הלהקה, אני מודה שהוא מעפן) אמר שאתם הלהקה הכי טובה בארץ זה גורם לי לצחוק עוד יותר, ולא בגלל הרמה שלכם.. בגלל שאתה האמנת לו. ליובל מנדלסון. נו באמת כמה פתאטי זה להאמין לו... וגם, "קטלת" אותי? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באיזה כיתה אתה?! ב'?ג'? ושוב, אתה יכול לקחת את הדברים האלה באיזה גישה שתבחר ולדעתי אתה לא צריך להפגע מזה ובטח שלא ירד לך הביטחון זהו

../images/Emo2.gif

למה, איפה היית לפני
לא ידעתי שאתה בן 9
ממממ אגב בן, תצרף את 2 האופים שיש בעמוד...

מי בא../images/Emo35.gif

עזבו את כוכב נולד. תראו מה יש מסביב
וזה בחינם - ככה הבנתי. דרך נחמדה לסגור את החופש[
] כל הלילה... סינרגיה+בוטן מתוק בקרקס+בית הבובות+עברי לידר|מטרופולין+הדגש נחש+ועוד... [גיים בויז
] עד הבוקר
אני כנראה שם... תעשו
אם נראה לכם שתבואו... בתקווה שלא נמות מכמות הילדות המעפנות שירוצו לראות את סעדו.

Sheygets16

New member
האמת שנשמע נחמד.

אולי אני אבוא למרות שיום אח"כ יש את עיר הנוער בחיפה ויומיים אח"כ יש הופעה של נימרוד שיקלר. נראה כבר מה יהיה.

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אנשים!!!! נראלי שצריך להזמין כרטיסים מראש אז תבררו ותתקשרו להזמיןןןןן

:O מה כמה זה עולה?!

נו באמת אין לי כסףףףףףףף זהו.. אנלא הולכת לעשור :(((((((((((((((((((((((
ההההההההעולם הזהההההההה מסריחחחחחחחחחחחחח

אמ, תראי

זה מה שכתוב- הכניסה לאירועי ווליום תל אביב יתאפשרו באמצעות רינגטון ייעודי שהופק על ידי קשת וסלקום. לקוחות כל החברות יוכלו להתקשר למספר ייעודי, להוריד את הרינגטון בעלות של 5 שקלים ולקבל קוד להזנה באתר אינטרנט מיוחד שיוקם לכבוד האירוע. הכנסות הרינגטונים יתרמו למלחמה באלימות. כנראה שצריך להוריד איזשהו רינגטון שמאפשר כניסה. אבל ראיתי בפרסומות שצריך להתקשר ולהזמין [מן הסתם יש מס' מקומות מוגבל, אם לא מישהו ימות מפיצוץ אוכלוסין] אז..אז... צריך להתקשר כמה שיותר מוקדם!

למעלה