היום בתפוז אנשים

../images/Emo121.gifלוכד החלומות ../images/Emo121.gif

מי ראה? מי השתעמם? מי אהב? הרוב השעממו כמוני נכון?

sapirush1

New member
סרט די אידיוטי

אבל
נכון שהקטע שהוא מרים את הטלפון וההוא עונה באוטו עם האקדח פשוט קורע?!

BluePrint

New member
לא לגמרי.

מכל הסרט, זה הקטע היחידי שלקוח "אחד-לאחד" מהספר.

sapirush1

New member
לא ידעתי שיש ספר..

אבל אני לא יכולה להפסיק לצחוק מהקטע הזה חחח זה היה כזה דפוק והשוטר יכול להיות בטוח שהוא לא משוגע אחרי זה XDDDD

BluePrint

New member
איך לא?

הצד החזק ביותר בפרסום הסרט היה: "לפי הספר של סטפן קינג". בעצמי, טרחתי לקר... לשמוע את הספר לפני הסרט, ולא התרשמתי במיוחד. (משניהם) אבל מישהו שלא קרא את הספר, אמר לי שזה סרט נהדר (לא זוכר אם בגלל שהפחיד אותו, או סתם נהנה לצפות), אז ניסיתי לחשוב על הסרט מנקודת מבטו, והמסקנה הכללית שלי היא: מי שקרא את הספר, לא אהב את הסרט. ומי שלא קרא, יכול להנות ממנו. אבל כמובן שתמיד יש את מי שלא אוהב חיזרים, או צבא, או טום סייזמור... אז אני מכליל, אבל מסתייג.

sapirush1

New member
סטיבן קינג..

עכשיו אני מתחילה להיזכר שאולי כן ראיתי שזה על ספר שלו בתקציר ובגלל זה ראיתי אותו אבל לא ממש אהבתי את הסרט... אולי בתור ספר זה יותר טוב אבל יש לו סרטים וספרים הרבה יותר מעניינים

GoryDAN

New member
לוכד החלומות

אמנם, לוכד החלומות הוא סרט דבילי מאד, אך זו הסיבה שבגללה נהנתי ממנו. הוא בעל אפקטים מבדרים וסיפור סביר. אין בו קטעים גרועים כול כך כמו הסוף של המסור, ואיננו מזכיר את הזבל החדש ששתף את ספריות הוידיאו לאחרונה כמו פניה לא נכונה, עשרים ושמונה ימים מאוחר וכו.

Pinky a

New member
נצלו"ש>המסור../images/Emo9.gif

מי ראה
מי אהב
אני מתכוונת לראות ואני רוצה דעות..
ומישהו ממליץ

sapirush1

New member
זה הפך לפורום ביקורות

אני חושבת שכולם יסכימו איתי כשאני אומרת שהסרט פשוט גאוני!! אחד הסרטים הכי טובים של השנה האחרונה והסוף.. אוחח הסוף כזה טוב!

Pinky a

New member
הוא יותר מפחיד,או יותר מותח../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

GoryDAN

New member
תגובתי היא

גרועה מאד. המסור מספק מתח רב, אך סופו כה מאכזב עד כדי אובדן אמון בחלק אשר קדם לסיום העלוב.

למעלה